Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Lipton Temptation

Lipton Temptation 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17952

• Lili_
  • Το Άβαταρ του/της Lili_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα σε όλους!!

Άρχισα πριν 3 μέρες κανονικά τη διατροφή με σκοπό να χαθούν όλα τα περιττά μου κιλά για τελευταία φορά!!!!!

Μόνο που έχω μια συνήθεια, ακίνδυνη νομίζω, που δεν θα ήθελα να κόψω.

Βράζω το βράδυ πριν κοιμηθώ 2 λίτρα νερό, πετάω μέσα 3 πυραμίδες Lipton temptation και το αφήνω. Το πρωί που έχει κρυώσει, γεμίζω μπουκάλια και το βάζω στο ψυγείο. Η γεύση θυμίζει χυμό φράουλα και το πίνω αντί για νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας (γιατί αλλιώς απλό νερό πάνω από 500ml τη μέρα αποκλείεται να πιω!!).

Έχω τις εξής απορίες για το σχεδόν homemade ice tea μου!!

Καταρχάς το τσαγάκι αυτό μας κάνει για την α’ φάση;

Επίσης, στα συστατικά αναγράφεται η μαλτοδεξτρίνη, η οποία νομίζω επιτρέπεται στην Atkins. Σωστά;

Αυτό που με προβληματίζει, όμως ιδιαίτερα, είναι αν πρέπει να ανησυχήσω για τους υδατάνθρακες, καθώς η συσκευασία γράφει στα 100ml υδατάνθρακες<0,5g αλλά για ρόφημα που παρασκευάστηκε μετά από παραμονή μιας πυραμίδας στο νερό για 4-5 λεπτά. Εγώ τις αφήνω όλη νύχτα, αυξάνεται η περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες;

Τέλος, τους υδατάνθρακες να τους υπολογίσω βάσει πυραμίδων ή βάσει λίτρων ροφήματος;;;

Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες. Αν μπορέσετε να με ξεμπερδέψετε θα είμαι πραγματικά υπόχρεη.

Ευχαριστώ.
Συνημμένα:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Lipton Temptation 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17953

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δε νομιζω να εχεις προβλημα μωρε,σιγα τσαι ειναι,εννοειτε πως θα το πιεις με καποιο γλυκαντικο,ε?Αν δε δοκιμασεις δε θα καταλαβεις αν σε κολλαει 'η οχι,πιες για μια βδομαδα και αν δεις οτι ολα οκ συνεχισε!

Απ: Lipton Temptation 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17954

• Lili_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όχι, χωρίς γλυκαντικό. Δε μ'αρέσουν οι γλυκές γεύσεις. Οκ θα δοκιμάσω κι εύχομαι να μη με κολλήσει. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως! :)
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν από Lili_.

Απ: Lipton Temptation 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17956

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Αγαπητή Lili
Στην πρώτη φάση καλό είναι να αποφέυγουμε σε μαγάλες ποσότητς την καφείνη. Και ως γνωστόν το τσαγάκι περιέχει καφείνη. Δεν είναι απαγορευτικό αλλά καλό είναι να το πίνεις με μέτρο , τουλάχιστον για τις 15 πρώτες ημέρες.
Οι υδατάνθρακες του είναι μηδαμινοί οπότε μη φοβάσαι απο αυτό.
Εννοείτε πως μετράς ανα πυραμίδα.
Άλλωστε η μέτρηση που σου δίνει η συσκευασία είναι ανά 100 ml. με μία πυραμίδα. Αν πχ. βάλεις 3 πυραμίδες θα το πολλαπλασιάσεις επί 3 ασχέτως ποσότητας νερού που έχεις προσθέσει. η πυραμίδα είναι το προιόν. Το νερό είναι το νεράκι.
Επίσης η σύνθεση του δεν θα αλλάξει εφόσον το αφήσεις τόσες ώρες όσες λές.
Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως.

Απ: Lipton Temptation 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17957

• Lili_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.. Δίκιο έχεις! Σημειωτέον δεν έχει καφείνη (το γράφει πάνω η συσκευασία) γιατί δεν είναι κανονικό τσάι οπότε συνεχίζω άφοβα! Κι αν τελικά με κολλήσει το σταματάω!! :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα

Syndication