Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!!

Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13140

• marinasi
  • Το Άβαταρ του/της marinasi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα...!!!!

Ειστε πολυ καλη παρεα και με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!!!
Ξεκινησα την διαιτα 15 Μαιου 70,7 κιλα με υψος 1,70. Ενω την πρωτη βδομαδα εχασα 2,5 κιλα απο τοτε εμεινα σταθερη για αλλη μια.Απο τοτε, 1 βδομαδα τωρα, τα πηρα ολα και δεν εχω κανει τιποτα διαφορετικο. Συνεχιζω με την ενεργοποιηση και ενω στην αρχη εκανα παρασπονδιες και εχανα τωρα ενω δεν κανω δεν χανω..... Παντρευομαι τον ιουλιου και περιμενα να παω 65 μεχρι τοτε αλλα τιποτα....

Εχω απελπιστει και σκεφτομαι αν ενω δεν τρωω υδατανθρακες δεν χανω αμα φαω τι θα γινει?????
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13143

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Μήπως παίρνεις πολλές θερμίδες?
Κάνεις όλα τα γεύματα ή παραλείπεις? Πρέπει να κάνεις κ τα ενδιάμεσα σνακ για να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σου.
Μήπως κάτι από αυτα που τρως έχει κρυμμένους υδατάνθρακες? Μέτρησέ τους αναλυτικά κ όχι κατά προσέγγιση, για να δεις μήπως ξεφεύγεις κατά λάθος.
επίσης, τα κιλά δεν είναι το μόνο κριτήριο, από πόντους πώς πας? Γυμνάζεσαι παράλληλα?

Θέλει πάντως υπομονή, μην τα εγκαταλείπεις από τώρα.

Re: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13145

• marinasi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θερμιδες πρεπει να παιρνω μεχρι 1800 δεν τις μετραω να σου πω την αληθεια..... Κανω ολα τα γευματα και μερικεσ φορες τα ενδιαμεσα.... Συνηθως τρωω καμια φετα τυρι για τοστ.. Τρωω οτι ετρωγα στην αρχη και εχανα δεν αλλαξα τιποτα... Η αληθεια ειναι οτι μετραω στο περιπου τουσ υδ και 1-2 μερες ειχανε αυξηθει επειδη ετρωγα παραπανω ντοματα.....
Παρολα αυτα δεν εχω φαει καθολου ψωμι-ρυζι-μακαρονια και ...
ΔΕν γυμναζομαι καθολου αν και ηθελα να ξεκινησω αλλα βαριεμαι, και απο ποντους ειμαι στα ιδια, δηλαδη οσο ημουν στα 68..... Η αληθεια ειναι οτι η κοιλια πρηστηκε τωρα που πηγα στα ιδια κιλα οι ποντοι μεινανε σταθεροι σαν να μην παχυνα.... Περιεργο εε???!!

Re: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13147

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
λοιπον ξεκινα να μετρας και θερμιδες γιατι μπορει αυτο να φταιει!και καλο θα ηταν να μειωσεις λιγακι...επισης κανε οπωσδηποτε λιγη γυμναστικη.οτι να ναι οτι σε ευχαριστει εστω λιγο περπατημα θα σε βοηθησει σιγουρα!μη βαριεσαι!ενα κολπακι που βοηθαει εμενα ειναι να τρωω νωρις βραδυνο και λιγο προσεκτικα στη ποσοτητα.κοιμασαι καλυτερα και το πρωι η κοιλια ειναι πλακα!αυτα απο μενα.καλη συνεχεια και υπομονη!

Re: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13148

• marinasi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.... Απλα σκεφτομαι μηπως αυτη η διατροφη δεν ειναι για μενα και χανω τζαμπα χρονο.... Η αληθεια ειναι οτι ενω ειμαι φαν των μακαρονιων κανω αυτη τη διαιτα ανετα χωρις στερησεις.... Αμα αυξησω τους υδ καμια μερα και μετα τους μειωσω στους5?? δηλαδη μονο αυγα, κρεας και μαρουλι??? Θα καταφερω τιποτα???

Re: Παρακαλω αν μπορειτε βοηθειστε με...!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13149

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Θα σου πω τι έχω καταλάβει ότι βοηθάει εμένα:

- Πολύ νερό
- Βραδινό σχετικά νωρίς
- 1-2 μικρά σνακ ανάμεσα στα γεύματα
- Όχι πολλά τυριά (1 φέτα του τοστ είναι περίπου 30γρ, άρα 1 γρ υ/α)
- Αφήνω περιθώριο στους υ/α για τους κρυφούς (δλδ ποτέ δεν καταναλώνω 20 ή 19, πάντα λιγότερους, ειδικά στην αρχή νομίζω χρειάζεται να το πηγαίνουμε συντηρητικά)
- Έλεγχος θερμίδων σε γενικές γραμμές, αν πχ φάω μαγιονέζα στο μεσημεριανό κάνω λίγο πιο λάιτ βραδινό

Ελπίζω να βοήθησα, το σημαντικο ειναι να βρεις τι λειτουργεί σε εσένα και να καταλάβεις τον οργανισμό σου.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication