Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: πρωτη φαση

πρωτη φαση 13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18175

• ioanna.ioanna
  • Το Άβαταρ του/της ioanna.ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επειδη εχω αρχισει να μπερδευομαι λιγο..θελω να χασω γυρω στα 8 κιλα και ολο ξεκιναω και χαλαω την πρωτη φαση για αυτο οποιος/α ξερει ας μου πει τι δεν επιτρεπεται απο τα παρακατω στη πρωτη φαση,η αν επιτρεπονται ολα,εννοειται πως σε οσα εχουν υδατανθρακες μετραω εως 20 την ημερα:ντοματα,λαχανο,καροτο,μπροκολο,χορτα,κουνουπιδι,μελιτζανα,pummaro,sprite zero(2 κουτακια τηην ημερα),αγγουρι,μαρουλι,σοκολατα sweet balance,τυρι κρεμα,κολοκυθακια...επιτρεπονται ολα αυτα εφοσον δε ξεπερναω τους 20 υδατ την μερα?και τα 2 κουτακια sprite h coca cola light?και επισης,γαλα και γιαουρτι επιτρεπονται στη πρωτη φαση?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: πρωτη φαση 13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18176

• ioanna.ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ααα...το ταχινι που βλεπω πως παει σε καποιες συνταγες εδω ειναι ενταξει για την πρωτη φαση?σας ζαλισα αλλα επειδη κυριως αυτα τρωω και θελω να τα κανω σωστα καλο ειναι να ξερω τι να κοψω που απογορευεται απο την πρωτη φαση

Απ: πρωτη φαση 13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18177

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Γεια σου ioanna :) Για την πρώτη φάση (δηλαδή 2 εβδομάδες περίπου) καλό είναι να τρως όσο πιο ''καθαρά'' μπορείς και λέγοντας
καθαρά εννοώ να περιοριστείς όχι μόνο στους 20 max υδατάνθρακες,αλλά να τρως κυρίως κρέας,ψάρι,αυγά,πράσινη σαλάτα,ελαιόλαδο,κίτρινο τυρί με προσοχή όμως στη ποσότητα (γιατί κολλάει κυρίως η φέτα),βούτυρο,μόρφατ,και προσοχή στα γλυκαντικά γιατί κολλάνε κι αυτά.
Αυτό γίνεται για να μπει ο οργανισμός σε διαδικασία κέτωσης,μετά το πέρας των 2 εβδομάδων μπορείς να προσθέσεις όλα αυτά που έγραψες κρατώντας τους υδατάνθρακες στους 20 αν θες να χάσεις πιο γρήγορα.Καλό είναι να αποφεύγεις το καρότο,το λάχανο κάνει συνήθως κατακράτηση και τη ντομάτα όταν βράζει-ψήνεται γιατί βγάζει ζάχαρα.Αυταααα :) ελπίζω να βοήθησα

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 9 Μήνες πριν από spring.

Απ: πρωτη φαση 13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18178

• ioanna.ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ!!! sitepoint_sm δε μπορώ να κόψω το μπρόκολο κ το αγγούρι κ την ωμή ντομάτα δυστυχώς...όποτε θα περιοριστώ σε αυτά..και αν δω ότι κολλάω τα κοβω :cry:

Απ: πρωτη φαση 13 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18215

• christina88
  • Το Άβαταρ του/της christina88
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σας!! Ξεκίνησα χτες και εγώ.... :D ελπίζω να τα καταφέρω...! Θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω!!
1. Έχω κάτι προβιταμίνες igactive flu multi και μου έχει μείνει και φολικό οξύ σε χάπια που έπαιρνα στην εγκυμοσύνη να τα πάρω η θα χαλάσουν τη δίαιτα?
2. Μπέικον και γαλοπούλα καπνιστή κάνει να τρώω και αν πόση ποσότητα τη μέρα?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας!! :D :D :D

Απ: πρωτη φαση 13 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18216

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Οι βιταμίνες, όλες, γράφουν συστατικά. Όπου δεις ανεβασμένους υδ/ες, ή προσθήκη ζάχαρης, το πετάς. Όσο για τα καπνιστά, ναι μεν, αλλά! Τα καπνιστά, περιέχουν περισσότερο αλάτι από όλα τα υπόλοιπα, άρα πάς βουρ, για κατακράτιση. Οπότε, ναι, αλλά με μέτρο.
Ελπίζω να βοήθησα,και καλή αρχή σου εύχομαι!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication