Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: βασικα γευματα στην ημερα!

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9384

• eleni^^
  • Το Άβαταρ του/της eleni^^
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βεβαιως και βοηθησες! :D D ευχαριστώ πολυ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9444

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
katerina 27 na se rotiso kati?ta ketostix pou ta vriskeis? se farmakeio?kai pos akrivos leitourgoun?eimai kainouria stin parea kai tha ithela poly na matho! :D

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9445

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κατερινιώ μπήκα να κάνω τέτοιο ποστάκι και έπεσα πάνω στο δικό σου! Ακριβώς! Τα ίδια λέγαμε με την Ρούλα σήμερα.

Προσοχή λοιπόν. Δεν κάνουμε δίαιτα. Δεν κάνουμε νηστεία. Τρώμε απαραίτητα 1000 θερμίδες την ημέρα. Άντε 800 αν είμαστε κάτω από 1,60. Ποτέ παρακάτω. Και τα χωρίζουμε σε όσο μικρότερα γεύματα μπορούμε. ΄

Επειδή οι περισσότεροι νοιώθουν γεμάτοι πολύ εύκολα με το λίπος, δεν νοιώθουν και τόση πείνα και ξεχνάνε να φάνε. Και μετά παραπονιόντε ότι κόλλησαν...

Το κακό παιδιά είναι να ΜΗΝ πεινάτε... Αν πεινάτε σημαίνει ότι ο μεταβολισμός λειτουργεί. Αν δεν πεινάτε... ξεκινήστε να τρώτε για να τον ξυπνήσετε...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9454

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
σωστοοοος!!! :lol: κι εγω γιυτο το εγραψα γτ κ εξω που μιλαω με καποια ατομα που κανουν αυτη τη διατροφη αλλα κι εδω μεσα εχει πεσει το ματι μου να γραφεται οτι ( αν δεν πεινας μη τρως ) κ κατι τετοια κ ηθελα να θιξω το θεμα για να εξηγηθουμε γτ μετα υπαρχουν τα παραπονα οπως κι εσυ λες του στυλ - μα τι κανω λαθος κ δε χανω - μα πως να χασεις οταν τρως ενα γευμα ημερηησιως?? εισαι τυχερος που δε βαζεις κιολας ετσι που κοιμηθηκε ο οργανισμος σου!!!! fryingpan yingpan

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9458

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
karlajo καλοσηρθες! το ketostix ειναι ενας δεικτης που μας βοηθαει να βλεπουμε πως τα παμε στην διατα μας αν οντως τη κανουμε σωστα η οχι! μπορει οπως εχω παλαιοτερα ξαναπει να μην το βρειτε με την ονομασια ketostix απαραιτητα, εγω ας πουμε εδω στα χανια οσα φαρμακεια κ αν εψαξαδεν το βρηκα! ζητησα λοιπον ενα ακριβως ομοιο προιον , που κανει την ιδια δουλεια αλλα εχει αλλο ονομα κ κανω τ5η δουλεια μου! το ketodiabur! οι οδηγιες αναγραφονατι μεσα αλλα γενικως ειναι αρκετα βοηθητικο ειδικα για εσας τους καινουριους αλλα κ εμενα με βοηθαει κ με επιβεβαιωνει οτι τα παω καλα! το χρησιμοποιει 2 περιπου φορες την εβδομαδα με τα πρωινα ουρα κατα προτιμηση που ειναι πιο πιχτα ας πουμε, παντα την ιδια πανω κατω ωρα κ αναλογα το χρωμα που θα δειξει βλεπεις αν βρισκεσαι σε κετωση, σε πιο βαθμο βρισκεσαι κτλ! χρησιμο αρκετα θα ελεγα! οιποτε ψαξτο κ με αλλη ονομασια goodluck odluck

Re: βασικα γευματα στην ημερα! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9475

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
σε ευχαριστω παρα πολυ θα το ψαξω.παντως αν κρινω απο τα κιλα και τους ποντους ποθ εχω χασει λογικα την κανω σωστα!θα δοκιμασω και ιδωμεν! clap ap
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.273 δευτερόλεπτα

Syndication