Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: :S

:S 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3736

• nikos
  • Το Άβαταρ του/της nikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
paides akkouste....eimai 17 k asxoloumai me to boxing xronia me elafros gymnastikh.
skopos m meso gymnastikhs einai na fouskwsw.....ennow na anoiksoun oi myeis k na ginoun gramwseis.....8elw na parw fysikes prwtehnes gia tis opoies den kserw k polla.....exw akousei gia ta galazoprassinna fykia.....ola deixnoun pws einai galhneia gia ton an8rwpo alla oloi kseroumai oti meso this enamerwseis enos proiontos skopos tou einai h apoplanhsh k h katanalwsh.....8elw na m peite oti gnwrizete k an einai ontos toso kl oso prohmnhte oti einai....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: :S 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3741

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγόρι μου έχω γιο στην ηλικία σου.
Αν θέλεις να με ακούσεις μην πάρεις τίποτε από όσα πασσάρουν στο εμπόριο.
Παλότερα που οι αθλητές ήταν γραμμωμένοι και είχαν θεϊκά κορμιά τί έπαιρναν μπορείς να μου πεις;
Επειδή το επάγγελμά μου ήταν σχετιζόμενο με την ιατρική θα σου πω ότι μόνο κίνδυνοι εγκυμονούν για τους χρήστες παρόμοιων ουσιών.
Τρώγε πολλές πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα.
Ξηρούς καρπούς επίσης και πίνε γάλα.
Κάνε την γυμναστικά σου και κυρίως βρες ένα γυμναστή που να τον εμπιστεύεσαι και που δεν θα σου δίνει τέτοια σκευάσματα.
Νομίζεις ότι τα γυμναστήρια τα πολλά λεφτά τα κάνουν από τους γυμναζόμενους;
Απο τα σκευάσματα που πουλάνε τα κάνουν.
Κοίτα πόσοι αθλητές καταλήγουν με καρκίνο στο πάγκρεας από τη χρήση αυτών των σκευασμάτων.
Ψάξε λίγο και θα καταλάβεις.
Φτιάξε το σώμα σου, αλλά στις προδιαγραφές που η φύση επιτρέπει.
Αυτά και με πολλή αγάπη από μια μητέρα και μια ειδική που τα μάτια της έχουν δει πολλούς νέους να χάνονται από τέτοιες αηδίες.

Re: :S 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3748

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Συμφωνω α-πο-λυ-τα με τη Νατασα. μακρια πασα μου, απο τετοια σκευασματα. Σκεψου εναν, απο τους διασημους, που δεν εχει πληρωσει το τιμημα των "μαγικων" συμπληρωματων. Κανεις. Να σου αναφερω ενδεικτικα? Σβαρτζενεκερ, Σταλλονε, Στηβεν Σιγκαλ, κ.ο.κ. Απο εμφραγματα, μεχρι καρκινους.
love your self

Re: :S 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3751

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παρεπιπτόντως ακόμα και τα "φυσικά", "φυτικά" σκευάσματα το έχουν το θεματάκι τους.
Μην μας κοροϊδεύουν κι όλας.

Spirulina 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3815

• nikos
  • Το Άβαταρ του/της nikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mhpws mporeite epishs na me symboulepsete gia thn spirulina...????
apo ti leei einai symplirwma diatrofhs.....isws to kltero p kykloforei....h istselida tou einai www.spiroulina.gr
th exw diabasei ksana k ksana alla den leei tpt arnhtiko....!!!
h symbouli sas einai anagkaia......

Re: :S 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3816

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Και ουτε προκειται να διαβασεις τιποτα αρνητικο. Το μονο αρνητικο της, ειναι οτι πρεπει να προσμετρας στους ημερησιους υδ/ες, και αυτους της σπιρουλινας. Τα 100γρ. περιεχουν 23,9γρ υδ/ες, 3,6 γρ φυτικες ινες. Επειδη πρεπει να παιρνεις τρια χαπια την ημερα-αν χρησιμοποιησεις αυτη τη μορφη της σπιρουλινας- πρεπει να μετρησεις την ποσοτητα. Εχω να παρω αρκετο και ρο και δεν θυμαμαι ποσα γραμμαρια ειναι τα τρια χαπια.
Το μονο περιεργο που μπορει να δεις με τη σπιρουλινα, ειναι να νιωσεις λιγο στην "σπιντα", αλλα σε λιγες μερες θα περασει.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication