Αγαπητη oglatsi21 το ηξερα πως θα με καταλαβαινε καποιος..αχ τα νετρα μου!!Κ γω 5-6 κιλα εχω να χασω, αλλα εκει ειμαι σταθερα κ τα κοιταω με κοιτανε κ καπως ετσι τσουλαει η δευτερα που ζυγιζομαι..χανω 1 τη βδομαδα(μαλλον υγρα)..το παιρνω πισω το σκ!!Αποφασιστικοτητα χρειαζεται..Ισως επειδη δεν εχουμε πολλα να χασουμε πιστευω υποκυπτουμε πιο ευκολα..Εγω μαγειρευω μεσα στη βδομαδα αλλα οχι κ τα σαββατοκυριακα,οποτε δε μπορω συνεχεια να λεω δε θελω το ενα με πειραζει το αλλο..Αλλα θελω να κανω κ πραξη αυτη την αποφαση.
olgatsi21 καθε φορα που θα πας να σπασεις το πσκ, να σκεφτεσαι πως το ιδιο περναει κ η kitty(ειμαι μελαχρινη!!) κ δεν εισαι μονη σου..το ιδιο θα κανω κ εγω κ ετσι θα δινουμε νοητα η μια στηριξη στην αλλη..Ειναι κριμα γιατι τα κανουμε ολα πολυ καλα μεσα στη βδομαδα.α π ο φ α σ ι σ τ ι κ ο τ η τ α!!!

odluck
Ολα θεμα μυαλου ειναι andriko το ξερω πολυ καλα.Εχεις δικιο!Αλλα μην εισαι τοσο απολυτος,καθως οι καταστασεις σε καθε περιπτωση δεν ειναι ιδιες..κ εγκρατης ειμαι κ παντα προσεχα\ω τη διατροφη μου.Οταν ομως το φαγητο που σου σερβιρουν σε τραπεζια οικογενειακα (καθε εβδομαδα)δεν ειναι παντα αυτο που πρεπει δε μπορεις να μεινεις κ νηστικος 2 ημερες,παρα την οποια προσπαθεια.θα βρω ομως τον δρομο μου.Ειμαι πλεον σιγουρη