Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: coca cola light

coca cola light 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18484

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες!ξεκινησα απο δευτερα τη διατροφη μας παλι, την μονη επαναλαμβανω που με εχει βοηθησει να χασω την κοιλια ,και εχω χασει μισο κιλο, θελω 5 συνολικα,βεβαια εφγα και λιγα φυστικακια και μισο παγωτινι λογω γιορτων αλλα γενικα προσεξα,μια ερωτηση, coca cola light επιτρεπεται?δεν εχει καθολου λεει υδατανθρακες?επισης παιρνω τη στεβια την canderel την πρασινη?εσεις τι γλυκαντικα χρησιμοποιειται?μπηκε το καλοκαιρι και πρεπει να οργανωθουμε παλι , εμεις που καναμε παρασπονδιες το χειμωνα και τωρα τρεχουμε! :sad:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

coca cola light 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18487

• penelope1982
  • Το Άβαταρ του/της penelope1982
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομιζω επιτρεπεται η coca cola light και η στεβια. Τα γλυκαντικα φαινεται να σε κολλανε γενικα,αλλα δεν νομιιζω οτι αυτο αφορα τη στεβια,μαλλον οι ζαχαρινες ειναι ενοχες.
Εχεις ξανακανει την συγκεκριμενη διατροφη στο παρελθον και για ποσο καιρο?Εγω εχω αρχισει εδω και 10 μερες,αλλα δεν εχω τις απωλειες που περιμενα.Υπομονη και συνεχιζουμε.
Καλη αρχη σου ευχομαι!

coca cola light 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18489

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thn eixa kanei περσι τετοια εποχη περιπου και ηταν καταπληκτικη αν και εκανα παρασπονδιες.γενικα με ξεφουσκωσε πολυ γιατι εχω τοπικο μονο στην κοιλια και ηταν η μονη που με βοηθησε.απλα το χειμωνα φετος λογω δουλειας , αγχους κλπ, ξαναπηρα 3 κιλακια'και παλι καλα γιατι στα μεσοδιαστηματα την ακολουθουσα και εστι δεν πηρα περισσοτερα .παλιοτερα τετοια εποχη ημουν παντα με 6 ,7 κιλα παραπανω!θα βρεις σιγα σιγα τι σε κολλαει και τι οχι,ακολουθησε τις συμβουλες του σαιτ εδω και στο φορουμ ψαξε και θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα.καλη συνεχεια!

coca cola light 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18490

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εμενα με βοηθησε παρα πολυ το σαιτ και οι συζητησεις των μελων εδω ,και τους ευχαριστω ολους.πηρα ιδεες!ψαξε και προιοντα atkins kai sweet and balance και συνταγες των παιδιων εδω!

coca cola light 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18491

• penelope1982
  • Το Άβαταρ του/της penelope1982
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω,ναι διαβαζω συνεχεια παλιοτερα θεματα και με βοηθουν πολυ! Νομιζω οτι το λαθος που κανω ειναι οτι δεν μετραω καθολου θερμιδες, και φανταζομαι με τα λιπαρα που τρωω θα ανεβαινουν πολυ.Θα προσπαθησω λιγες μερες να μετραω και βλεπουμε.
Κι εγω στην κοιλια το καταλαβαινω, πριν 2 χρονια ημουν 7 κιλα πιο κατω, και ενιωθα τελεια, φυσικα τα ξαναπηρα σταδιακα ,και εντοπισμενα στην κοιλια και λιγο γοφους. Εχει επανελθει δραματικα και η κυτταριτιδα και αναρωτιεμαι αν η Ατκινς βοηθαει και σε αυτον τον τομεα εστω και λιγο. ΕΙναι βεβαια κληρονομικη,και παντα ειχα λιγη,αλλα τωρα ειναι χειροτερη απο ποτε,και φοβαμαι μηπως με τα πολλα λιπαρα την επιδεινωνω.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication