Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΚΑΦΕΣ

ΚΑΦΕΣ 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14967

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κατ'αρχήν να πώ ότι λατρεύω τον καφέ.Οταν ξεκίνησα low carb διατροφή έπινα έναν γενναίο ελληνικό το πρωϊ και μιά φραπεδάρα το απόγευμα, ντεκαφεϊνε.Ντεκαφεϊνέ απλά και μόνο γιατί ο κανονικός στιγμιαίος καφές με εννοχλεί στο στομάχι.Χώρια τους καφέδες που έπινα και πίνω όταν βγώ έξω ή σε σπίτια φίλων.Ηρθε η στιγμή και κατάλαβά ότι κάτι με "κολλούσε".Πρέπει να είναι σε αυτό το site, που κάποιος έγραψε (δυστυχώς δεν θυμάμαι πιός φίλος -η ήταν) ότι ο κος Ατκινς μας δεν θέλει απλούς καφέδες, συστήνει ντεκαφεϊνέ.Τότε έκανα την αλλαγή και αντικατέστησα τον ελληνικό με ντεκαφεϊνέ ελληνικό.Ο επιμένων ελληνικά!!!Ξεκόλλησα!!!Ολα μιά χαρά!!Ομως τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός και μπήκε σε χρήση η καφετιέρα........το θαύμα!!!!Η ζυγαριά κατεβαίνει πιό εύκολα, έστω και αν δεν έχει κατέβει θεαματικά.Τα ρούχα πιό φαρδυά, το κυριότερο πιστεύω.Δηλαδή με "κολλούσε" ο ντεκαφεϊνέ ελληνικός καφεδάκος, αυτός που με είχε "ξεκολήσει" κάποια στιγμή!!!!!Αυτό από προσωπική εμπειρία και έννοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με την παρέα!!Ποιός ξέρει ίσως σε κάποιον αυτό φανεί χρήσιμο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΚΑΦΕΣ 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14971

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
riap έγραψε:
Κατ'αρχήν να πώ ότι λατρεύω τον καφέ.Οταν ξεκίνησα low carb διατροφή έπινα έναν γενναίο ελληνικό το πρωϊ και μιά φραπεδάρα το απόγευμα, ντεκαφεϊνε.Ντεκαφεϊνέ απλά και μόνο γιατί ο κανονικός στιγμιαίος καφές με εννοχλεί στο στομάχι.Χώρια τους καφέδες που έπινα και πίνω όταν βγώ έξω ή σε σπίτια φίλων.Ηρθε η στιγμή και κατάλαβά ότι κάτι με "κολλούσε".Πρέπει να είναι σε αυτό το site, που κάποιος έγραψε (δυστυχώς δεν θυμάμαι πιός φίλος -η ήταν) ότι ο κος Ατκινς μας δεν θέλει απλούς καφέδες, συστήνει ντεκαφεϊνέ.Τότε έκανα την αλλαγή και αντικατέστησα τον ελληνικό με ντεκαφεϊνέ ελληνικό.Ο επιμένων ελληνικά!!!Ξεκόλλησα!!!Ολα μιά χαρά!!Ομως τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός και μπήκε σε χρήση η καφετιέρα........το θαύμα!!!!Η ζυγαριά κατεβαίνει πιό εύκολα, έστω και αν δεν έχει κατέβει θεαματικά.Τα ρούχα πιό φαρδυά, το κυριότερο πιστεύω.Δηλαδή με "κολλούσε" ο ντεκαφεϊνέ ελληνικός καφεδάκος, αυτός που με είχε "ξεκολήσει" κάποια στιγμή!!!!!Αυτό από προσωπική εμπειρία και έννοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με την παρέα!!Ποιός ξέρει ίσως σε κάποιον αυτό φανεί χρήσιμο.

Καλημέρα
Θέλεις να πεις οτι τώρα το χειμώνα δεν πίνεις καθόλου καφέ γιαυτό και ξεκόλησες. Σε ρωτάω γιατί και εγώ πίνω ένα κανονικό γαλλικό κάθε πρωί. Βέβαια θα μου είναι εξαιρετικό δύσκολο να ξεκινήσω την ημέρα μου χωρίς καφέ. Τέλος πάντων περιμένω απόψεις και από άλλους φίλους.
Καλημέρα και πάλι

Απ: ΚΑΦΕΣ 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14972

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγραψα ότι λόγω εποχής (όταν χειμωνιάζει κάθε πρωϊ πίνω καφέ φίλτρου, παλιά συνήθεια), αντικατέστησα τον πρωϊνό ελληνικό ντεκαφεϊνέ καφέ, με φίλτρου.Ο καφές φίλτρου που πίνω δεν είναι ντεκαφεϊνέ και είναι και δυνατούτσικος χα χα χα και σαν ποσότητα είναι 2 φλυτζανάρες χα χα χα.Ο απογευματινός είναι νές ντεκαφεϊνέ.Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να τύχει να πιώ κι άλλους καφέδες.Γενικά και ο καφές μου αρέσει πολύ και γενικά δεν έχω προβλήματα με τον καφέ, δηλ αυπνία, νευρικότητα ή τρέμουλο, όπως έχω ακούσει να έχουν πολλά άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και διατροφής, εκτός με τον κανονικό στιγμιαίο που με ενοχλεί στο στομάχι και τον έχω αντικαταστήσει εδώ και χρόνια με ντεκαφεϊνέ.Στους καφέδες που φτιάχνω εγώ χρησιμοποιώ κρέμα γάλακτος, δηλ 3 κ.σ. ττην ημέρα και όσο για τους άλλους ή σκέτους (πίκρα...) ή με 1 ή 2 ζαχαρίνες.

Απ: ΚΑΦΕΣ 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14973

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για την απάντηση. Με καθησύχασες αρκετά γιατί και εγώ καφέ φίλτρου πίνω και μάλιστα δυνατούτσικο που λες και εσύ
Καλή συνέχεια σε όλους μας

Re: Απ: ΚΑΦΕΣ 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15043

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
τελικα πρεπει να κοιταμε για υδ.παντου,ακομα και στα προιοντα που θεωρουμε και συνηθως ειναι αυτονοητο οτι δεν εχουν καθολου.λοιπον ειχα παρει απο το καρφουρ στιγμιαιο καφε μαρκας καρφουρ, αντι για τη μαρκα νες καφε που επαιρνα συνηθως ετσι για δοκιμη κι επειδη ειναι σαφως πιο οικονομικος,λεω ας τον δοκιμασω...και μετα απο μερες πως κοιταω για διατροφικα στοιχεια και βλεπω 1 υδ.η μεριδα των 2γραμμαριων!!!ενω ο αντιστοιχος επωνυμος νες καφε εχει 0,1 υδ. η μεριδα.εχει μεγαλη διαφορα ειδικα αν πινεις δυο τρεις καφεδες καθημερινα τσακωνεις 3 υδ.για πλακα και χωρις κανενα λογο τελικα!!!τι στο καλο βαλανε μεσα και τους ανεβασαν ετσι???προσοχη λοιπον παντου!!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.126 δευτερόλεπτα

Syndication