Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Η συνομωσια της ζαχαρης...

Η συνομωσια της ζαχαρης... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12145

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλημερααα
Εχθες ξεφυλλιζοντας ενα περιοδικο διαβασα ενα καταπληκτικο αρθρο με τιτλο '' η συνομωσια της ζαχαρης ''.
Επειδη ειναι αδυνατο να μεταφερω 5 σελιδες αρθρο θα το σκαναρω και θα το ανεβασω σαν εικονα.
Περιληπτικα να σας πω οτι κατηγορει την ζαχαρη για τα περισσοτερα προβληματα του ανθρωπου,οπως πχ την οστεοπορωση και αποκαλυπτει ερευνες (παραθετει και βιβλιογραφια για τους Θωμαδες) συμφωνα με τις οποιες εξηγει πως η ζαχαρη , ειναι το ιδιο εθιστικη ουσια με τα υπολοιπα ναρκωτικα και οτι η διακοπη της προκαλει τα ιδια συμπτωματα στερησης με το αλκοολ και τα ναρκωτικα . (παραβατικη συμπεριφορα, νευρικοτητα, ζαλαδες και ναυτιες).Και φανταζομαι οτι μαλλον αυτος ειναι ο λογος που οι περισσοτεροι που ξεκινουν Lowcarb διατροφη παραπονιουνται στην αρχη για ναυτιες και ζαλαδες.
Επεισης εξηγει την μικρη διαφορα της ζαχαρης απο την κοκαινη...ναι σωστα διαβασατε. Η ζαχαρη με την κοκαινη στο μοναδικο πραγμα που διαφερουν στη χημικη συσταση ειναι το Αζωτο.
Εξισου σημαντικη πληροφορια ειναι το γεγονος οτι η ζαχαρη περνοντας απο τη διαδικασια λευκανσης και κρυσταλλοποιησης χανει και τα 60 βασικα χρησιμα συστατικα της και καταληγει στο ντουλαπι μας εντελως ''κενη'' απο θρεπτικη αξια.
Θα επανελθω με το αρθρο σκαναρισμενο.
Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του στειλω με pm το ονομα του περιοδικου .
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Η συνομωσια της ζαχαρης... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12152

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εγώ εχτές διάβαζα στο glamour το άρθρο μιας διαιτολόγου (μου διαφεύγει το όνομα), η οποία εξηγούσε τα υπέρ και τα κατά, όλων των γνωστών διαιτών που γνωρίζουμε.
Εκεί όμως που ήταν κάθετη, ήταν στην ζάχαρη και στο λευκό αλεύρι. Έλεγε ότι αυτά τα δύο προιόντα, είναι αποτέλεσμα μεγάλης επεξεργασίας, και ότι στην τελική τους μορφή, δεν έχουν πια, ούτε μια βιταμίνη, ούτε μια φυτική ίνα. Με αποτέλεσμα, να είναι μόνο παχυντικά και επιβλαβή για την υγεία.
Όσο για την ζάχαρη; Η απεξάρτηση της μέσα από την διατροφή μας, είναι εκπληκτική! Ο καημένος ο αντρούλης μου, χτες, ξέροντας ότι έχω περίοδο και θα θέλω σοκολάτα, μου έφερε μια μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο και αμύγδαλα. Κατάφερα να φάω ένα τόσο δα μικρό κομμάτι! Μου φάνηκε απίστευτα γλυκιά. Σε σημείο να αηδιάσω! Ποια; Εγώ, που η μαύρη σοκολάτα, ήταν η ζωή μου!!!!!
love your self

Απ: Re: Η συνομωσια της ζαχαρης... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15105

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Απιστευτο ε...και ουσιστικα κανεις δε βγαινει να πει κατι διοτι ειναι ολοκληρη βιομηχανια απο πισω.Αν καποιος δεν εχει τις γνωσεις και τα μεσα(πχ ιντερνετ) δε μπορει να εχει προσβαση σε τετοιες πληροφοριες.

Απ: Η συνομωσια της ζαχαρης... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15106

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
εγω ζουσα με γλυκα τοτε που ημουν αδυνατη.....προφανως μεταβολιζα καλα. Ολο αυτο ομως κατεστρεψε το παγκρεας μου.
Τωρα δεν τρωω καθολου ζαχαρη και καθολου αλευρι. Εχω σωθει....ενω τρωω, χανω κιλακια....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication