Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις?

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17656

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου basiliki, καλως όρισες την παρέα μας και καλή επιτυχία σού εύχομαι! Εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις κανονικά από την 1η φάση, παρόλο που έχεις πολύ λίγα κιλά να χάσεις... Κι αυτό γιατί σε αυτή τη φάση ενεργοποιείται ο οργανισμός σου ώστε να αρχίσει να καίει λίπος. 'Οχι ότι είμαι ειδικός, γι' αυτό ρίξε μια ματιά και στο λινκ, τα λέει αρκετά καλά:
www.atkinsgreece.gr/index.html
Για ό,τι δεν έχω πει σωστά μπορούν να με διορθώσουν και οι υπόλοιπες του φόρουμ που είναι και πιο έμπειρες!
Καλή αρχή να χεις!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17661

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Γεια σου basiliki. Εχει δίκιο η Lolly. Ξεκίνα με 20 υδ/ες για να μπεις γρήγορα σε καύση λίπους , για να δεις γρηγορα αποτελεσματα και να πάρεις κουράγιο να συνεχίσεις. Θα σε πάρει μια βδομάδα η προσαρμογή ,αλλά υπομονή αξίζει τον κόπο. Καλή αρχή και οτι θελήσεις εδώ είμαστε.

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17663

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Και γω τοσα περιπου θελω να χασω ακομα αλλα με πολλους υδατανθρακες δε γινεται πιστεψε με.Ριξ'τους στους 20 να παθει ενα σοκ ο οργανισμος.

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17666

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
χριστινακι μήπως στα 58 είσαι πολύ αδύνατη? Εγω αν ήμουν στη θέση σου θα σταματούσα. Το λέω γιατι είμαστε στα ίδια κιλά και είμαι 3 πόντους πιο κοντή και είμαι καλά,οχι κοκαλα αλλά ουτε και κανονική με λές ,προς το αδύνατο πάω...

Καλό το θεσ/κο < με λές > ε εεε?????!!!!!!!

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17667

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια αλλα δεν με αφηνουν να αγιασω.πριν λιγο εφαγα σιταρι γιατι εφτιαξε η μανα μου κολυβα.εν τω μεταξυ εχω και ευερεθιστο εντερο και αν δεν φαω φρουτα δεν παω τουαλεττα,εχω απελπιστει.δεν ξερω τι να κανω.εσεις τι κανετε με τη δυσκοιλιοτητα?εγω ετρωγα παντα ακτινιδια και τωρα μου φαινεται βουνο γιατι εχουν πολλους υδατανθρακες.το πρωινο με δυσκολευει.δεν μπορω καθε μερα αυγο και γαλοπουλα το πρωι.θα συνεχισω ομως.που θα μου παει!σας ευχαριστωωωωωωωωωωω!

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17668

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
επισης να προσθεσω οτι με το που ξαναμπηκα στο site και διαβασα τα μηνυματα σας, ξαναπηρα δυναμη!τι θετικη ενεργεια ειναι αυτη!μπραβο βρε παιδια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.129 δευτερόλεπτα

Syndication