Να 'μαι πάλι εδώ! Round No2. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχω αποτελέσματα. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τη διατροφή σωστά, χωρίς λάθη, χωρίς παρασπονδίες, χωρίς πειρασμούς, χωρίς ... όλα αυτά που με έκαναν να την εγκαταλείψω την προηγούμενη φορά.
Η πρώτη μου εμπειρία δεν ήταν ενθαρρυντική. Έχασα 2 κιλάκια τις πρώτες δυο βδομάδες, πήρα πίσω το 1 και μετά τίποτα. Τίποτα όμως. Ίσως το είχα παρακάνει με τα τυριά, με τη sweet n' balance (την οποία, μια και το έφερε η κουβέντα, δεν ξαναπαίρνω, ειδικά μετά από ένα αρκετά "ατυχές" περιστατικό!), ίσως οι θερμίδες που έπαιρνα παραήταν πολλές για να αφήσουν τον οργανισμό μου να χάσει βάρος ίσως παραείχα φοβηθεί τους υδ/κες και δεν έτρωγα ούτε πράσινη σαλάτα γιανα μπορέσω να τους κρατήσω όσο πιο χαμηλά γινόταν. Ίσως το "δεν πειράζει μια φορά" να το είπα παραπάνω φορές απ' ότι με έπαιρνε. Ίσως όλα αυτά μαζί.
Η κατακράτηση υγρών μου απλά δεν υπάρχει, και βλέποντας την "εξάρτηση" από τους υδ/κες να έχει επιστρέψει, θέλω κάτι να κάνω. Θέλω αυτή τη φορά να δω όλο το θέμα θετικά. Διάβασα την ιστορία της mini m (congratulations by the way!) και πήρα λίγο τα πάνω μου. Θέλω να ξεκινήσω δυνατά. Θέλω αυτή τη φορά να τα καταφέρω. Μια και καλή. Θέλω να φτάσω στην 4η φάση, να δω πόσους υδ/κες σηκώνει ο οργανισμός μου και να μείνω πλέον εκεί. Ξεφουσκωμένη και λεπτούλα. Είναι κρίμα τόση γυμναστική (και είναι πολλή) και τόση προσπάθεια να έχει αποτέλεσμα μόνο εσωτερικά, γιατί εσωτερικά οι κοιλιακοί μου είναι "πέτρα", τα χέρια μου το ίδιο, τα πόδια επίσης. Αλλά από όλα αυτά δεν φαίνεται τίποτα. Γιατί;;;; Γιατί ένα στρώμα λίπους και ένα στρώμα νερού τα κρατάνε κρυφά, μην τα δει κανείς και τα ματιάσει, lol!!!
Anyway, ελπίζω αυτή τη φορά να τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω και εγώ να ανεβάσω τη δική μου ιστορία επιτυχίας στο τέλος.
Καλή μου επιτυχία