Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς

ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1031

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα ξανα! πως ειστε ολοι? εγω πολυ καλα σημερα γιατι εκανα τον χρονιαιο μου αιματολογικο ελεγχο κ ειμαι πολυ καλα!!! δηλαδη για πρωτη φορα ο αιματοκριτης μου πλησιαζει τα ορια εκει που ουτε καν εφτανε!! χοληστερινη σε φοβερα επιπεδα! ουρικο οξυ ξ ουριες-κρεατινινες δε τελειες! τελικα αυτο που λεμε τρωμε λιπος κ καιμε λιπος ειναι αληθεια!!! επανω τους παιδια!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1034

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ, μπραβο! πολυ καλα νεα! αλλα μια που ανεφερες εξετασεις, μια ερωτησουλα απο μενα. ενω ολοι οι δεικτες μου ηταν πολυ καλυτεροι απο τους προσδοκουμενους απο τους πολλους δυσπιστους λογω της διατροφης, το ουρικο οξυ, παρουσιασε πτωση λιγο κατω του κατωτερου φυσιολογικου. πως εγινε αυτο ρε παιδια; ξερει κανεις πως θα μπορουσα να το ανεβασω λιγο; γιατι κανεις δεν μπορει να πει πως δεν τρωω κρεατα!!! πλακα πλακα, εδειξα τις εξετασεις σε εναν διαιτολογο που κανει τη θητεια του χωρις να του πω πως κανω ατκινς και μου ειπε:"θα σας μαλωσω,... κρεατακι δεν τρωμε;" δεν με πιστευε οταν του ειπα πως ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΤΡΩΜΕ!!!

Re: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1039

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω να σου πω την αληθεια προσπαθω να μην καταναλωνω πολυ κοκκινο κρεας! το αντικαταστω με κοτοπουλο η κουνελι κ ψαρικα, καλαμαρακια κ τλ γιατι κ με το ψαρι αυτο καθεαυτο ειμαστε καπως μαλλωμενοι! προσπαθω δηλαδη να την κανω ακομα πιο υγειηνη τη διατροφη! τωρα πια βεβαια εχω βαλει κ τις αλλες τρωφες στο προγραμμα μου κανονικα σχεδων απλα προσεχω υδατανθρακες κ εχω μειωσει τις θερμιδες λιγο!

Re: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1041

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτό πάλι! Πως γίνεται να καταναλώνει σ΄αυτή τη δίαιτα κάποιος όλα αυτά που μέχρι χθες ήξερα σαν γεμάτα χοληστερίνη φαγητά (αυγά, κρέατα, κλπ) και να μην ανεβάινει η χοληστερίνη;
Αμ το ουρικό οξύ; Πως γίνεται να τρως χοιρινά και αλλαντικά (που τα περισσότερα είναι χοιρινα) και να μην έχεις ουρικό οξύ;
Υπάρχει κάποιος μηχανισμός στο σώμα μας που λόγω Atkins ενεργοποιείται και εξομαλύνει χοληστερίνες, ουρικά οξέα, κλπ τρομερά; Α ναι ας μου τον εξηγήσει κάποιος ή ας με παραπέμψει σε κάτι γραπτό (άρθρο, βιβλίο, κλπ).

Re: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1047

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε Γιαννη τα ειπαμε!! δεν διαβασες μου φαινεται πολυ καλα ολη την αρχη για το πως λειτουργει αυτη η διατροφη!! κ αυτο ειναι κακο γιατι οσοι ειναι κατα αυτης της διατροφης( κ πιστεψε με θα συναντησεις στο δρομο σου) θα σε πιασουν αδιαβαστω! λεμε οτι σε αυτη τη διατροφη τρωμε λιπος αλλα καιμε κ λιπος! αρα μηδεν λιπος στο σωμα!! εφοσον δεν δινεις στον οργανισμο ετοιμη την ενεργεια κ αναγκαζεται να μην τεμπελιαζει τοτε παιρνει απο τις πρωτεινες κ τα λιπη την ενεργεια που θελει! αρα αμεσως αμεσω σημαινει οτι σβηνεται οτι θεωρητικα (κακο) σε αλλες διαιτες, εχεις φαει το εχει καψει ο οργανισμος για κανει τις λειτουργιες του! αυτος ειναι ο μηχανισμος κ τον ξερουμε ολοι που ξεκιναμε αυτη τη διατροφη!κ πιστευω τον κατανοουμε! απλα τα πραγματα! αν του δωσεις μακαρονια λεμε τωρα, κ ενα κρεας γεματο λιποι κτλ τοτε αγαπητε φιλε γιαννη την πατησες!!! :lol: διοτι αμεσως βρηκε την ετοιμη ενεργεια του(μακαρονια) οποτε το λιπος θα παραμεινει λιπος κ θα αποθηκευτει στον οργανισμουλη σου!! ενω αν δεν του δωσεις τοιμη πηγη ενεργειας θα αναγκαστει να καψει το λιπος για να τη φτιαξει οποτε δεν εχεις εγκατασταση λιπους στον οργανισμο σου :P ;αυτα! ελπιζω να βγαζεται κ τι γραφω γιατι γραφω γρηγορα κ εχω αλαξει τα φωτα στο αλφαβητο!! φιλια σε ολους!

Re: ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΙΜΑΤΟς 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1058

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινάκι χαίρομαι πολύ για τις εξετάσεις! Άντε να σε καμαρώσουμε στο γάμο αδύνατη και δυνατή!!!
Και 'γω καλά παω. Έκλεισα τις 2 εβδομάδες και εχω χάσει 3 κιλά! Όσο για την τουαλέτα όλα εντάξη! Δε σου 'πα γω? Τα φύλλα Αιγήπτου είναι Touboflo :lol:

Φιλάκια!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.160 δευτερόλεπτα

Syndication