Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ειμαι καινουργιος και θα θελα δουκρινησεις

Ειμαι καινουργιος και θα θελα δουκρινησεις 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18840

• nikoskass
  • Το Άβαταρ του/της nikoskass
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχω ξεκινησρι εφω και μια εβδομαδα και κατι. Τρωω ψητο η βραστο κρεσς με σαλατες πρασινες λαι κιτρινο τυρι. Τα βραδια τρωω ή το μεσημεριαμό ή γιαουρτι με υφατανθρακες 3,4 γραμμ. Στον κεσε των 100 γρ. Το προβλημα μου ειναι τι να φαω ως πρωινο.
Να σημειωσω επισης και το οτι ενω νιωθω ξεπρησμενος δεν εχω πεσει παρα γυρω στα 700 γρ. Βοηθηστε παρσκαλω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ειμαι καινουργιος και θα θελα δουκρινησεις 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18841

• GeorgeM
  • Το Άβαταρ του/της GeorgeM
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Νίκο καλησπέρα.
Αν και όχι τόσο έμπειρος στην δίαιτα αυτή θεωρώ πως για πρωινό μπορείς να έχεις αυγουλάκια και το τυρί που τρως το μεσημέρι.
Οι παλιότεροι έχουν γράψει διάφορα πρωινά, ανάτρεξε λίγο στις σελίδες του φορουμ.
Επίσης, το γιαουρτάκι, αν το θες πραγματικά, νομίζω πως είναι καλύτερα να το τρως το πρωί και όχι το βράδυ.
Η απώλειά σου μπορεί να ακούγεται μικρή αλλά δεν μας είπες κιλά που είσαι, πόσα πας να χάσεις και λοιπά προσδιοριστικά για να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς.
Φυσικά και κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά και ο δικός σου μπορεί να κάνει κόνξες στην αρχή.
Φρόντισε να πίνεις πολύ νερό.
Και λαδάκι και λαδάκι.

Καλή συνέχεια με επιμονή.

Ειμαι καινουργιος και θα θελα δουκρινησεις 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18863

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
ένα πολύ ωραίο πρωινό είναι το τοστ χωρίς ψωμί-ζαμπόν δηλαδή πανω κάτω και τυρί στη μέση. το ψήνεις κανονικά στην τοστιέρα. αν φοβάσαι οτι θα σου κολλήσει βάλε στις πλάκες λαδόκολλα. επίσης ρολλά από σαλάμι αέρος ή γαλοπούλα με φιλαδέλφια.
αν συνήθιζες να πίνεις γάλα, προμηθεύσου σκόνη πρωτείνης(έχει διάφορες γεύσεις) από μαγαζιά με είδη γυμναστικής και φτιάξε σέικ με νερό προσθέτοντας λίγη κρέμα γάλακτος στο τέλος. μόνο δες τα συστατικά ή ζήτα από τον πωλητή ένα με χαμηλούς υδατάνθρακες.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication