Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Είναι απίστευτο πως λειτουργεί η Ατκίνς !!!!!

Είναι απίστευτο πως λειτουργεί η Ατκίνς !!!!! 13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18262

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Χρόνια πολλά σε όλους ! Καλή συνέχεια εύχομαι και ....φυσικά αυτό που λέω πάντα : το καλοκαίρι κορμάρες!

Αυτές τις μέρες έπεσε πολύ φαγητό : τραπέζια με φίλους και συγγενείς, εορτάζοντες ,αρραβώνες φίλων, έτρωγα όλη μέρα ! Επειδή ήξερα πως 4- 5 μέρες θα γινόταν αυτό αποφάσισα να τρώω τροφες με χαμηλούς υδ/ες.
Εφαγα απιστευτες ποσοτητες κρεατος αλλα και μπιφτεκια (που είχαν ψωμι ) σαλάτες, τζατζίκια,τυροσάλατες αλλά και κρασί , δηλαδή εφαγα απ ολα εκτος απο γλυκά, πατάτες και ρύζι. Μιλάμε οτι ετρωγα έτσι μεσημέρι βράδυ. Με πονούσε το στομάχι απο το πολύ φαί .

Λοιπόν αποφάσισα να ζυγιστώ σήμερα και εκεί που έλεγα : αχ μακάρι να μην έχω βάλει περισσότερα απο 1 κιλό, τι να δώ ?

Απο 54,2 με δείχνει 53,8 !!!!! Επαθα την πλάκα μου ! Καλά το 53 είχα να το δω δεν θυμάμαι και εγω απο πότε ! Και το καλύτερο : η κοιλιά μου είναι τελείως επίπεδη!

Δεν το συζητάω : Ατκίνς και πάλι Ατκίνς ! Δεν υπάρχει καλύτερη λύση !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Είναι απίστευτο πως λειτουργεί η Ατκίνς !!!!! 13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18263

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Χρόνια πολλά σε όλους!!!Μπράβο σοκολατένια μου , σε ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα :)
Εγώ δεν ξέρω τι σκ...τοργανισμό έχω αλλά όχι μόνο εδώ και 2 μήνες,έβαλα δύο κιλά σε σχέση με το καλοκαίρι(χωρίς να ανεβάσω υδατάνθρακες μόνο θερμίδες) αλλά και τον τελευταίο μήνα που προσέχω σχετικά(θερμίδες το πολύ 1500 συνήθως 1300,υδατάνθρακες χαμηλά,καθαρή διατροφή και fast fat καποιες μέρες και γυμναστική) δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν χάνω!!! κι αν χάσω τις επόμενες μέρες χωρίς να αλλάξω κάτι ξανα ανεβαίνω κσι φτου από την αρχη :-(
Τι να πω κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός κι εγώ απλά είμαι απο τις άτυχες του είδους.... Βέβαια τη lowcarb την κάνω ως τρόπο ζωής αλλά δεν μπορώ θέλω να χάσω άλλα 4 κιλάαα!!!

[/url]
[/url

Απ: Είναι απίστευτο πως λειτουργεί η Ατκίνς !!!!! 13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18267

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τι γίνεται ρε παιδιά ? Τι είναι όλα αυτά ?

Καλή μου, και εγω είχα κολλήσει για πολλόυς μηνες στα 63 κιλά μπορεί τωρα που το σκέφτομαι να ηταν και 6 μηνο. Υπομονη θα έρθει η μέρα που θα ξεκολλήσεις !
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": spring
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication