riap έγραψε:
Κατ'αρχήν να πώ ότι λατρεύω τον καφέ.Οταν ξεκίνησα low carb διατροφή έπινα έναν γενναίο ελληνικό το πρωϊ και μιά φραπεδάρα το απόγευμα, ντεκαφεϊνε.Ντεκαφεϊνέ απλά και μόνο γιατί ο κανονικός στιγμιαίος καφές με εννοχλεί στο στομάχι.Χώρια τους καφέδες που έπινα και πίνω όταν βγώ έξω ή σε σπίτια φίλων.Ηρθε η στιγμή και κατάλαβά ότι κάτι με "κολλούσε".Πρέπει να είναι σε αυτό το site, που κάποιος έγραψε (δυστυχώς δεν θυμάμαι πιός φίλος -η ήταν) ότι ο κος Ατκινς μας δεν θέλει απλούς καφέδες, συστήνει ντεκαφεϊνέ.Τότε έκανα την αλλαγή και αντικατέστησα τον ελληνικό με ντεκαφεϊνέ ελληνικό.Ο επιμένων ελληνικά!!!Ξεκόλλησα!!!Ολα μιά χαρά!!Ομως τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός και μπήκε σε χρήση η καφετιέρα........το θαύμα!!!!Η ζυγαριά κατεβαίνει πιό εύκολα, έστω και αν δεν έχει κατέβει θεαματικά.Τα ρούχα πιό φαρδυά, το κυριότερο πιστεύω.Δηλαδή με "κολλούσε" ο ντεκαφεϊνέ ελληνικός καφεδάκος, αυτός που με είχε "ξεκολήσει" κάποια στιγμή!!!!!Αυτό από προσωπική εμπειρία και έννοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με την παρέα!!Ποιός ξέρει ίσως σε κάποιον αυτό φανεί χρήσιμο.
Καλημέρα
Θέλεις να πεις οτι τώρα το χειμώνα δεν πίνεις καθόλου καφέ γιαυτό και ξεκόλησες. Σε ρωτάω γιατί και εγώ πίνω ένα κανονικό γαλλικό κάθε πρωί. Βέβαια θα μου είναι εξαιρετικό δύσκολο να ξεκινήσω την ημέρα μου χωρίς καφέ. Τέλος πάντων περιμένω απόψεις και από άλλους φίλους.
Καλημέρα και πάλι