Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6117

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
welcome2 lcome2 κατ αρχη
καφε μπορεις να πινεις κανονικο με ζαχαρινη ομως συμπληρωματικα δεν ειναι απαραιτητα.το νατριν ειναι μια χαρα.παρενεργειες ασπαρταμης;νομιζω οτι η ζαχαρη κανει μεγαλυτερο κακο.καλη αρχη και καλη επιτυχια.οτι θελεις ρωτα απλα διαβασε ολα τα ποστ θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6219

• teodrak
  • Το Άβαταρ του/της teodrak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατ' αρχήν ευχαριστώ γι την απάντηση. Όντως διαβάζοντας περισσότερα ποστ λύθηκαν κάποιες απορίες μου σχετικά με όσα ρώτησα. Βρίσκομαι σημερα μια εβδομάδα μετά, έχοντας τηρήσει τη δίαιτα με θρησκευτική ευλάβεια μπορώ να πω και είμαι πολύ χαρούμενος που η ζυγαριά μου δείχνει πλέον 97 κιλά. 5 κιλά κάτω!!!
Παρενέργειες: Δυσκοιλιότητα: Πήρα την Τετάρτη ένα και μόνο exlax (εκχύλισμα σέννα λέει). Ο φαρμακοποιός μου το έδωσε. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν έκανε κάτι. Προτίμησα να περιμένω τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Συχνή διούρηση: αναμενόμενη
Αδυναμία: ελάχιστη. Αγόρασα πολυβιταμίνες (pharmaton geriatric) τις οποίες δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και δεν πρόκειται αν δε διαπιστώσω κάτι σοβαρό.

Διατροφή: Σνίτσελ χοιρινά - μοσχαρίσια (προτιμώ τα μοσχαρίσια) στο μαντέμι με αλατάκι ριγανίτσα και λεμονάκι - κοτόπουλο στο φούρνο με λαδάκι λεμόνι αλάτι ρίγανη (συνταγή της γυναίκας σπέσιαλ το έτρωγα συστηματικά αλλά με μπόλικες πατάτες στο παρελθόν) - πέρκα φιλέτο στο μαντέμι κι αυτή. Όλα πάντα με σαλάτα σε μεγαλύτερες μάλλον ποσότητες από τις συνιστόμενες, είτε λάχανο είτε μαρούλι - κρεμμυδάκι με λαδάκι καλαματιανό και λεμόνι και μερικές ελιές. Στη δουλειά τυρί κίτρινο και ζαμπόν ή ακόμα και σνίτσελ με μια φέτα τυρί ή αυγουλάκι με τυρί. Μια φορά έφαγα αυγά με μπέικον και άλλες δύο τόνο κονσέρβα με μαρούλι. Καφέδες τρείς την ημέρα διάφοροι (εσπρεσσο - νες - ελληνικός). Νερό 4-5 μπουκαλάκια την ημέρα συν καμιά σόδα που και που. Αναψυκτικά καθόλου. (Έπινα οπωσδήποτε 2 κοκα-κολα την ημέρα και μαζί μ' εμένα έπινε κι ο μικρός μου ο γιός ο οποίος το κοψε γιατί δεν βρίσκει πλέον - διπλό το καλό.)
Προσωπικά δε δυσκολέυομαι πολύ γιατί μάλλον μου ταιριάζουν οι τροφές.
Συνεχίζω πάντως ακάθεκτος να γυρίσω το χρόνο πίσω. Ήδη με τα 97 κιλά γύρισα κάπου στο 2005. Σε πρώτη φάση στόχος είναι να γυρίσω στην προηγούμενη χιλιετία και τα 92 κιλά του 1999 και βλέπουμε. Η Ιθάκη μου είναι το 1992 και τα 82 κιλά αλλά ας μην ενθουσιάζομαι ακόμα, είμαι μόνο στην πρώτη εβδομάδα.
Το σημαντικό είναι ότι το σύστημα δουλεύει κι όταν βλέπεις τη ζυγαριά να δείχνει λιγότερα παίρνεις κουράγιο να συνεχίσεις.
Α! Και άσκηση. Προσωπικά περπατάω. 45 λεπτά με μια ώρα γρήγορα. Δυστυχώς αυτήν εβδομάδα μόνο τέσσερις φορές αλλά θα επιδιώξω να το κάνω καθημερινά. Και να βάλω και λίγο γυμναστήριο αργότερα.
Κατέθεσα την εμπειρία μου. Αν έχετε καμιά συμβουλή απο τη δική σας εμπειρία θα είναι πολύτιμη.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6221

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Προσωπικά , πιστεύω ότι είσαι super !!! Όλα μια χαρά !!!!!
Και δεδομένου ότι εσείς οι άρρενες χάνετε και πιο εύκολα θα πας 92 σε χρόνο ντε-τε !!!!
Καφέδες καλό θα ήταν να πίνεις ντεκαφεϊνέ... Άντε και κανέναν κανονικό ...Αλλά έναν τη μέρα ...Ωστόσο , επειδή δεν είχες κάποια μεταβολική αντίσταση μάλλον δε θα σε επηρεάζει !!!!!!!!
Καλή συνέχεια εύχομαι !!!! ;)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6226

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου καινούριε φίλε.
Η Ιθάκη σου σύντομα θα προσεγγιστεί με απόλυτη επιτυχία αν ευλαβικά ακολουθήσεις αυτό που πρέπει.
Ναι στο λέω εγώ που σε 5,5 μήνες έχω΄χάσει 30 κιλά.
Η δική μου Ιθάκη απαιτεί άλλα 20 αλλά τι με νοιάζει;
Διατρέφομαι σωστα απολαμβάνω τα κοψίδια μου, τα γλυκά μου (άσε που δεν είμαι και πολύ φαν) τις εξόδους μου σε ταβερνάκια όπου τρώω τον άμπακο όταν οι ΄λίθιες φίλες μου μετράνε γραμμάρια και λίπη!!!!!!!
Ε και να σου πω ότι ο άνδρας μου ο άτιμος πέφτει καθε μέρα 500 γρ.
Αει σηχτηρ εσείς οι άνδρες.
Για μαρουλόφυλλα τα 'χετε τα κιλά
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι λόγω της δουλειάς του (τοπογράφος μηχανικός) ανεβοκατεβαίνει κι ένα σωρό βουνά κάθε μέρα.
Ωστόσο προ Άτκινς το ίδιο έκανε αλλά δεν έχανε.
Οπότε!!!!!!!!!!
Καλή συνέχεια φίλε.
Καλα να προσαράξεις στην Ιθάκη σου.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6236

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου teodrak κι από μένα.
Όλα καλά τα βλέπω κι εγώ.
Σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία, ο καφές δεν με κόλλησε δεδομένου ότι πίνω έναν το πρωί και κάποιες φορές άλλο ένα το απόγευμα.
Όσο για τη γυμναστική αν μπορείς, δοκίμασε να ξυπνήσεις νωρίτερα το πρωί και να κάνεις τότε νηστικός, έχοντας πειει μόνο νερό.
Εγώ προσωπικά μόλις ξυπνήσω κάνω ποδήλατο 30-40', νηστική. Μετά θα φάω κανονικά. Κάπου διάβασα ότι αυτό βοηθά πολύ στην καύση λίπους.
Καλή επιτυχία!

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6353

• teodrak
  • Το Άβαταρ του/της teodrak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νατάσα με μάτιασες. Έκανα δυό εβδομάδες να ξεκολλήσω από τα 96 κιλά. Μόλις σήμερα έπεσα στα 95. Συνολικά 7 κιλά από την αρχή (τρεις εβδομάδες). Ανησύχησα κάπως. Μετά την πρώτη εβδομάδα που φύγανε 5 κιλά, τη δεύτερη έπεσα μόνο 1 κι άλλο ένα την τρίτη. Το μόνο που πρόσθεσα είναι λίγη μαγονέζα που δεν έτρωγα και κρέμα γάλακτος στον ένα από τους καφέδες που πίνω. Επιπλέον ήπια λίγο κρασί και 2 ουισκάκια με zero σε μια μάζωξη συναδέλφων την περασμένη εβδομάδα (μετά από αρκετά παϊδάκια και παντσέτες). Φταίει άραγε κάτι ή είναι φυσιολογική αυτή η κατάσταση;
Τη μαγιονέζα την έκοψα γιατί είδα ότι όλες ανεξαιρέτως περιέχουν ζάχαρη. Τι άποψη έχετε επί του θέματος;
Επιπλέον από σήμερα θ' αντικαταστήσω τον ένα καφέ με ντεκαφ, ακολουθώντας τη συμβουλή σου lamare και βλέπουμε.
Πάντως συνεχίζω, στην ουσία με τη φάση ενεργοποίησης.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication