Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά???

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17945

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μην ανησυχεις ιδιαιτερα αν δε ξεφυγεις πολυ σε υδατ. δε θα παρεις βαρος.Για κανε φαστ φατ και πες και σε μας που συμπασχουμε....λεω απο Σεπτεμβρη να μπω παλι σε προγραμμα πας και χασω κ γω τα τελευταια ριμαδοκιλα :D !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17946

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Ναι,θα το κάνω από εβδομάδα κανά δυο μέρες,αν αντέξω μπορεί και τρεις,και λέω να τρώω κυρίως ταχίνι,αυγά,μόρφατ και 1 φέτα κασέρι.Θα σας πω τα αποτελέσματα! Εσύ Χριστινάκι απ'ότι θυμάμαι μπόρεσες να φτάσεις στα κιλά που θέλω να πάω εγώ και τώρα θες να κατέβεις πιο κάτω,σωστά?Είσαι τυχερή,εγώ έχω πολύ μουλαροργανισμό χαχαχαχαχαχα :)

[/url]
[/url

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17947

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ειχα φτασει 62 με το ιδιο υψος με σενα αλλα εχω τσιμπησει μες το καλοκαιρι ενα δικιλο γιατι αφεθηκα λιγο,αρα απεχω αρκετα απο τα 58.Αυτη τη στιγμη τρωω κανονικα,αν κοψω τους υδατ. το 2 κιλο φευγει σε καμια βδομαδα.Αλλα απο κει κ περα κολλημααααααα τρελο.Δεν αγχωνομαι ομως γιατι και τωρα μια χαρα αισθανομαι με το σωμα μου,θα δουμε εμεις να 'μαστε καλα και θα φυγουν και αυτα τα ατιμα! :D
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν από christinaki1989.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": spring

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17948

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Ναι όπως τα λες είναι, εμείς να'μαστε καλά!Κι εγώ δεν θέλω να είμαι αχάριστη, μια χαρά νιώθω με το σώμα μου,αναδιαμορφώθηκε εντελώς.Αυτά θέλω να τα χάσω περισσότερο για να έχω ένα περιθώριο.Θα το πάρω χαλαρά κι όπως πάει :)

[/url]
[/url

Απ: Πώς χάνονται τα τελευταία ''βασανιστικά'' κιλά??? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17958

• belladonna19
  • Το Άβαταρ του/της belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
paidia mporoume na fame vrwmh???
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα

Syndication