Δημήτρη...περιέγραψες πλήηηηηρως τις προτιμήσεις μου σε φαγητά. Πωπώ! Είσαι ο πρώτος που λέει για τη French's και παρμεζάνα. Για το πλήρες γάλα συμφωνώ και Μή πω για το RedBull light που πέτυχες διάνα. Και με αποτελείωσες με το> Κηφισιά!! απίστευτο!!! Θανόπουλος μας έχει σώσει. Σπλέντα χρησιμοποιείς (εγώ σταμάτησα γενικά τα γλυκαντικά,μπάς και σταματήσω και τα τεχνητά γλυκά).
Λίπη παιδιά όντως πρέπει να τρώμε πολλά ήθελα να το τονίσω αυτό (γιατί το υπερτονίζει και ο Atkins)...εδώ πολλοί κάνετε πρωτεινικο-θερμιδική με άτκινς...έτσι όμως δε παίρνετε ούτε λίπη ούτε ζάχαρη ούτε υδατάνθρακες να έχει να κάψει ο οργανισμός και αυτό είναι πολύύυ λάθος!!! Άλλο Άτκινς, άλλο...τρώω μόνο ζώα και τυριά.Να προσέχετε και να κάνετε τις εξετάσεις σας. Η δίαιτα είναι ιδιότροπη και σε κάποιους οργανισμούς μπορεί να μή ταιριάζει ή και να κάνει κακό.
Και επίσης έχω και γώ παρατηρήσει οτι τα αλλαντικά δε γράφουν υδατάνθρακες και κάποια που βρήκα του υφαντής και του νίκα έχουν αρκετούς θα έλεγα (φτάνουν τους 6-8 στα 100γρ!!!!). Ενώ και γώ έτρωγα άφοβα...πχ της CretaFarm που προτιμώ πόσο έχει η βραστή γαλοπούλα? η εν ελλάδι? η χαμηλών λιπαρών? η πάριζα? δε ξέρω που να βρω τα στοιχεία...

| ( Παράπονο!!