Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: "New Blood" Απορίες

"New Blood" Απορίες 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17367

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλησπέρα σας!

Εδώ "νέο αίμα", μόλις σήμερα ξεκίνησα την ΑΤΚΙΝΣ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν, μόλις βρω χρόνο θα σας γράψω λίγα πραγματα για την δική μου ιστορία μέχρι σήμερα ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα (δυστυχώς είμαι στο γραφείο τώρα και δεν μπορώ!). Έχω όμως 2 ερωτήσουλες αν μπορείτε να με βοηθήσετε!

1. Αν και έχω διαβάσει πάααααρα πολύ για την Ατκινς αυτή τη στιγμή ούτε έχω το βιβλίο αλλά ούτε και τη δυνατότητα να το αγοράσω. Υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση; Τα γενικά τα ξέρω ήδη! :)

2. Παρόλο που έχω ψάξει πολλούς υδατανθρακομετρητές σήμερα δεν μπορώ να βρω net carbs για φινόκιο και σέλερυ. Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: "New Blood" Απορίες 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17370

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μπες εδω www.atkinsgreece.gr/spread/default.html .Γενικα στο Ατκινς Greece λεει τα παντα,δε νομιζω οτι το βιβλιο λεει κατι παραπανω(το λεω γιατι το χω αγορασει και δε μου προσεφερε και κατι περισσοτερο απο τις πληροφοριες που βρισκουμε στο ιντερνετ).Καπου εχει να κατεβασεις τον υδατανθρακομετρητη τους ουτε γω ξερω ποσους υδατ. εχουν.Γενικα εγω δε πολυ μετραω και σπανια τον εχω χρησιμοποιησει(κυριως στις αρχες).
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: "New Blood" Απορίες 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17372

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
θα συμφωνήσω με το Christinaki και εγώ οτι απορία έχω μπαίνω στο internet συγκεκτριμένα στο google πατάω την ονομασία του προιόντος και διπλα το υδατάνθρακες και μου βγάζει το αποτέλεσμα.
Στην αρχή το έκανα συνέχεια μέχρι που μετά τα έμαθα και τώρα ψάχνω σπάνια υδατάνθρακες.
Λοιπόν το φινόκιο ενα φλυτζάνι κομμένο σε φετούλες έχει γύρω στους 6 υδατάνθρακες και το σέλερι μισό φλυτζάνι 1 γρ. υδατανθρακα.

Καλη επιτυχία!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: "New Blood" Απορίες 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17393

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Christinaki δεν ξέρω πως μου ξεφυγε αυτο, δειχνει ενδιαφερον, θα το διαβασω. Εχω κατεβασει πολλες συνταγες και πλανα απο το αγγλικο site αλλα ειμαι μονο στη δευτερη μερα οποτε ακομα παω σιγα σιγα και φτιαχνω πολυ απλα γευματα.

Τον ελληνικο υδατανθρακομετρητη τον κατεβασα αλλα δεν βρηκα πουθενα το φινοκιο, εψαξα και σε αλλους αλλα μονο μαραθο εβρισκα. Ευχαριστω πολυ πολυ! :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication