Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!!

Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17959

• helen8
  • Το Άβαταρ του/της helen8
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουρια εδω και ομολογω πολυ καλο το site και βοηθητικο!!..πριν λιγες μερες ξεκινησα λοιπον -μετα απο πολυ σκεψη και συγχυση ατκινς ή ντουκαν- τελικα τη ντουκαν...θελω να χασω γυρω στα 6-7 κιλα, για πιο γρηγορα αποτελεσματα κρατησα τ 1ο σταδιο περισσοτερες μερες. Επελεξα τλκ τ ντουκαν γιατι μιας και περιοριζει τα λιπη μ φανηκε πιο υγιεινη..όσο το ψαχνω ομως τοσο μπερδευομαι! Τελικα ποια ειναι πιο υγιεινη και ποια απ τις 2 πιο αποτελεσματικη και με γρηγορη απωλεια;; Στη ντουκαν επιτρεπονται τ γιαουρτια κ γαλακτοκομικα (0-2%) και επιβαλλεται τ πιτουρο βρωμης, φαγητα π εχουν αρκετους θα λεγα υδατανθρακες! Βοηθειστε με καποιος μπερδευτηκα!! :Ρ
Και μια αλλη απορια π εχω..η φετα επιτρεπεται σε καμια απ τις 2?? Διαβασα για τν ατκινς οτι απαγορευεται αλλα γιατι? Απ οτι ειδα εχει πολυ λιγους υδατανθρακες!! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17960

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Αγαπητή Helen8, καλωςόρισες και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου μιλήσω για την Duncan γιατί δεν την έχω κάνει, μπορώ όμως να σε κατατοπίσω για την Atkins.
Το αν είναι υγιεινή ή όχι, θα σε μπερδεύει πάντα γιατί υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων. Η μία, εμείς, που την κάνουμε και βλέπουμε στην πράξη τα αποτελέσματα της στην υγεία μας, και η άλλη που είναι κάποια τμήματα της επιστημονικής κοινότητας.
Ίσως μακρυγορήσω λίγο, λλά νομίζω πως αυτά που θα πώ έιναι σκέψεις χρήσιμες.
Η προσωπική μου εμπειρία μου λέει πως με την δίαιτα atkins η υγεία μου έχει βελτιωθεί ραγδαία. Και δεν μιλάω μόνο για τα αυτονότηα ( χοληστερίνες κ.λ.π ) αλλά και για άλλα πράγματα όπως, ζυχολογία, ζωτικότητα κ.λ.π. Διαβάζοντας και άλλους συνlowcarbίτες διαπιστώνω πως αυτό ισχύει στις περισότερες αν όχι όλες των περιπτώσεων μας. Στην πράξη λοιπόν η διατροφή αυτή φαίνεται πως διορθώνει πολλά πράγματα στην υγεία μας.
Η άλλη ομάδα ανθρώπων που είναι πολέμιοι της ατκινς, όπως και όλων των μή θερμιδικών διατροφών, βασιζόμενοι σε κάποιες πανεπιστημιακες ( ? ) μελέτες λένε το ακριβώς αντίθετο. Οτι δηλαδή η διατροφή αυτη δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό μας. Πρόσφατα υπήρξαν μελέτες που ας πούμε " απενεοχοποίησαν " την Ατκινς, αλλά ακόμα και τώρα οι φωνές αυτές είναι λίγες.
Νομίζω εύκολα μπορεί κάποις να σκεφτεί πως ίσως όλο αυτό το μένος της επιστημονικής κοινότητας εναντίον της Ατκινς είναι καθοδηγούμενο.
Εγώ γιατρός δεν είμαι, αλλά ξέρω τι βλέπω στον δικό μου οργανισμό. Και αυτό πιστέυω. και εμένα η Ατκινς και την πρώτη φορά που την είχα κάνει και είχα χάσει 22 κιλά, και τώρα που είμαι στην μέση και έχω χάσει 10 κιλά , μου έχει βελτιώσει τα πάντα!
Αυτά όσον αφορά το αν είναι επιβλαβής ή όχι.

Η φέτα επιτρέπεται στην Ατκινς, όπως και όλα τα τυριά με χαμηλούς υδατάνθρακες, απλά τις πρώτες ημέρες της ενεργοποίησης θέλει μέτρο, και θα ήταν καλύτερο αν την έβγαζες απο την διατροφή σου το πρώτο 14ήμερο.
Εγώ πχ πλέον που είμαι στην 40η ημέρα, δεν υπάρχει ημέρα που δεν καταναλώνω ένα μεγάλο κομάτι φέτας.

Αυτά είχα να σου γράψω, ελπίζω να μη σε κούρασα.

Απ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17961

• helen8
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οχι οχι δεν με κουρασες, απεναντιας οι πληροφοριες σου μου ειναι πολυτιμες και σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! Ειναι πολυ ενθαρρυντικο να βλεπεις καποιον που οι προσπαθειες του απεδωσαν καρπους... συγχαρητηρια πραγματικα για την θεαματικη απωλεια!!! Και παλι σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και που με κατατοπισες καπως! :)) Καλη επιτυχια και στη συνεχεια, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα την εχεις!

Απ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17964

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
θα συμφωνήσω με τον John εγώ θέλω άλλα 3 κιλάκια
να χάσω και μπαίνω στον μαγικό αριθμό των 30 μείον κιλών
με την Ατκινς. Τώρα να σου πω οτι η Ντούκαν είναι πιο
αυστηρή σε περιορίζει κάπως ενώ η Ατκινς σου λέει θες να
φας μπείκον φα το και μην σε νοιάζει τίποτα....θες να φας
αρνάκι? Μια χαρά .
Σου το λέω αυτό γιατί πριν ξεκίνησω την Ατκινς έψαξα στο
internet και για την Ντούκαν αλλά κέρδισε η Ατκινς στα σημεία.

Οτι κι αν επιλέξεις σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17965

• helen8
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Wow! 30 κιλα κ εσυ εε..συγχαρητηρια! Πραγματικα σας θαυμαζω για το κουραγιο σας και τη δυναμη σας!! Τοση δουλεια κ εγω καθομαι κ παραπονιεμαι για ψιλα!Οσο για την ατκινσ εχεις δικιο.. εγω ξεκινησα με την dukan αλλα ηταν περιοριστικη και το κακο ειναι οτι πεινουσα συνεχεια, μαλλον επειδη απαγορευει τελειως τα λιπη και εγω χωρις μπεικον δεν μπορω!!.. τελικα κατεληξα σ ενα μιξ απο τις 2 :Ρ..προς το παρων δουλευει και δεν πειναω ποτε! Σε ευχαριστω πολυ!! Και παλι τα συγχαρητηρια μου για την τρομερη απωλεια και στους δυο!!!;))

Απ: Ατκινς..ή τελικα Ντουκαν;;;Βοηθεια!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17967

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Liana έγραψε:
θα συμφωνήσω με τον John εγώ θέλω άλλα 3 κιλάκια
να χάσω και μπαίνω στον μαγικό αριθμό των 30 μείον κιλών
με την Ατκινς.

Μπραβο βρε Λιανα!Πρεπει ηδη να εχεις πολυ μεγαλη διαφορα,αντε καλη συνεχεια :-P !
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν από christinaki1989.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication