Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα

αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13031

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα σε ολο τον κοσμο ,
παιδια θελω να ρωτησω για ενα φιλο μου που σκεφτεται να ακολουθησει την διατροφη μας.
οπως καταλαβατε πασχει απο την πιο πανω ασθενεια , μεχρι τωρα ολοι οι γιατροι του απαγορευουν δια ροπαλου το κρεας γιατι λεει εχει τοξινες ,και τον προτρεπουν προς λαχανικα , ρυζια και μακαρονια ..
υπαρχει καποιος εδω με παρομοια η ιδια παθηση ?

ευχαριστω πολυ
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13040

• laligul
  • Το Άβαταρ του/της laligul
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα έλεγα να την δοκιμάσει γιά μία βδομάδα. Αν μετά από 3 μέρες δεί ότι δεν πονάει ....ας ρωτήσει τον γιατρό του. Μέσα σε μία βδομάδα δεν υπαρχει περίπτωση να πάθει ζημιά , έτσι και αλλιώς.
Ίσως θα μπορούσε να την προσαρμόσει ( από τα επιτρεπόμενα) στην δική του κατάσταση. Ψάρι άπαχο αντί γιά μοσχάρι, κοτόπουλο αντί γιά χοιρινό κτλ...συμπληρώνοντας την διατροφή του ( γιά λίπος ) με ελαιόλαδο. Εμένα πάντως μετά τις 3 μέρες οι πόνοι φεύγουν....χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έχω, γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να το βρούν. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο, γιατί ενώ έκανα ατκινς, διέκοψα γιά 15 μέρες ( Ταξίδι στην Πόλη) και συνέχισα μετά ξανά ! Οι πόνοι επανήλθαν και εξαφανιστήκαν πάλι....

Re: αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13044

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
roadrunner για δώσε μου την ονομασία της νόσου στα αγγλικά να κάνω έρευνα για μελέτες. Τις λατρεύω αυτές τις αναζητήσεις! :)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13048

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ευχαριστω πολυ και τις δυο σας ,
η ασθενεια στα αγγλικα ειναι ankylosing spondylitis
και υπαρχει η πιο κατω δ/νση που μου την εδωσε ενας φιλος απο αυστραλια η kickas.org
εχω μπει και εχω διαβασει ,αριστερα γραφει για την διατροφη που συνιστα ενα πανεπιστημιο στο λονδινο ,οπου πραγματι υποστηριζει την πρωτεινουχα και με λαχανικα διατροφη ...ειναι εντυπωσιακο το ποσο αντιθετες οδηγιες ομως δινουν οι ιατροι σε μας ...
laligul εσενα τι σου λενε για το προβλημα σου ? δλδ σου ειπανε για αγγειλοποιητικη η αλλου ειδους αθριτιδα ?
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: αγγειλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13050

• laligul
  • Το Άβαταρ του/της laligul
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
'Οτι.... δεν έχω τίποτα...αλλά εγώ πονάω ή μάλλον πονούσα ! έχω ένα χτύπημα στο γόνατο από ατύχημα σε ασανσέρ και κάθε φορά που κουράζομαι πονάω, αλλά μετά την δίαιτα οι πόνοι μειώθηκαν στο ελάχιστο. Αν είναι αυτοάνοσο, θα πρέπει ο γιατρός να το ψάξει....συνήθως αφού σε εξαντλήσουν στις εξετάσεις ...και εσύ τρέχεις από γιατρό σε γιατρό, ίσως ο τέταρτος να βρεί ότι έχεις κάποιο αυτοάνοσο... Θα το πω στον γιατρό μου να το κοιτάξει , όταν πάω γιά τσεκ απ!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication