Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: που κανω λαθος;;;;;

που κανω λαθος;;;;; 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18306

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας!!
ξεκινησα μια διαιτα χαμηλων υδατανθρακων,τις πρωτες 2 μερες εχασα 2 κιλα,μετα αρρωστησα με φαρρυγιτιδα και για 2 μερες ηταν αδυνατο να την ακολουθησω,το προβλημα μου ειναι οτι απο την στιγμη που ξεκινησα γυμναστικη ο δεικτης της ζυγαριας δεν λεει να μου κανει τη χαρη να κατεβει!!βεβαια εχουν περασει και 3 μερες που εχω αρχισει...το ξερω ειμαι ανυπομονη αλλα εχω διαβασει οτι ειδικα στην αρχη χανουν πολλα κιλα.που μπορει να κανω λαθος;μηπως βιαζομαι λιγο;εχετε παρομοια εμπειρια;μηπως θα επρεπε να σταματησω τη γυμναστικη;
σας ευχαριστω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

που κανω λαθος;;;;; 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18307

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Δεν βιάζεσαι λίγο καλή μου! Βιάζεσαι πολύ! Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά! Τα πρώτα κιλά που φεύγουν σαν νερό, είναι....νερό! Κατακράτηση, όχι λίπος. Μετά αρχίζεις σταδιακά να χάνεις, πιο γρήγορα βέβαια, αναλογικά με άλλου είδους διατροφές. Τώρα, όσο για την γυμναστική, καλύτερα να προτιμήσεις το περπάτημα για κανένα μήνα, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί μπορεί να μπερδευτείς στο ζύγισμα. Να χάνεις μεν λίπος με την διατροφή, αλλά να βάζεις μυική μάζα με την γυμναστική. Πράγμα που φυσικά δεν γίνεται από τις πρώτες μέρες γυμναστικής. Όταν θα έχεις χάσει κάποια κιλά, και συνεχίζοντας την διατροφή, τότε θα ξέρεις, πως αν η ζυγαριά δεν κουνιέται, έιναι γιατι χτίζεις μυική μάζα, πράγμα που είναι καλό, γιατί θα έχεις σφιχτό σώμα και γράμμωση.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
love your self

που κανω λαθος;;;;; 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18308

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω πολυ,εσυ εχεις καποια παρομοια εμπειρια;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication