Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ιδέες για πρωινό ή κολατσιό στη δουλειά

Re: ιδέες για πρωινό ή κολατσιό στη δουλειά 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7836

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εισαι θεά Μαίρη!!!
Εγώ σαν καινούρια το εκτιμώ ιδιαιτέρως! Τέσσερεις μέρες τώρα τρώω το μάφφιν του λεπτού (είναι απ' τη σελίδα του άτκινς, εγκεκριμένο για όλες τις φάσεις και το έχω αναρτήσει στα γλυκά) που είναι ωραίο, δε λέω σαν πολύσπορο ψωμάκι και χορταστικό, αλλά η ποικιλία είναι ωραίο πράγμα, και τι νοστιμιές!. Τώρα μέσα στη νύχτα έφτιαξα και τη σοκολάτα σου, θεϊκή!
Αν έχεις χρόνο για ερωτησούλα: Ποια από αυτά που γράφεις θεωρείς ότι μπορούμε να φάμε χωρίς να "κλέβουμε" στην πρώτη φάση;
Ευχαριστώ για τις ωραίες ιδέες και καλή συνέχεια!!!
σύλβια
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ιδέες για πρωινό ή κολατσιό στη δουλειά 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7838

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν έχεις χρόνο για ερωτησούλα: Ποια από αυτά που γράφεις θεωρείς ότι μπορούμε να φάμε χωρίς να "κλέβουμε" στην πρώτη φάση;
Ευχαριστώ για τις ωραίες ιδέες και καλή συνέχεια!!!
σύλβια[/quote]
Καλή αρχή Σύλβια καλοσώρισες στην παρέα μας.
Επειδή είναι κάπως δύσκολο και χρονοβόρο να σχολιάσω μία μία τις προτάσεις μου θα σε συμβούλευα να κρατήσεις τον κανόνα, δηλαδή στην πρώτη φάση τρώμε κρέας (ψαρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, μοσχάρι,κλπ) αυγά, τυρί (όχι υπερβολές όμως) και μη αμυλούχα λαχανικά (πχ το σπανάκι κάνει για την 1η φάση, τα κολοκύθια προς το τέλος), λίγη κρέμα γάλακτος, ελαιόλαδο (βιβλίο ατκινς σελ.161-168)
Οι ξηροί καρποί ΄(και το αλεύρι αμυγδάλου που φτιάχνουμε ψωμί) καλλίτερα να αποφεύγονται στην πρώτη φάση εαν θέλεις να την κάνεις κατά γράμμα (βιβλίο ατκινς σελ161 είναι ο 4 κανόνας)
Βέβαια οι περισσότεροι από εμάς λόγω της χαμηλής τους περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες φάγαμε στην πρώτη φάση και το ξηροκάρπι μας χωρίς να μας επηρρεάσει ιδιαίτερα. Συμπέρασμα όλες οι πρότάσεις μου κάνουν για την πρώτη φάση εκτός από αυτές που έχουν αλεύρι αμυγδάλου στο οποίο η απόφαση και το ρίσκο φυσικά είναι δική σου.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα

Syndication