Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ?

ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17507

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χτες βαφτιζα τη μικρή μου και πήγαμε σε ταβέρνα μετά και έφαγα και χαλβά λίγο και cheese cake και λίγο καρπούζι ... γενικά τη χάλασα τη δίαιτα (παρόλο που μέχρι το απόγευμα είχα φάει ελάχιστα). Τώρα τι γίνεται?? Πρέπει να ξανακάνω τη φάση1 από την αρχή ή μπορώ να μπω κανονικά στη 2η φάση? Χτες ήταν η 13η μέρα της δίαιτας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17513

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Πρέπει να ξαναμπείς πάλι στην πρώτη φάση,επειδή δεν έχεις και πολλά κιλά να χάσεις κράτα τους υδατάνθρακες κάτω από 20 απλά μετά από 4-5 μέρες πρόσθεσε κι αυτά που δεν επιτρέπονται στην α φάση π.χ. ταχίνι,ξηρούς καρπούς κ.α.(εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα). Αν θες να χάσεις γρήγορα τα κιλά τότε μείνε όσο πιο πολύ μπορείς κάτω από 20 υδατάνθρακες και ανέβασέ τους όταν 8α σου μείνουν κανά 2 να χάσεις.

[/url]
[/url

Απ: ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17523

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι βρε κορίτσια αλλά ο Ατκινς στο βιβλίο του δε λέει ότι στην πρώτη φάση μένεις 2 εβδομάδες ή όταν απέχεις 4-5κιλά από το στόχο σου? Διαβάζω ότι όλες σας σχεδόν μένετε πάρα πού καιρό κάτω από τους 20υδατάνθρακες. Αν βάλεις και άλλες τροφές όπως ξηρούς καρπούς ή γιαουρτάκι ή κανένα φρούτο πώς ακριβώς είναι δυνατόν να μείνεις κάτω από τους 20υδατάνθρακες και να τρως και τις σαλάτες σου?

Απ: ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17530

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγω τοσους μηνες μια χαρα εμενα στους 20 και δε με ειχαν κουρασει καθολου.Οταν θα φας λιγους ξηρους καρπους θα προσεξεις να μη φας λαχανικα την ιδια μερα με πολλους υδατ,μπορεις να φας μαρουλοσαλατες που εχουν ελαχιστους.Αμα θελουμε ολα γινονται!Φρουτα εγω δεν ετρωγα στην πρωτη φαση γιατι ετσι κ αλλιως δε τρελαινομαι...τωρα που καλοκαιριασε θα τσιμπισω κανενα καλοκαιρινο(καρπουζακι κτλ).Και πριν την ατκινς ετρωγα μονο μπανανες και αυτες μεσα στην κρεπα :lol:!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα

Syndication