Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Επιτρεπτά γραμμάρια υδατανθράκων

Επιτρεπτά γραμμάρια υδατανθράκων 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19875

• Helenss
  • Το Άβαταρ του/της Helenss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους, θα ζητήσω μια συγγνώμη προκαταβολικά αν κάνω κάποια ερώτηση που έχει ήδη απαντηεθί.
Εδώ και 5 ημέρες κάνω διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, μπορεί και 20γρ την ημέρα σύνολο και είμαι 4 κιλά μείον. Είμαι 23 κι 1,7 και πασχίζω να χάσω κάποια κιλά πο φορτώθηκα από λάθος γιατρού ενώ πριν έκανα ενεργά αθλητισμό. Θα ήθελα να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας. Πόσα γρ υδατανθράκων πιστεύετε πως αρκούν την ημερα; Εγώ τρώω λίγα, πολλά; Χάσατε κιλά κι αν ναι πόσο σας πήρε; Αν θέλετε να προσθέσετε οτιδήποτε, ελεύθερα! Σας φιλώ κι ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Επιτρεπτά γραμμάρια υδατανθράκων 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19881

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Helenss καλημέρα! ίναι πάρα πολύ καλή η απώλειά σου και μάλλον δεν έχεις κάνει και πολλές δίαιτες στο παρελθόν, για να ανταποκριθεί τόσο καλά ο οργανισμός σου. Τα 20 γρ είναι καλά. Ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω. Κατεβάζεις λίγο άμα κολλήσεις, ανεβάζεις λίγο όταν πλησιάζεις στον στόχο σου.
love your self
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Helenss

Επιτρεπτά γραμμάρια υδατανθράκων 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19955

• Helenss
  • Το Άβαταρ του/της Helenss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολυ΄Roulaki για την ανταπόκριση σου! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη για να μη χαλάσω κάτι. Διάβασα πως αφαιρούμε από τους υδατανθρακες τις φυτικές ίνες και μετράμε ως καθαρούς ό,τι μένει. Οι ψιλές οι φακές στα 100γρ έχουν 16.9 υδατανθρακες και 15.46 ίνες. Οι καθαρες δηλαδή είναι ελάχιστες, θα μπορούσα να φάω 200 γρ; Ακόμη κι 100 δε με πειράζει αρκεί να τρωω και κάτι άλλο μια φορά την εβδομάδα εκτός από κρέας. Κι αν εκ πείρας έχεις να προσθεσεις κάτι στη μέτρηση χρήσιμο, τι αφαιρώ τι προσθέτω, θα το εκτιμούσα για να μη σε πρήζω περαιτέρω. Ευχαριστώ και πάλι!

Υ.γ. Ουσιαστικά μετράω μονο υδατανθρακες να μην ξεπερνάνε τους 20 και μπορώ να φάω ό,τι θέλω; Από τα γρ λίπους ή θερμίδες; Υπάρχει κάποιο όριο; Επίσης ο κατάλογος τροφίμων της σελίδας είναι στα 100 γρ; Τα φιλιά μου.
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από Helenss.

Επιτρεπτά γραμμάρια υδατανθράκων 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #19957

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Οι φακές σούπα, έχουν 9,6 νετ στα 100γρ. Αν μπορείς να ικανοποιηθείς με 100 γρ μαγειρεμμένες φακές και μπορείς να τα βολέψεις στο ημερήσιο όριο, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πεόβλημα.
Όσο για το λιπάκι, το θέλουμε. Οι θερμίδες δεν παίζουν τομ ίδιο ρόλο που παίζουν σε άλλες διατροφές, αλλά παίζουν κάποιο ρόλο. Δηλαδή, μην περιμένεις να είσαι σε όλα σωστή και να τρως 2.000 θερμίδες την μέρα. Οι θερμίδες που τρως πρέπει να συμβαδίζουν ή να είναι λιγότερες, από αυτές που καις.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication