Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα

ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17725

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα!!!

Κάνω την ατκινς 4εβδομάδες τώρα κι έχω χάσει 3 κιλά. Δεν τα θεωρώ και τόσο πολλά δεδομένου ότι είμαι στην 1η φάση ακόμα. Έχω αρχίσει και κουράζομαι και γι' αυτό τρώω κάθε μέρα μπάρα ατκινς να παρηγορούμαι λίγο. Θέλω να χάσω άλλο ένα κιλάκι για να βάλω και άλλα πράγματα στη διατροφή μου αλλά πάει πολύ αργά το πράγμα!!! Δώστε μου λίγο κουράγιο!!!!!!!! Δώστε μου εναλλακτικές να ξεφύγω λίγο. Μπορώ λέτε να βάλω ένα φρουτάκι να ξεκουραστώ και να ξαναγυρίσω μετά στην παρούσα διατροφή?? Είμαι στο τσακ να βάλω κάτω 1 κιλό παγωτό!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17726

• kittaki
  • Το Άβαταρ του/της kittaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
veratr μαλλον εχεις λιγα κιλα να χασεις οπως κ εγω!!!αλλα γιατι ντεαρ κουραστηκες μεσα σε 3 εβδομαδες;;γαλοπουλες τυρακια αυγουλακια ολα τα ψαρακια ολα τα κρεατακια κοκα κολα τσαγακια χωρις ζαχαρη...αυτα για τις 2 πρωτες εβδομαδες!μετα μενοντας παλι στους 20 υδ/ες βαζεις και λιγο γιαουρτακι,ταχινι,καμια συνταγουλα απο γλυκα ή αλμυρα!!και γω ειμαι πρωτη φαση αλλα για τη λιγουρα τρωω 1 με 2 μπαρες sweet and balance τη μερα και το πρωι μια σκανδιναβικη φρυγανιτσα ή finn crisp!καλυτερα αυτη παρα ατκινς γιατι εχουν κ απειρες θερμιδες και κολλας ειναι κ πανακριβες...(το χω παθει στο παρελθον!)

Απ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17727

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Έχεις λίγα κιλά να χάσεις γι'αυτό και χάνεις αργά,αν και θεωρώ ότι 3 κιλά σε 4 εβδομάδες δεν είναι λίγα.Κι εγώ όταν ξεκίνησα(που είχα να χάσω και 12 κιλά) τόσα είχα χάσει στον πρώτο μήνα.Αν νιώθεις ότι κουράστηκες πιστεύω ότι μπορείς να τρως κανά φρουτάκι αλλά θα πρότεινα να διαλέξεις αυτά που έχουν λίγους υδατάνθρακες κι αν μπορείς να μη ξεπερνάς τους 20 ή άντε για λίγες μέρες πήγαινε στους 25 και μετά ξαναπέσε στους 20.Να ξέρεις αν τύχει να σε δείξει παραπάνω η ζυγαριά μην αγχωθείς,αν τα κάνεις όλα όπως πρέπει σίγουρα θα είναι κατακράτηση η οποία θα φύγει.
Καλύτερα πάντως να το παρακάνεις στα lowcarb γλυκάκια όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις παρά να το ρίξεις στο παγωτό,εκτός από το ότι θα σε πάει πίσω,η έκρηξη υδατανθράκων θα σου ανοίξει και την όρεξη και θα είναι πιο δύσκολο να μπεισ στο πρόγραμμμα μετά.

[/url]
[/url

Απ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17729

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
spring έγραψε:
Καλύτερα πάντως να το παρακάνεις στα lowcarb γλυκάκια όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις παρά να το ρίξεις στο παγωτό,εκτός από το ότι θα σε πάει πίσω,η έκρηξη υδατανθράκων θα σου ανοίξει και την όρεξη και θα είναι πιο δύσκολο να μπεισ στο πρόγραμμμα μετά.
Πραγματικα το ποσο ναρκωτικο ειναι οι υδατανθρακες το καταλαβαινεις οταν μετα απο καιρο τρως πολλους και μετα το μυαλο σου ειναι συνεχεια στα "κολασμενα"....συνεχεια ομως!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17740

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παντως θα ερθω να συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια!
εχεις να χασεις μονο 8 κιλα... ειναι πολυ λιγα για να περιμενεις να εχεις απωλειες τρομερες..

Εγω οταν ξεκινησα την ατκινς και ενω εχω να χασω 20 κιλα, την πρωτη εβδομαδα δεν εχασα τπτ..
Ομως οταν με ειδε ενας γνωστος μου (που ειχε να με δει δυο εβδομαδες) μου λεει αδυνατισες..

Μετριεσαι με μεζουρα? Καντο θα σου δωσει κουραγιο!
Δεν ξερω γιατι, αλλα μειονονται πολυ πιο γρηγορα οι ποντοι απο τα κιλα και πιστευω αυτο θα σε ενθαρυνει να συνεχισεις!

..Τωρα για εναλλακτικες..τα κοριτσια σου προτιναν πολλες..
επιπλεον θα πω οτι εχει καποιες πολυ καλες συνταγες για γλυκακια εδω μεσα, που θα μπορουσες να βαλεις στη διατροφη σου, για να ικανοποιησεις την επιθυμια. Σαν εναλλακτικη του παγωτου εχεις δοκοιμασει να χτυπησεις μορφατ και να την βαλεις στη καταψυξη? (ισως να προσθεσεις και λιγο κακαο για πιο σοκολατενιο-βεβαια τοτε νομιζω θα πρεπει να βαλεις και γλυκαντικο και δεν ξερω αν αυτο κολλαει.)

Ευχομαι να επιτυχεις τον στοχο σου και να βρεις τη δυναμη σου να ξεπερασεις και αυτο το εμποδιο!

Απ: ελπίζω να αντέξω λίγο ακόμα 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17743

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ακόμα κρατάω αν και έχω αυξήσει τις low-carb λίχουδιούλες. Χτες πήγα μία επίσκεψη και είχε άπειρα πράγματα. Όλο πίτες και γλυκά. Το μόνο που βρήκα ήταν κεφτεδάκια, τυρί και ξηρούς καρπούς. Νομίζω όμως ότι το παράκανα στους ξηρούς καρπούς κι ενώ χτες το πρωί είχα δει το 56,9 τελικά σήμερα ήμουν πάλι 57,5. :(
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication