Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τις συμβουλες σας παρακαλω

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7417

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Anoiksi αν δεν αλλαξεις τροπο να σκεφτεσαι τα πραγματα στο συγκεκριμενο θεμα και αν δεν αγαπησεις το σωμα σου και τον εαυτο σου , η ψυχολογια σου θα ειναι παντα χαλια.
Αληθεια οταν εσυ κοιτιεσαι στον καθρεφτη τι βλεπεις? Αυτο και μονο αυτο μετραει αν εσυ δεις τον εαυτο σου ομορφο και λεπτο θα σε δουν και οι αλλοι ετσι αυτο ειναι σιγουρο.
Μαθε να αγαπας το σωμα σου θα στο ανταποδωσει.
Καλημερα και καλο μηνα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7418

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ είναι αλήθεια πως άρχισα να το βλέπω κάπως διαφορετικά το θέμα μετά τα σχόλια σας..Ευτυχώς καταβάθος συμφωνώ μαζί σας :) D
Νασ'τε καλά!
χχχ
Positive Positive Positive!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7422

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Παίδες μου... μην χάνουμε το μέτρο. Αν ο καθένας είναι εντάξει όπως είναι γιατί νοιώθει καλά με τον εαυτό του, τότε μπορούμε όλοι να γίνουμε 200 κιλά. Κατά βάθος όλοι θα θέλαμε να τρώμε τα πάντα. Σωστά;

Ο πρώτος λόγος της Άτκινς είναι η καλή υγεία. Είναι η μόνη διατροφή που μας κρατάει απόλυτα υγιείς και με την βούλα -βλέπε εξετάσεις. Τώρα το πόσο θα αδυνατίσει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Το θέμα είναι να είναι μέσα στα λογικά πλαίσια ώστε να μην βάζει σε κίνδυνο την υγεία του.

Τώρα εμένα με ξέρετε. Το "σε όποιον αρέσουμε" δεν είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Θέλω να είμαι πάντα στο 100% των δικών μου δυνατοτήτων. Όσο δεν είμαι, τσαντίζομαι, εκνευρίζομαι. Δεν στεναχωριέμαι. Εγώ φταίω. Όταν λοιπόν γίνω το δικό μου "τέλειο", τότε θα πω το "αρέσω παιδί μου αρέσω, πώς να το κάνουμε." ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7426

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina σύμφωνοι, αλλά η anoiksi είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της. Και αφού έχει φτάσει το δικό της τέλειο, είναι κρίμα να στεναχωριέται για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Και κυρίως, όταν ο μόνος λόγος που δε λέει "αρέσω παιδί μου, αρέσω", είναι επειδή κάποιοι της τσακίζουν την ψυχολογία.
Κι εγώ έχω μια μανία να κάνω τα πάντα με το 100% των δυνατοτήτων μου, και σίγουρα η αποδοχή των άλλων με ευχαριστεί. Σε όλους τους τομείς, και κυρίως στη δουλειά. Απλά το δικό μου "τέλειο" δεν μπορεί να ταυτίζεται με το τι θεωρούν οι άλλοι τέλειο.
Μακρυά από τον τριψήφιο αριθμό κιλών- με την υγεία δεν παίζουμε! Αλλά υπάρχει και η άλλη άκρη του νομίσματος, με εξίσου καταστροφικές συνέπειες για την υγεία! Γι αυτό πρέπει από μόνοι μας να βρούμε το μέτρο!!!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7521

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όντως τώρα είμαι καλά. Νομίζετε πως σ'εμένα άρεσε να είμαι τόσο υπερβολική? Ή μήπως δεν ήμουν? Πριν 1 χρόνο, υψος 1.57 και στα 54 κιλά οι γονείς μου βλέποντας με να ασχολούμε καιρό και να χάνω αργά, μου πρότειναν λιπαναρόφηση :shock: Και να θέλεις να αγνοήσεις όταν είναι σε τέτοιο σημείο η 'επίθεση'... Απολογούμαι που επαναλαμβάνομαι, απλά το θυμήθηκα :?
Positive Positive Positive!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7531

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ανοιξούλα στα 54 κιλά με 1,57 ύψος σου πρότειναν λιποαναρρόφηση;
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication