Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: φωτια στα σαββατοκυριακα....

φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11622

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποιος μπορει να με νοιωσει;;;προσπαθω να κανω τη διατροφη με μεγαλη ορεξη..Ομως ενω ολη τη βδομαδα την κανω σωστα, τσουκ να σου απο παρασκευη βραδυ πλακωνουν οι φιλοι..να σου τα γλυκα, τα γαριδακια,τα τυροπιττακια κτλ..και ναι ισως αντεξω, αλλα ελα μου που απο το σαββατο το μεσημερι ξεκινα αλλος γολγοθας..Επειδη δε μαγειρευω εγω (αναγκαστικα δυστυχως) ξεκινουν τα φαγητα-γλυκα κολαση που δεν ειναι τοσο της διατροφης μας.Και 1-2 ποσο να κρατηθεις οσο κ να θες;;Χαλια μαυρα κ αραχνα..Και απο δευτερα παλι ξεκιναω..Αλλα τι να το κανω;;Ετσι δε χανω τπτ.Αντε να συντηρουμαι στα ιδια,ισως και να περνω κιολλας!!Με καταλαβαινετε;;
Ξερω..Τι σας τα λεω τωρα;;Αλλα νοιωθω πολυ απογοητευμενη κ στεναχωρημενη.Ρε παιδια θελω να την κανω οπως μου αρεσει αλλα δεν εχω καταφερει να την κανω 2 εβδομαδες συνεχομενα..Ειμαι στις πολυ μαυρες μου λεμε.
Το χω παρει αποφαση λεω,αλλα τελικα οχι και τοσο μαλλον.Τι αλλο να πω;
Οταν δε κανονιζεις εσυ αυτο που θες να φας παντα κατι συμβαινει κ μετα χαλαρωνουν οι αντιστασεις..Θελω παρα πολυ να την κανω οπως θελω..Ουφ τα πα κ ηρεμησα γιατι μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11625

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αγαπητή φυσική ξανθιά (όπως κ εγώ άλλωστε!) δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω αυτή τη στιγμή.... Να σου πω οτι περνάω κ εγώ τα ίδια? Και αυτό συμβαίνει από Παρασκευή βράδυ και το ΣΚ... Όχι να πάμε επίσκεψη σε σπίτι και να σου τα γλυκά και τα πιτοειδή και να δούμε ντιβιντι και να ψήσουμε ποπ κορν και να τα πατατάκια και να τα και τα καστανα στο τζάκι κτλ.... Έχω φτάσει κ εγώ σε σημείο να μη θέλω να βγω έξω... Όχι το Σάββατο και την Κυριακή να φάμε έξω και να πάλι οι πατάτες, τα κολοκυθάκια με κρουστα κ οι μακαρονάδες και οι γλυκοξινες σάλτσες κτλ κτλ κτλ........Κι εγώ συνεχόμενα την έχω κάνει την ατκινς όχι πάνω από τρεις βδομάδες.... Και στο φαί οκ αλλα στο γλυκό? Πλέον εγώ το πήρα απόφαση θα αντιστέκομαι στα βασανιστήρια, όπου πάω θα κουβαλάω σουιτ εν μπαλανς και απλά θα πίνω πολύ νερο, πολύ νερό και κοκα ζιροου... Δε γίνεται αλλιώς... Ένα βήμα κάνω μπροστά και 2 πίσω, ελεος δλδ... Και τα βάζω με τον εαυτό μου και απογοητεύομαι... Εγώ ευτυχώς μαγειρεύω και είπα οτι θα μαγειρεύω και τα ΣΚ και αν τυχει καμιά φορά παλι να βγω, θα κοιτώ απ την άλλη... Ξέρεις ενώ ξεκινάει η βδομαδα πολυ καλα το ΣΚ σπας και μετα ξανα μανα Α φαση... Δεν εχω προλάβει να μπω στη Β και το τραγικό είναι οτι δεν εχω να χάσω πολλά κιλά παρά μόνο 5! Κουράγιο λοιπόν, δύναμη και αισιοδοξία.... Θα φύγουν τα βρωμόκιλα!!!! fryingpan yingpan fryingpan yingpan goodluck odluck

Re: φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11626

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν φταίνε τα Σαββατοκύριακα, ούτε οι φίλοι, ούτε οι γονείς , ούτε το ζαβό το ριζικό μας. Πρέπει πάνω απ΄ όλα να είμαστε ειλικρινείς για το πρόβλημα. Αν δεν είμαστε ειλικρινείς για την γενεσιουργό αιτία ενός προβλήματος τότε άστα βράστα, πολύ χλωμό να γίνει και μισό βήμα μπροστά. Απλά η γνώμη μου για ότι αξίζει.

