Eπειδή και εγω ντρεπομαι αρκετα, επέλεξα το προηγουμενο κολυμβητηριο που πηγαινα με βαση αυτο το κριτηριο. (τωρα λόγω αποστασης-βενζινης δεν με βολευει και παω σε άλλο) Στο κολυμβητηριο της Μεταμορφωσης λοιπον εχει το εξης ωραιο κολπακι: μπαινεις στα αποδυτηρια, αλλάζεις ωραια ωραια, κανεις το ντουζακι σου και όταν βγαινεις απο εκει, προχωρας σε έναν ωραιο διαδρομο και βρισκεις ένα ρυακι εσωτερικα του κτιριου, που σημαινει πως δεν σε βλεπει κανεις. Αφηνεις λοιπόν την ωραια σου την πετσετουλα στα κρεμασταρια που εχει στους τοιχους και βουτας. Κολυμπώντας λοιπόν βγαινεις στην εξωτερική πισινα και κανεις κανονικοτατα το μπανιο σου. Βγαινοντας ακολουθεις την ιδια διαδικασια αντιστρόφως. Οποτε δεν σε βλεπει ποτε κανεις εκτος απο τα ντουζ αλλά εμένα εκει για καποιον λόγο δεν με πολυενοιαζε έτσι και αλλιώς. Τελειο????
Απο ασκησεις δεν κανω κατι συγκεκριμενο, απλα κολυμπαω πανω κατω μεχρι να κουραστω. Προσθιο, υπτιο, με αφρολεξ για να ασκεις ειτε τα χερια μονο είτε τα ποδια. Γενικα παντα υπαρχει καποιος επιβλέπων εκει και αν ρωτησεις συγκεκριμενα τι μπορεις να κανεις απο ασκησεις θα σου πει αρκετες. Υπαρχουν και τμηματα aqua aerobic αλλα επειδη ποτε δεν με βολευαν οι ωρες δεν εχω ιδεα τι κανουν. Ειναι παντως καλη γυμναστικη και νιωθεις μια πολυ ωραια ευεξια μετα.
Και στα 2 κολυμβητηρια που εχω παει ειναι ο μηνας 30 ευρω αν εισαι δημοτης και 40 αν εισαι ετεροδημοτης. Και συνηθως υπάρχουν και ποιο οικονομικα πακετα των 3μηνων, 6μηνων κτλ. Δεν ειναι και πολυ οικονομικο αλλά τουλαχιστον προσωπικα για εμενα ειναι πολυ καλυτερο απο το γυμναστηριο μιας και λόγω κιλών καταπονουνται τα γονατα και γενικα οι κλειδωσεις ενω στο κολυμβητηριο αυτο δεν συμβαινει. Ψαξτο λιγο παντως πριν πας και γραφτεις σε γυμναστηριο. Πηγαινε και επισκεψου καποια κολυμβητηρια στην γειτονια σου και δες απαραιτητα τα αποδυτηρια και τα ντους γιατι καποια ειναι βρωμιαρικα και απαραδεκτα.