Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Επιστροφη στα παλι λημερια

Επιστροφη στα παλι λημερια 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6355

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να ΄μαι παλι μετα απο πολυ καιρο. Νιωθω απογοητευμενη με τον εαυτο μου που τοσο καιρο εχω καταβροχθησει απιστευτες ποσοτητες υδατανθρακων αλλα θα ηθελα να δειξετε για μια φορα ακομη υπομονη και να μου δωσετεσ καποιες συμβουλες. Καταρχην να σας πω τους λογους που δεν μπορουσα να ακολουθησω την ATKINS (εκτος απο την ελλειψη αποφασιστικοτητας, υπομονης και επιμονης): οποτε ετρωγα φαγητο που περιειχε στη συνταγη τυρι, αλλαντικα η κρεμα γαλακτος δεν μπορουσα να σταματησω με αποτελεσμα να ξεφευγω κατα πολυ με τις τις θερμιδες αλλα και τους υδατανθρακες. Γενικα με τις ποσοτητες εχω ενα μεγαλο προβλημα . Οταν ξεκιναω να τρωω, σταματω μονο οταν νιωθω οτι το στομαχι μου δεν αντεχει αλλο. Πολυ κακη συνηθεια το ξερω και τωρα δυσκολευομαι απιστευτα να την αλλαξω. Σκεφτομαι λοιπον να αυξησω τα λαχανικα, ακομη και αν καποιες φορες ξεπερναω τα 20γρ. υδατανθρακες , να καταργησω τα αλλαντικα και την κρεμα γαλακτος και τα τεχνητα γλυκαντικα και να περιορισω το τυρι σε 60 γρ. φετα το πρωι πριν τη δουλεια, ωστε να τρωω και κατι για πρωινο. Τι λετε; Ειχε κανεις παρομοιες δυσκολιες;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Επιστροφη στα παλι λημερια 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6358

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ πριν αρχίσω την ατκινς έπασχα (σύμφωνα με τη διαιτολόγο γνωστού νοσοκομείου) από ψυχογενή βουλιμία. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Έτρωγα ακόμα και αυτά που κατά βάση δεν μου αρέσουν μόνο και μόνο για να τρώω. Αποτέλεσμα 164 ύψος 78 κιλά σε ένα άλλοτε καλογυμνασμένο σώμα που όλοι το ζήλευαν. Όταν ξεκίνησα την ατκινς πριν ενάμιση μήνα στην αρχή έτρωγα τυριά, κρέμα γάλακτος , γλυκάκια με ζαχαρίνη αλλαντικά. Το θέμα όμως είναι ότι έπεφτα με τα μούτρα στα παραπάνω και αδυνατούσα να ελέγξω τις ποσότητες. Έτσι εκτός απ΄το ότι έβλαπτα την υγεία μου δεν έχανα ούτε κιλά ούτε πόντους. Έτσι και εγώ τα περιόρισα στο ελάχιστο, μια μερίδα ημερησίως από το καθένα. Έλα όμως που πείναγα, για την ακρίβεια ήθελα να μασάω όλη μέρα (η βουλιμία που λέγαμε). Τη λύση μου την έδωσε η μαμά μου. Βράσε παιδί μου μου είπε μια κατσαρόλα μοσχάρι κόψτο σε κύβους και κάθε φορά που θες να μασήσεις κάτι φάε ένα κομματάκι κρέας να ανεβάσεις και το σίδηρό σου που είναι στα τάρταρα. Το έκανα και δούλεψε. Δεν το κάνω πια, σταμάτησα να μασάω ανεξέλεκτα. Ομως την πρώτη πραγματική εβδομάδα της ενεργοποίησης, η οποία περιορίζει και τις όποιες διατροφικές εμμονές στο ελάχιστο ήταν ο καλλίτερος βοηθός. Άλλωστε η πρωτεΪνη σε κρατάει χορτάτο και έτσι δεν σου μπαίνουν ιδέες για αμαρτίες. Το μόνο που κρατάω από τότε είναι να μήν τρωω γλυκά (έστω με ζαχαρίνη) γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τις ποσότητες. Τρώω πάντα 2 φλυτζάνια σαλάτα την ημέρα, τρώω κάθε πρωί μια φέτα ψωμί αλά αμέρικα ή 1 ψωμάκι χάμπουργκερ (δες τις συνταγές μου) μαζί με μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί και δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες με το βραδινό μου, και τέλος δεν μένω νηστική παραπάνω από 4 ώρες (5 γεύματα δηλαδή ημερησίως). Αποτέλεσμα απώλεια 5 κιλών και άπειρων πόντων. Με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα ούτε τα μισά δεν θα είχα καταφέρει.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Επιστροφη στα παλι λημερια 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6359

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mary σ΄ευχαριστω για τις συμβουλες. Νιωθω καλυτερα οταν ξερω οτι καποιο ατομο καταλαβαινει αυτη την κατασταση που ζω και δεν με κατηγορει απλα για ελλειψη αυτοσυγκρατησης. Οχι πως δεν ειναι και αυτο αλλα μερικες φορες νιωθω οτι αυτη η επιθυμια για να τρωω ακομη και τροφες που δεν μου αρεσουν, οπως και εσυ ειπες, ειναι τοσο δυνατη που θολωνει το μυαλο μου. Εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο, μονο να φαω, συνηθως και γλυκο, ζεστο και μαλακο. Νομιζω πως το προβλημα εχει να κανει με την ινσουλινη η τις ορμονες και πιστευω οτι για το συγκεκριμενο προβλημα η atkins ειναι η πλεον αποτελεσματικη αφου στοχευει ακριβως στη ριζα του προβληματος, δηλ. τους υδατανθρακες. Θα δοκιμασω τη συμβουλη σου για το μοσχαρι αλλα πως το βραζεις; μονο με νερο η μπορεις να βαλεις και τιποτα μυρωδικα και αλατι;

Re: Επιστροφη στα παλι λημερια 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6369

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
καλλια ολοι το κανουμε αυτο που κανεις εσυ.κοριτσακι μου ανθρωποι ειμαστε και εχουμε αδυναμιες.αλλοι το τσιγαρο αλλοι το ποτο αλλοι τα ναρκωτικα αλλοι τον τζογο.εε εμεις εχουμε το φαγητο.δεν χρειαζεται να εχουμε τυψεις.ειναι κατι πανω απο τις δυναμεις μας.απλα να μην μας παιρνει απο κατω.καναμε μια παρασπονδια ; ε; δεν πειραζει βρε αδελφε .αρχιζουμε παλι απο την αρχηη ζωη αλλωστε ενας αγωνας ειναι.
και εγω κανω αυτο με το κρεας καθως και με γκουντα 0% ψιλοκομενη και με κοτοπουλο
το κρεας κανονικο με αλατι και μυρωδικα

Re: Επιστροφη στα παλι λημερια 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6380

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βάζω το μοσχάρι στη χύτρα με νερό ίσα να το σκεπάζει, ρίχνω ένα φλυτζανάκι ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ένα κοτσάνι σέλινο 5-6 κόκκους μπαχάρι μία πιπεριά και μια σκελίδα σκόρδο και το κλείνω. Οπως κάνουμε δηλαδή το βραστό μοσχαράκι σούπα χωρίς τις πατάτες καρότα ρύζι. Όταν βράσει εγώ τρώω το μοσχάρι σκέτο και το ζουμί το φυλάω σε παγοκυψέλες στην κατάψυξη και έχω ανά πάσα στιγμή ωραιότατους κύβους ζωμού μοσχαριου για τα φαγητά μου.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.194 δευτερόλεπτα

Syndication