Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ενεργοποιηση χωρις απωλειες...

Απ: ενεργοποιηση χωρις απωλειες... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17698

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
:)

πινω 3-4 λιτρα νερο την ημερα και 2λιτρα πρασινο τσαι (σκετο)-αρκετες φορες την εβδομαδα..
Και οι θερμιδες μου κυμαινονται γυρω στις 1000-1200

Ειχα να φαω κρεας βεβαια 2 χρονια,αλλα αυτο δεν δικαιολογει οτι δεν εχασα..(νομιζω)

Τεσπα, θα συνεχισω και θα σας βλεπω εδω..

Ευχαριστω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ενεργοποιηση χωρις απωλειες... 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19843

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
παλιο το θεμα αλλα παντα επικαιρο!! 12η μερα σημερα και μισο κιλο μονο κατω και αυτο δευτερη τριτη μερα.σημερα μαλιστα ενα κιλο πανω.τα νευρα μου εχουν σπασει.δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω ατκινς.εχανα παντα ποοολαα κιλα. αλλα τα ξαναεβαλα με την σιγουρια οτι θα τα χασω ευκολα. αμ δε. ο οργανισμος μουλαρωσεκαι δεν μου κανει το χατηρι.ουτε ποντους ουτε κιλα; παμε καλα; και νερο πολυ και ροφηματα πολλα με αποτελεσμα να εχω παντρευτει την τουαλεττα. απο το πολυ κατουρημα και οχι τιποτε αλλο ηρθε και το καλοκαιρι και αγορασα ενα πανεμορφο μαγιω και και... ΥΠΟΜΟΝΗ.... και συνεχιζουμε
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από aggy.

ενεργοποιηση χωρις απωλειες... 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19844

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
κάθε φορά είναι και πιο δύσκολα δυστυχώς...και η ηλικία παίζει ρόλο, και η σωματική άσκηση, και το πόσο ακριβής είσαι στις μετρήσεις σου...μετράς ας πούμε τους υδ/κες στη ζαχαρίνη? κι ας λέει 0 στη συσκευασία-ο άτκινς λέει να το υπολογίζουμε ως 1γρ. τη μερίδα (το φακελάκι ή το δισκίο, ανάλογα τι χρησιμοποιείς). η τα γρ. υδ/κων της μαγιονέζας ή του λεμονιού? τις τσίχλες? μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι είσαι στους 20 και στην πραγματικότητα να ξεπερνάς τους 30 ή τους 40 υδ/κες. επίσης είναι βασικό όταν ξανα-ξεκινάς, να κάνεις την ενεργοποίηση ακριβώς, χωρίς γιαουρτάκια, ζελεδάκια κλπ...τι να πω, υπομονή!

ενεργοποιηση χωρις απωλειες... 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19847

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερ και απο μενα!
Ειμαι στις 6 μερες σημερα εχω χασει δυομισι κιλα . Κανω και γυμναστικη παραλληλα και αρκετο νερο.
Μπερδευομαι λιγο με το μετρημα και σκεφτηκα να ετοιμασω ενα αρχειο στον υπολογιστη με πινακακια να τα εκτυπωσω ωστε να σημειωνω ανα πεδιο .
Το σιγουρο ειναι οτι δεν πειναω , δεν λιμπιζομαι τιποτα και ολα πανε καλα.
Παιρνω βιταμινες ενα χαπακι καθημερινα.
Μπαινω καθημερινα και διαβαζω αρθρα , παιρνω ιδεες και συμβουλες και χαζευω και συνταγες στο γκρουπακι στο fb !!
Αντε πολυ ησυχια εχει πεσει! Που ειναι όλοι? :D

Καλη συνεχεια!

ενεργοποιηση χωρις απωλειες... 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19855

• catballoo
  • Το Άβαταρ του/της catballoo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αχ Έλσα μου νομίζω ότι σκιαγραφείς το πορτραίτο μου.Ίσως είμαι η πιο αμαρτωλή του γκρουπ, για αυτό και τιμωρούμαι. Έκανα την Άτκινς το 2012 και πήγα τέλεια, χαλάρωσα και δεν την ολοκλήρωσα περνώντας και από τις 4 φάσεις και τα ξαναπήρα όλα και με το παραπάνω. Έκτοτε έχω ξεκινήσει άπειρες φορές την ενεργοποίηση αλλά δεν έχω καταφέρει να κρατηθώ όχι 2 εβδομάδες, αλλά ούτε 5-6 μέρες. Τώρα πια που είμαι πιο αποφασισμένη από ποτέ, που τα κάνω όλα όπως τα λέει το βιβλίο, ποιό είναι το αποτέλεσμα; Σχεδόν 25 μέρες ατκινς και μόνο -2 κιλά. Βέβαια, για να μην είμαι και αχάριστη, βλέπω διαφορά στα ρούχα μου, να έχει ξεπρηστεί το πρόσωπο μου, να έχω περισσότερη ενέργεια, κλπ. Υπομονή και επιμονή και συνεχίζω.
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από catballoo. Αιτία: ορθογραφικά λάθη
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.126 δευτερόλεπτα

Syndication