Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΡΙΑ

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19633

• Maria99
  • Το Άβαταρ του/της Maria99
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE EIXA ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (Π.Χ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΧΕΙ 2,2) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ? ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝΤΑΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2,2 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΕΤΑ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19634

• GeorgeM
  • Το Άβαταρ του/της GeorgeM
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλημέρα και καλή σου αρχή.

Λαχανικά μπορείς να φας. Προσοχή γιατί μερικά έχουν υψηλούς υδ.
Φρούτα θα ήταν καλό να αποφύγεις.
Τυριά μπορείς. Κάποιους τους κολλάει η φέτα, κάποιους άλλους όχι.
Σε κάθε περίπτωση ή από το βιβλίο ή από δεκάδες λίστες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, κατέβασε ένα πίνακα Τροφών-Υδατανθράκων για να τα έχεις ως μπούσουλα στην αρχή.

Καλή επιτυχία.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Maria99

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19641

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
δική μου γνώμη-πάντα-είναι ότι το βιβλίο είναι απαραίτητο, αλλιώς κάνεις λάθη που μπορεί να σε κολλήσουν το λιγότερο ή να σταματήσουν εντελώς την απώλεια-φρίκη!
αν δε θέλεις να ξοδευτείς και τα αγγλικά σου είναι ικανοποιητικά, στο διαδύκτιο υπάρχει το βιβλίο του άτκινς δωρεάν. το κατεβάζεις, το μελετάς και αρχίζεις. έχε ακόμα υπόψιν ότι από τα 20γρ. υδ/κων τηα α' φάσης, τα 12-15γρ ΠΡΕΠΕΙ να προέρχονται από λαχανικά, αλλιώς η δίαιτα δε λειτουργεί! αν δεν τα καταφέρνεις με το κατέβασμα αρχείων στο σάιτ θα βρεις τόπικ με περιεχόμενο του στυλ "τι να φάω στην α' φάση" ή κάτι τέτοιο. έχει πολλές ιδέες για αρχή. και ότι απορία έχεις, μη διστάσεις, εμείς είμαστε εδώ!

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19643

• Maria99
  • Το Άβαταρ του/της Maria99
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει αυτό με τις ποσότητες. αν φάω για σνακ π.χ 2 φέτες από τυρί που έχει 2,2 υδατάνθρακες θα έχω σύνολο 4,4?και αν ξαναφάω π.χ το βράδυ το ξαναμετράω? επίσης πρέπει έως 20 υδατάνθρακες την μέρα ή αυστηρά 20?

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19644

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η ποσότητα του τυριού συνήθως είναι 100-120γρ/ημέρα. εγώ μετράω το μέτριο κομμάτι (σα σπιρτόκουτο ή λίγο μεγαλύτερο) για μισό γρ. μέσα στη μέρα τρώω δυο ή τρεις τέτοιες μερίδες. μην αγχώνεσαι, αν δεν κάνεις υπερβολές, δε θα έχεις πρόβλημα!

ΑΠΟΡΙΑ 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19645

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
α! και είναι σημαντικό να μην πέφτεις κάτω από 20γρ. την ημέρα, γιατί θα επιβραδυνθεί ο μεταβολισμός σου. απλά τα 12-15γρ. πρέπει να είναι από λαχανικά βάσης (δλδ όχι καρότο, πατάτα κλπ). πράσινη σαλάτα, αγγούρια, σπανάκι, λίγη ντομάτα, πιπεριά, τέτοια. στο ίντερνετ υπάρχουν λίστες με τα επιτρεπόμενα.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication