το θεματακι που θα ανοιξω ειναι γνωστο! κατα καιρους γινεται αυτη η ερωτηση συνεχεια! ετσι λοιπον τα συνοψιζουμε ωστε να εχετε ετοιμη την απαντηση κ να μην ψαχνετε!

πολλες φορες εχετε ρωτησει γτ δεν χανουμε ενω κανουμε τη διατροφη σωστα (μας δειχνετε κ μερες απο τη διατροφη σας κ σας λεμε οτι ειναι οκ) ενω το στικακι μας μας δειχνει σε κετωση μτρια η κ πολλες φορες φουλ!! τα κιλα στη ζυγαρια αρνουνται ομως πεισματικα να πεσουν! μπορει να φταινε ενα σωρο λογοι που κατα καιρους αναλυουμε οπως: το να περιμενουμε περιοδο,-το πιο απλο-,να τρωμε πολυ αργα το βραδυ, να εχουμε χασει μεγαλο μερος των κιλων κ να εχουμε πεσει σε ενα μικρο πλατο. κ.α. πιο ειναι ομως το θεμα?? το θεμα ειναι αν βλεπουμε το στικακι μας να εξακολουθει να ειναι σκουρο! ειναι ενα πολυ καλο σημαδι που δεν πρεπει να μας κανει να λαμβανουμε υποψη μας τοσο τη ζυγαρια κ να απογοητευομαστε! το γεγονος οτι ειναι σκουρο σημαινει οτι κανετε σωστα τη διατροφη σας κ καιτε λιπος!!

D ετσι μπορει η οθονη της ζυγαριας να δειχνει ενα κιλο στις 10 μερες, αλλα σιγουρα τα ρουχαλακια σας σε λιγο καιρο θα δειξουν οτι θελετε ενα νουμερο μικροτερο!!!

nce η κυτταριτιδα δε που ειναι το συσωρευμενο λιπος, θα σας εχει αποχαιρετησει κατα μεγαλο ποσοστο!!!!
αυτο το επαθα πολυ εντονα εγω μολις γεννησα! εκει που εχασα ολα τα κιλα ωραια κ καλα μου ειχαν μεινει 6! εκει δεν φευγαν απο την οθονη της ζυγαριας με τπτ! το στικακι μου με εδειχνε στο φουλ! ειχα εκνευριστει κι εγω γτ αληθεια σε πιανει οταν κοιτας την προδοτρα κ δεν πεφτει!!

yingpan αλλα.... το αποτελεσμα αμεσωτατο!!! ξαναμπαινα στα ρουχα μου κ ολοι μου λεγαν οτι εγινα πιο αδυνατη απο πριν!! περασαν 2 μηνες να δειξει η ζυγαρια οτι γυρισα στα προηγουμενα! εγω ομως χαιρομουν οσο εβλεπα να καιω λιπος γτ ελεγα (πω! πω! πολυ πραμα βρε παιδι μου για να βρισκει κ να καιει πρεπει να το ξεφορτωθω!) λοιπον το αποτελεσμα : οταν βλεπετε το στικακι να ειναι μωβ κ η ζυγαρια να επειμενει, να χαιρεστε!!!!!!! καιτε λιπος περιττο!!!!!!!

odluck