Re: φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11627

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητη oglatsi21 το ηξερα πως θα με καταλαβαινε καποιος..αχ τα νετρα μου!!Κ γω 5-6 κιλα εχω να χασω, αλλα εκει ειμαι σταθερα κ τα κοιταω με κοιτανε κ καπως ετσι τσουλαει η δευτερα που ζυγιζομαι..χανω 1 τη βδομαδα(μαλλον υγρα)..το παιρνω πισω το σκ!!Αποφασιστικοτητα χρειαζεται..Ισως επειδη δεν εχουμε πολλα να χασουμε πιστευω υποκυπτουμε πιο ευκολα..Εγω μαγειρευω μεσα στη βδομαδα αλλα οχι κ τα σαββατοκυριακα,οποτε δε μπορω συνεχεια να λεω δε θελω το ενα με πειραζει το αλλο..Αλλα θελω να κανω κ πραξη αυτη την αποφαση.
olgatsi21 καθε φορα που θα πας να σπασεις το πσκ, να σκεφτεσαι πως το ιδιο περναει κ η kitty(ειμαι μελαχρινη!!) κ δεν εισαι μονη σου..το ιδιο θα κανω κ εγω κ ετσι θα δινουμε νοητα η μια στηριξη στην αλλη..Ειναι κριμα γιατι τα κανουμε ολα πολυ καλα μεσα στη βδομαδα.α π ο φ α σ ι σ τ ι κ ο τ η τ α!!! goodluck odluck
Ολα θεμα μυαλου ειναι andriko το ξερω πολυ καλα.Εχεις δικιο!Αλλα μην εισαι τοσο απολυτος,καθως οι καταστασεις σε καθε περιπτωση δεν ειναι ιδιες..κ εγκρατης ειμαι κ παντα προσεχα\ω τη διατροφη μου.Οταν ομως το φαγητο που σου σερβιρουν σε τραπεζια οικογενειακα (καθε εβδομαδα)δεν ειναι παντα αυτο που πρεπει δε μπορεις να μεινεις κ νηστικος 2 ημερες,παρα την οποια προσπαθεια.θα βρω ομως τον δρομο μου.Ειμαι πλεον σιγουρη

Re: φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11628

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ε φταίνε και τα Σαββατοκύριακα και η οικογένεια, πως να το κάνουμε; Εγώ βλέπω τη διαφορά στον εαυτό μου. Όταν έμενα μόνη μου ήμουν δέκα κιλά λιγότερο και δεν ξέφευγα απο όποια διατροφή κι αν έκανα. Τώρα που έχω τη μάνα μου να μου βάζει τις φωνές όποτε πάω να φτιάξω δικό μου φαγητό νιώθω οτι κάνω κάτι κακό και με το ζόρι κρατιέμαι να μη φάω απο τύψεις τους υδατάνθρακες που μας σερβίρει σε τεράστιες ποσότητες.
Πάντως στις εξόδους και τις συγκεντρώσεις για dvd το μυστικό είναι η κοκα κόλα λάιτ. Φουσκώνεις και αν σου προσφέρουν και τίποτα λες δεν αντέχω άλλο με φούσκωσε η κοκα κόλα!!! Άντε καλή μας συνέχεια κοριτσάκια!

Re: φωτια στα σαββατοκυριακα.... 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11639

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kitty έγραψε:
Ολα θεμα μυαλου ειναι andriko το ξερω πολυ καλα.Εχεις δικιο!Αλλα μην εισαι τοσο απολυτος,καθως οι καταστασεις σε καθε περιπτωση δεν ειναι ιδιες..κ εγκρατης ειμαι κ παντα προσεχα\ω τη διατροφη μου.Οταν ομως το φαγητο που σου σερβιρουν σε τραπεζια οικογενειακα (καθε εβδομαδα)δεν ειναι παντα αυτο που πρεπει δε μπορεις να μεινεις κ νηστικος 2 ημερες,παρα την οποια προσπαθεια.θα βρω ομως τον δρομο μου.Ειμαι πλεον σιγουρη

Καταλαβαίνω. Αλλά το περιβάλλον είναι έτσι σε πολλές συνθήκες. Κάνω την θητεία μου αυτήν την στιγμή, χυμοί , τσουρέκια και κέικ , όλα ελληνικής καταγωγής φυσικά, είναι αυτά που μου προσφέρει η μαμά πατρίδα για να φάω. Ειδικά στην απέραντη πλήξη της στρατιωτικής εκπαίδευσης κάτι γλυκό σπάει την μονοτονία, αλλά...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication