Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: κυτταριτιδα?

κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12252

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Το ποστ απευθυνεται στα κοριτσια μας εδω μεσα , αφου συνηθως τα αγορια δεν εχουν τετοια προβληματα.

Επειδη οι περισσοτεροι συνδεουν την κυτταριτιδα με τα ζωικα προιοντα, μπορει καποιος που ακολουθει πολυ καιρο την διατροφη μας να μου πει αν ειδε καμια σημαντικη βελτιωση στην επιδερμιδα του?
Ανησυχω λιγακι σχετικα με αυτο το θεμα.
Help me please!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12274

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όχι Jubilee, είναι λάθος να συνδέουμε την κυτταρίτιδα με τα ζωικά προιόντα. Η ζάχαρη, το αλκοόλ, το τσιγάρο και η καθιστική ζωή είναι οι κύριες αιτίες. Και η κληρονομικότητα επίσης. Απο τη στιγμή που χάνεις λίπος θα περιορίσεις και την κυτταρίτιδα. Εγώ δεν είχα μεγάλο πρόβλημα με την κυτταρίτιδα αλλά πάρόλαυτά έχει βελτιωθεί. Να πίνεις πολύ νερό και αν πάρεις και καμια κρέμα θα δεις διαφορά σίγουρα. Το να κάνεις επιπλέον κυτταρίτιδα λόγω Άτκινς σχεδόν το αποκλείω...

Re: κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12286

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλα να αποκτησω λογω ατκινς ουτε εγω το πιστευω.
Απλως ολοι λενε οτι πρεπει να αποφευγεις τα ζωικα...σαφως και δεν θα το παρω πολυ στα σοβαρα γιατι ειναι οι ιδιοι που συστηνουν δημητριακα και φρουτα.
Πινω πολυ νερακι . Το τσιγαρο το ειχα κοψει για 6 μηνες αλλα τωρα τελευταια κανω 2-3 την ημερα στριφτα με τον καφε.
Κυτταριτιδα εντονη απεκτησα μαζι με τα τελευταια κιλα που πηρα περσι.
Θελω να πιστευω πως χανοντας τα θα επανελθω .

Re: κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13300

• κουτση
  • Το Άβαταρ του/της κουτση
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βοηθαει πολυυυ η σαουνα...και τα κολλαν μαζι με αεροβια για εφιδρωση,το μασαζ απο ειδικο και τα χαπια (cellulase gold-δεν ξερω αν κανει για ατκινσ),κρεμες κλπ.....η ατκινσ βοηθαει στην αποβολη....οσο περιεργο και αν ακουγεται.....εγω σημερα ξεκιναω ατκινσ.τα υπολοιπα τα κανω καιρο τωρα.εχω κληρονομικη κυτταριτιδα,ενω ημουν αθλητρια χρονια και ετρωγα σωστα.οσα κιλα παραπανισια εχω( λιπους). ειναι καθαρα απο υδατανθρακες.....αλλα επρπε να τρωω..σημερα ειναι η πρωτη μερα ατκινς και συντομα θα σα πω ξανα αποτελεσματα και για το λιπος και για τη βελτιωση της κυτταριτιδας.(ξεκιναω με 58.50 κιλα και 172 υψος,σωματοτυπος αχλαδι,΄΄ο δυσκολος ΄΄δηλαδη,χωρις ομως να φαινεται΄εντονα λογω γυμναστικης. )ρωτηστε με ο,τι αλλο για προιοντα ,τα ξερωωω ολα....καλημερες. φαιη

Re: κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13301

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου βρε Φαιη!
Αν και τις κρεμες δεν τις εχω πολυ σε εκτιμηση, αν εχεις δοκιμασει καποια και ειδες αποτελεσματα θα ηθελα να μου πεις.
Εγω πηρα την περφεκτ σλιμ της λορεαλ εβαζα καθε μερα μεχρι να τελειωσει. Δεν ειδα καμια διαφορα.Να τονισω οτι παω 2 φορες την βδομαδα πιλατες και 3 γιογκα και τρεχω καθε πρωι μιση ωρα. Αυτο το κανω εδω και 6 μηνες. Οτι αλλαγη ειδα δεν ηταν την περιοδο που εβαζα την κρεμα, αλλα πολυ αργοτερα που αρχισα το πρωινο τρεξιμο.

Εκανα το λαθος μια φορα και εκανα lpg μασαζ , αυτο με την βεντουζα. 25 ευρω για πεταμα.
Γεμισα μελανιες και κοκκινησαν οι ραγαδες μου ,για τρεις βδομαδες ντρεπομουν να γδυθω, ευτυχως εφυγαν μετα .

Τωρα αγορασα ενα πακετο απο την σειρα της αλοε βερα που τα εχω σε εκτιμηση γενικοτερα.
Δεν εχει 2 βδομαδες , αν δω αλλαγη θα σας πω.

Περιμενω και την δικη σου αποψη στο θεμα.

Re: κυτταριτιδα? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13304

• κουτση
  • Το Άβαταρ του/της κουτση
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα και παλι...το καλυτερο ειναι κατα τη γνωμη μου δοκιμασμενο.
1.πρωινη αεροβικη πριν το φαγητο με ειδικο κολλαν για εφιδρωση....ελλειπτικο κατα προτιμηση και μετα κρεμα.
(οι πιλατεσ κλπ ειναι για συσφιξη,οπως και οργανα κλπ ειναι για γραμμωση,στην κυτταριτιδα λειτουργουν βοηθητικα.)
επισης καποιες φορες την εβδομαδα 2.τριψιμο με σαπουνι απο φυκια +απολεπιση και μετα σαουνα ,μολις βγεις κανε μασαζ ελαφρυ μονη σου με λαδακι ειδικο ,υπαρχουν και ειδικες καυστικες κρεμες.καινε οντωςςς.αυτη μου εβαζε αυτη που μου εκανε μασαζ παλια-θα μαθω ονομα αν και δε την προτεινω αν υπαρχουν ευρυαγγειες κλπ
και μετα αφου κανεις το μπανιο θα βαλεις αντικυτταριτιδικη παλι.
εμενα μ αρεσει η ελανσιλ πρασινη ειναι για πρωι και 8α σοτ στειλω συντομα μια λιστα με αλλες για οποιαδηποτε ωρα.
το μασαζ γενικα βοηθαει αν γινεται απο ειδικο η και απο σενα χωρις εντονη πιεσηηη....και χωρις βεντουζες καλε!!!΄-)))
μακαριιι να βελτιωθουμε.....

περπατημα,σχοινακι,σκαλοπατια,καθισματα και νεροοοο α και τσαιιιιιιι!!!!!το τσαι με βοηθαει πολυ,λιγοτερη κατακρατηση μπορει να κανει την κυτταριτιδα να φαινεται λιγοτερο....
καντο 2 μερες συνεχομενα αυτο που σου πα και πεσ μου τη γνωμη σου...(1+2) για την υφη τησ επιδερμιδασ τη τριτη μερα....
59........πρωτη μερα...ακομαααααα με ατκινς
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Syndication