Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: xronia polla se olous

xronia polla se olous 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18432

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
με τη νηστεια του πασχα και εξετασεις να πλησιαζουν ξεφυγα.απο δευτερα θα ξαναρχισω τη διατροφη μας.εχει καποιος να προτεινει δειπνα με λιγους υδατανθρακες περα απο αυγα ?ευχαριστω πολυ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

xronia polla se olous 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18434

• belladonna19
  • Το Άβαταρ του/της belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
xronia polla vasilikh!!!!!kale pws den exei ,exei kai paraexei.dokimase mosxarisia mprizola me koloky9akia sto fourno,xoirino thgania me salata,salata me magioneza(AB) tono kai roka,melitzanes me kreas tourlou me piperies ligh ntomata kolokythakia kai murwdika,xtapodaki me spanaki h soupies me spanaki(mhn to parakaneis sto lemoni),kotosoupa me anti gia ryzi kounoupidi se polu mikra kommatakia aygolemono kai myrwdika!kotopoulo fileto me sos moustardas dijon(den exei zaxarh kai pwleitai sta supermarket opws kai h magioneza tou AB)kai alla toooooosa polla...to kreas exei ligous ews kai mhdaminous ydatantrakes...ta laxanika kai ta alla pou sou egrapsa einai epitrepta!mh fas polla laxanika omws !!!!

xronia polla se olous 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18436

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω παρα πολυ , μου εδωσες πολλεε και ωραιες ιδεες!να εισαι καλα!αυτη η ομαδα εδω εισαστε η παρηγορια μου και μου δινετε δυναμη να συνεχισω!ευχαριστω πολυ και παλι , θα τις εφαρμοσω!αποψε θα δοκιμασω την τονοσαλατα που εγραψες!

xronia polla se olous 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18437

• belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kai mena h parhgoriaa mou einai!!!ri3e kai kammia matia stis syntages mas .9a vreis polles idees!!!egw twra pou eimai sthn deyterh fash exw para polless epiloges!!!!ftiaxnw pswmi me amygdaleyro kai aleyri linarosporou,pitsa ,kpepa gluka kai almyrh ena swroooooo lixoudies!!!!

xronia polla se olous 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18439

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας συναγωνιστες και συναγωνιστριες!αυτες τις μερες εχω πηξει στη δουλεια και κοιμαμαι ελαχιστα και δεν μπορω να βρω σπιτικο φαγητο αλλα πρωτα ο θεος απο δευτερα θα ξαναρχισω δυναμικοτατα!!!ευχαριστω πολυ για τις ιδεες και τη συμπαρασταση!το αμυγδαλευρο που το βρισκεις?ειχα αγορασει αλευρι σογιας αλλα δεν μου αρεσε μια πιτσα που εφτιαξα ενω μια φορα που ειχα μονη μου φτιαξει αλευρι απο αμυγδαλα ηταν ωραια!σε καποια σαιτ που εψαξα δεν πουλανε και μενω επαρχια .το αγοραζεις απο καποιο συγκεκριμενο σαιτ ?αν ναι ποιο?ευχαριστω και παλι!

xronia polla se olous 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18440

• belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ftiaksto monh sou !!alese amygdalo psixa sto multi!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication