Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά???

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17940

• βικτωρια
  • Το Άβαταρ του/της βικτωρια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου !! χωρις να ειμαι ειδική αό ότι έχω διαβάσει με δεικτη μάζας σώματος 22,4 που 'εχεις τώρα μάλλον δεν χρειάζεται να χάσεις άλλο. θα λεγα ότι θα έβλεπες αλλαγή σε πόντους και όχι σε βάρος αν κάνεις λιγη γυμναστικη .
www.lowcarblife.org/components/com_kunen.../emoticons/bravo.gif
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17941

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Γεια σου Βικτώρια :) Ναι έχεις δίκιο ότι είμαι σε φυσιολογικά κιλά αλλά με παίρνει άνετα να χάσω άλλα 2 τουλάχιστον και πάλι να είμαι στα φυσιολογικά.Γυμναστική έκανα τον Ιούλιο μια πολεμική τέχνη και έσφιξα αρκετά,τώρα ξανά από Σεπτέμβρη θα ξαναρχίσω.Αυτά τα κιλά πρέπει να χαθούν γιατί θέλω να έχω και ένα περιθώριο κάτι σαν δικλείδα ασφαλείας.Αχ θα δείξει..ίσως να μην άρχισαν να δρουν ακόμη και τα Τ4 γιατί η ενδοκρινολόγος είπε ότι θα χάσω κιλά με τη θεραπεία.Ίδωμεν...

[/url]
[/url

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17942

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Βικτωρία σε ολους συμβαίνει αυτό: έχεις φτάσει στον στόχο σου και επωμένος το σώμα αντιστέκεται να κατέβει και αλλο πιο κάτω γιατι θεωρει πως χτυπάει SOS και κινδυνεύει με αφανισμό !!! Πλάκα κάνω. Εγω έχασα 20 κιλάσε 4 μήνες και τα υπόλοιπα 7 σε κατι παραπάνω απο 7 μήνες ! Βέβαια την χαλάρωσα κατα πολυ την ατκινς. Ετρωγα μετα απο ενα σημειο και μακαρόνια και πατάτες και γλυκα με μέτρο βέβαια. Το βράδυ όμως πάντα πρωτεινη. Σε αυτους τους 7 μήνες οταν έτρωγα μόνο πρωτεινη εβλεπα αμεσως διαφορά. Εγω θα σε συμβούλευα να ανεβάσεις λίγο τους υδ/ες σιγά σιγά ,να ξεκουραστεί το σώμα και να την ξαναρχίσεις μετά ξανα. Αλλωστε και στο βιβλιο λεει πως οσοι εχουν να χάσουν λίγα κιλά μπορούν να αρχίσουν απο τη φάση 3 δηλ περιπου 40 - 50 υδ/ες την ημέρα.

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17943

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλως όρισες στο twilight zone, που λέγεται "τελευταία κιλά"! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν πρέπει να κάνεις απολύτως τί-πο-τα! Το άγχος από μόνο του, ανεβάζει την κορτιζόλη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το χάσιμο των τελευταίων κιλών. Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορείς πχ, να αυξήσεις τις καύσεις σου, παραπάνω. Έτσι, όση αντίσταση και να προβάλει ο οργανισμός σου, κάποια στιγμή θα εγκαταλείψει!
Τώρα αν ντε και καλά δεν μπορείς να περιμένεις, υπάρχει και η λύση ρου ff (fast fat)!
www.lowcarblife.org/index.php/forum/6-ko...fat-ksekolliste-tora
love your self

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17944

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Όντως ο οργανισμός μου μάλλον αντιστέκεται,σαν ύστατη προσπάθεια θα δοκιμάσω από εβδομάδα το fast fat και μετά θα ανεβάσω σταδιακά τους υδατάνθρακες.Αλλά βρε παιδιά με έπιασε ένα άγχος με το ανέβασμα των υδατανθράκων ξέρω ότι πρέπει να τους ανεβάσω αλλά επειδή τόσο καιρό τρώω λίγους φοβάμαι ότι με το που θα τους ανεβάσω,έστω και σταδιακά, θα βάλω κιλά,έχω και περίεργο οργανισμό...

[/url]
[/url

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17945

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μην ανησυχεις ιδιαιτερα αν δε ξεφυγεις πολυ σε υδατ. δε θα παρεις βαρος.Για κανε φαστ φατ και πες και σε μας που συμπασχουμε....λεω απο Σεπτεμβρη να μπω παλι σε προγραμμα πας και χασω κ γω τα τελευταια ριμαδοκιλα :D !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.255 δευτερόλεπτα

Syndication