καλημερα και καλη χρονια σε ολους!
η ιστορια εχει ως εξης: ξεκινωντας απο τα 78 κιλα και μετα απο ενα καλοκαιρι στην ατκινς ( με ανεβοκατεβασματα) καταφερα να υποδεχτω τον οκτωβριο στα 70 κιλα, εχοντας ως αρχικο στοχο τα 68. απο τον οκτωβριο ως τις παραμονες των εορτων πηρα 2,5 κιλα κι ετσι παραμονες χριστουγεννων ημουνα 72,5. σημερα το πρωι, μετα απο μαγειρεματα και οινοποσιες και κυριως τονους γλυκων, η ζυγαρια με εδειξε 74.4! το χειροτερο ομως δεν ειναι το νουμερο, ξερω οτι θα τα ξαναχασω! το χειροτερο ειναι οτι νιωθω πρησμενη, δυσκινητη. μου λειπει η αισθηση του επιπεδου στομαχιου και της αναλαφρης διαθεσης! απογοητευτηκα πολυ και ξερετε τι εκανα πινοντας τον καφε μου; ανετρεξα στις συζητησεις σας και στους προβληματισμους σας και στις επιτυχιες σας και πηρα τοσο κουραγιο και αυτοπεποιθηση για ενα νεο ξεκινημα που δεν βλεπω την ωρα να κυλησει η εβδομαδα με ατκινς και να νιωσω παλι "ελευθερη"! ξεκιναω λοιπον ξανα με πολυ... ορεξη! τα αυγουλακια μου ειναι ηδη ετοιμα να μπουν στο τηγανι! και επειδη με εχει πιασει και μια πορωση με τη... ζαχαροπλαστικη τελευταια, ευτυχως εχω φιλους γλυκκατζηδες (και αδυνατους!χαχα!) ωστε οτι παρασκευαζεται να... παραδιδεται αμεσως!

παμε λοιπον με δυναμη! ευχαριστω ολους και ολες για το κουραγιο που μου δινετε χωρις καν να το γνωριζετε!