καλησπερα σε ολες και ολους ,
εχω αρχισει την ατκινς απο 10/01/11 και εκλεισα μηνα με απωλεια 5 κιλων , δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα , παντως πρεπει να πω οτι την φαση ενεργοποιησης δεν την τηρησα κατα γραμμα , ναι μεν 20υδαταν.αλλα ετρωγα λαχανο ασπρο για σαλατα μαζι με καροτο απο την 1μερα ...,(τα κιλα που θελω ν χασω ειναι 14, ειμαι 1,60υψος και θελω να παω 52κιλα .εχω διαβασει το 2βιβλιο 3φορες , παθιαστηκα τοσο που εκανα σημειωσεις και φωτοτυπησα κομματια του...εννοειται αγορασα το 3τωρα γραμμενο απο τους ιατρους (το βρηκα λιγο διαφορετικο και λιγο να παιζει με το μαρκετινγ της αγορας)χωρις αυτο να με ενοχλησει βεβαια . θεωρω χωρις να ξερω παρα πολλα για διαιτες , γιατι για χρονια ετρωγα οτι ηθελα ,οσο ηθελα και δεν εβαζα ουτε γραμμαριο ...αλλα αλλαξαν τα χρονια

) οτι ειναι μια καλη διατροφικη συνυθεια που επιβαλεται σε ολους μας να την συνεχιζουμε ,απλα λιγο να την πλουσιεψουμε στην ποικιλια της , φανταζομαι καπιοι απο εσας το εχετε κανει ηδη..
ελπιζω να μην σας κουρασα , και θα επισκεπτομαι συχνα την σελιδα για ενημερωσεις , θελω να κανω τα πρωινα μου πιο πλουσια και ναμην τρωω 3-4 ημερεσ αυγο , δεν εχω καποιο συμπτωμα αλλα λιγο φοβαμαι ..
σας ευχαριστω

rdthanx