Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17742

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη τυχη!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17744

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ σαν να τα γραψα εγω ολα αυτα !!!ποσες και ποσες φορες ξεκινησα και τη χαλασα παλι!!μη μασας!ξεκινα σεμνα και ταπεινα και το αποτελεσμα το ξερεις!θα τα χασεις!!σκεψου ποσο καλυτερα ενιωθες περυσι στα αδυνατα σου και παρε κουραγιο!καθε φορα που πας να κανεις '' ατιμια'' σκεψου ποσο πισω θα σε παει και σταματα!!!αντε καλη δυναμη!!!

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17752

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ευχαριστω πολυ! Να φανταστείτε δε μου χωράνε τα ρούχα μου!αντε να δω πως θα παει!μεχρι στιγμής κρατιεμαι...

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17769

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Συμβαίνουν αυτά. Σκέψου ομως πως τη θαλασσίτσα που σε περιμένει κορμάρα για να την απολαύσεις !

Τι προτιμάς μία απόλαυση που κρατάει 5 λεπτά τρώγωντας οτι βλακεια κυκολοφορεί ή την απεριοριστη απόλαυση να έχεις και να χαίρεσαι ένα ωραίο και γερό σώμα για πάντα ?

Στο χέρι σου είναι.......

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17770

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Έχεις απόλυτο δίκαιο!εχω μια παλιά φωτο στα πολυ αδύνατα μου κ όταν με πιάνει λύσσα την κοιτάω! Φαντασου ξεκινησα Δευτέρα 64.4 κ σήμερα 62.4!!!! Κ χωρις πείνα με 3 γεύματα κ αρκετό νερο!Σήμερα τ μεσημέρι με επιασεια λύσσα αλλα πλακωθηκα στο νερο και μου πέρασε!!'

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17771

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ειδες ? Με ποια αλλη διαιτα θα τα είχες αυτα? Συνέχισε έτσι. Δεν λέει κανείς οτι είναι ευκολο να αντιστέκεσαι συνέχεια στους πειρασμους αλλα τα αγαθα κοποις κτωνται.....
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication