Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καλημέρα και από μένα

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4359

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Με συγχωρείς βρε τζίνα,μήπως κατάλαβα λάθος!Δεν εννοείς ότι έχασες 6κιλά σε μια εβδομάδα έτσι;Γιατί θα με τρελλάνετε εσείς!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4360

• gina
  • Το Άβαταρ του/της gina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
6,300 για την ακρίβεια.Παίρνοντας έως 15 υδατάνθρακες την ημέρα.Βέβαια έχω πολλά κιλά να χάσω και προφανώς για αυτό τα πρώτα έφυγαν τόσο εύκολα.

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4420

• MANIA
  • Το Άβαταρ του/της MANIA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας κι από μένα!

Σας χαιρετώ όλους, και σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και καλή συνέχεια!
Είχα ξαναγράψει στο forum όταν ξεκίναγα την Atkins στις αρχές Ιουνίου, αλλά λόγω καλοκαιριού, άνοιγα σπάνια το κομπιούτερ! Θέλω να σας ανακοινώσω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη νέα αυτή διατροφή, έχω ήδη χάσει 10 κιλά και συνεχίζω!
Είμαι 42 χρονών, και είχα αρκετά παραπανίσια κιλά, ύστερα από 2 εγκυμοσύνες και βουλιμική διατροφή!
Ήμουν δύσπιστη στην αρχή για την Atkins, καθώς άκουγα υπερβολές από διάφορους, κι έχοντας υπάρξει θύμα διαιτολόγων που την κατηγορούσαν με τα χειρότερα λόγια.
Έτσι ξεκινούσα με τις καλύτερες προϋποθέσεις να κάνω μια δίαιτα και στη συνέχεια όπως συμβαίνει συνήθως βαριόμουν και την παρατούσα, ξαναπαίρνοντας τα κιλά που είχα χάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή συν 1-2 ακόμη!
Το καλό με εμένα είναι πως γυμναζόμουν κι εξακολουθώ να γυμνάζομαι, κι έτσι το πρόβλημα στην εμφάνισή μου ήταν τοπικό και από τη μέση κι επάνω. Παρά τη γυμναστική (και μετά από δύο καισαρικές) όλο το λίπος αποθηκευόταν στην κοιλιά, το στήθος, την πλάτη και γενικά "έχτιζα" σε όλο το πάνω μέρος του σώματος!
Με την Atkins στ΄αλήθεια σούρωσα! Έχει εξαφανιστεί η κοιλιά, έχουν λεπτύνει τα χέρια μου κι επιτέλους είναι το πρώτο καλοκαίρι (ύστερα από 5 χρόνια) που βγήκα με μαγιώ πιο άνετα από κάθε άλλη φορά (καθώς είδα άμεσα αποτελέσματα)!
Η Atkins μου έγινε τρόπος ζωής και δεν θα την εγκαταλείψω ποτέ! :D

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4438

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ξανα-καλωσορισες Μανια. Νομιζω οτι μιλαω εκ μερους ολων μας. bravo avo
χαιρομαι πολυ που τα καταφερες και χαιρομαι ακομη περισσοτερο, που συνεχιζεις. Ναι, οι περισσοτεροι μενουμε σ'αυτη τη διατροφη, γιατι νιωθουμε καλυτερα με λιγοτερα κιλα, αλλα και γιατι νιωθουμε καλυτερα σε οτι αφορα την υγεια μας. Οσο για αυτους που κατηγορουν την ατκινς? Τοσο ξερουν, τοσο λενε.
love your self

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4477

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ρουλάκι μου έλειψες.... εγώ κορίτσια ξεκίνησα σχεδόν εβδομήντα 27 μαιου.....τώρα είμαι αν δεν φάω βραδυ 65.5 ρε σύ ρουλάκι νομίζω πρέπει πια να μειώσω θερμίδες τι λές και σύ?

Re: καλημέρα και από μένα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4490

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
και μενα μου ελειψες φιλεναδα. Τι να σου πω για τις θερμιδες; Αν νομιζεις οτι μειωνοντας τες θα χασεις κι αλλο, μειωσε τες.
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.192 δευτερόλεπτα

Syndication