Καλώς σας βρήκα ξανά συναγωνιστές μου.
Λοιπόν, λοιπόν, θα σας πω μια ιστοριούλα η οποία κάλιστα μπορεί να είναι και ένα μεγάλο μάθημα.
Είχα κάνει την Lowcarb διατροφή μας, με συνέπεια και συνέχεια για περίπου 2 μήνες, απο μέσα Ιουνίου μέχρι και 25 Αυγούστου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 101,7 κιλά. Την σταμάτησα συνειδητά στις 25/08. Την ημέρα που την σταμάτησα ήμουν 89,1.
Απο τότε έχουν περάσει περίπου 3 μήνες, σωστά ? Σωστά....
Σ αυτούς τους 3 μήνες, έτρωγα χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Ότι μου ρχόταν το έτρωγα. Η αλήθεια είναι πως δεν έκανα τρελά γουρουνιάσματα, ή και άν έκανα, αυτομάτως είχα την ανάγκη για εμετό, όπως και γινότανε ( δυστυχώς ή ευτυχώς ).
Οι υδατάνθρακες ήταν σε κάθε γέυμα μου, σε κάθε σνάκ μου κ.λ.π.
Τους πρώτους 2 μήνες, κρατούσα κάπως χαρακτήρα. Δηλαδή έτρωγα ότι ήθελα, αλλά δεν έτρωγα στα ενδιάμεσα, σνάκ όπως σάντουιτς, τυρόπιτες, κ.λ.π. Έτρωγα δηλαδή κάτι το πρωι, το μεσημεριανό μου και το βραδυνό μου. Ένοιωθα πως κάτι είχα πάρει, αλλά δεν είχα ανέβει στη ζυγαριά. Μέχριπου ανέβηκα εκεί κάπου στους 2 μήνες και είδα πως είχα πάρει απο 1,5 έως 2 κιλάκια. Λέω μέσα μου " καλά είμαστε, δεν πάθαμε μεγάλη ζημιά".
Τον επόμενο τρίτο μήνα όμως, για διάφορους πρακτικούς λόγους, αναγκαζόμουν κάθε μέρα να τρώω σκουπίδια. Δηλαδη, σαντουιτς, τυρόπιτες, πεινιρλί, πίτσες σοκολάτες κ.λ.π. Και ναι που και που έκανα και τον εμετό μου. Όχι πολλά γουρουνιάσματα βέβαια αλλά, κυριολεκτικά διατροφη σκουπιδιών και μόνο.
Σήμερα που η περίοδος του πρακτικού προβλήματος τελείωσε ξαναανέβηκα στη ζυγαριά Ήμουν σίγουρος πως τα μαντάτα δεν θα ναι καλά διοτι το ένοιωθα ήδη σε κάοποια ρούχα μου.
Η οθόνη έγραψε 94,5. Δηλαδη σε 3 μήνες πήρα πίσω 5,5 κιλά.
Δεν φρίκαρα γιατι ξέρω πως ότι έγινε έγινε συνειδητά και λογω καταστάσεων.
Επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά πως LOWCARB είναι τρόπος ζωής.Απο αυτή τη στιγμή βέβαια ξαναμπαίνω στο πρόγραμμα μου. Ξέρω πως θα τα καταφέρω. Ξέρω πως είναι ΟΛΑ στο μυαλό μου.
Θα τα λέμε και πάλι απο εδώ.
Σας ευχαριστώ.
ΥΓ : Η κατάθεση της μικρής αυτής εμπειρίας μου, γίνεται με στόχο την παράθεση ενός απτού παραδείγματος στους φίλους Lowcarbίτες που αναρωτούνται για την πορεία μετά την Lowcarb.