Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6353

• teodrak
  • Το Άβαταρ του/της teodrak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νατάσα με μάτιασες. Έκανα δυό εβδομάδες να ξεκολλήσω από τα 96 κιλά. Μόλις σήμερα έπεσα στα 95. Συνολικά 7 κιλά από την αρχή (τρεις εβδομάδες). Ανησύχησα κάπως. Μετά την πρώτη εβδομάδα που φύγανε 5 κιλά, τη δεύτερη έπεσα μόνο 1 κι άλλο ένα την τρίτη. Το μόνο που πρόσθεσα είναι λίγη μαγονέζα που δεν έτρωγα και κρέμα γάλακτος στον ένα από τους καφέδες που πίνω. Επιπλέον ήπια λίγο κρασί και 2 ουισκάκια με zero σε μια μάζωξη συναδέλφων την περασμένη εβδομάδα (μετά από αρκετά παϊδάκια και παντσέτες). Φταίει άραγε κάτι ή είναι φυσιολογική αυτή η κατάσταση;
Τη μαγιονέζα την έκοψα γιατί είδα ότι όλες ανεξαιρέτως περιέχουν ζάχαρη. Τι άποψη έχετε επί του θέματος;
Επιπλέον από σήμερα θ' αντικαταστήσω τον ένα καφέ με ντεκαφ, ακολουθώντας τη συμβουλή σου lamare και βλέπουμε.
Πάντως συνεχίζω, στην ουσία με τη φάση ενεργοποίησης.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χαιρετώ την παρέα. Καλή μου αρχή. 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6354

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα teodrak .

Για τον καφε να πω οτι ουτε εμενα με κολλησε αλλα ουτως η αλλως πινω ενα φραπε το πρωι(σκετο εδω και 20 χρονια αλλωστε).
Αν σου αρεσει το τσαι προτεινω πρασινο τσαι 3 κουπες την ημερα.Εκτος των αλλων καλων που εχει βοηθα στην καυση λιπους.
Επισης θα προτεινα 3 λιτρα νερο την ημερα τα οποια θα σε βοηθησουν και στο θεμα δυσκοιλιοτητα.
Οσο για την γυμναστικη, διαδρομο καθε πρωι νηστικος, υποψιν απο τα 25 λεπτα και μετα αρχιζεις να καις λιπος και αν συνδιασεις και μερικα βαρη στο γυμναστηριο θα ηταν το ιδανικο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication