Καλησπέρα σε όλους!!
Άρχισα πριν 3 μέρες κανονικά τη διατροφή με σκοπό να χαθούν όλα τα περιττά μου κιλά για τελευταία φορά!!!!!
Μόνο που έχω μια συνήθεια, ακίνδυνη νομίζω, που δεν θα ήθελα να κόψω.
Βράζω το βράδυ πριν κοιμηθώ 2 λίτρα νερό, πετάω μέσα 3 πυραμίδες Lipton temptation και το αφήνω. Το πρωί που έχει κρυώσει, γεμίζω μπουκάλια και το βάζω στο ψυγείο. Η γεύση θυμίζει χυμό φράουλα και το πίνω αντί για νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας (γιατί αλλιώς απλό νερό πάνω από 500ml τη μέρα αποκλείεται να πιω!!).
Έχω τις εξής απορίες για το σχεδόν homemade ice tea μου!!
Καταρχάς το τσαγάκι αυτό μας κάνει για την α’ φάση;
Επίσης, στα συστατικά αναγράφεται η μαλτοδεξτρίνη, η οποία νομίζω επιτρέπεται στην Atkins. Σωστά;
Αυτό που με προβληματίζει, όμως ιδιαίτερα, είναι αν πρέπει να ανησυχήσω για τους υδατάνθρακες, καθώς η συσκευασία γράφει στα 100ml υδατάνθρακες<0,5g αλλά για ρόφημα που παρασκευάστηκε μετά από παραμονή μιας πυραμίδας στο νερό για 4-5 λεπτά. Εγώ τις αφήνω όλη νύχτα, αυξάνεται η περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες;
Τέλος, τους υδατάνθρακες να τους υπολογίσω βάσει πυραμίδων ή βάσει λίτρων ροφήματος;;;
Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες. Αν μπορέσετε να με ξεμπερδέψετε θα είμαι πραγματικά υπόχρεη.
Ευχαριστώ.