Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πάμε πάλι από την αρχή....

Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14759

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Να 'μαι πάλι εδώ! Round No2. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχω αποτελέσματα. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τη διατροφή σωστά, χωρίς λάθη, χωρίς παρασπονδίες, χωρίς πειρασμούς, χωρίς ... όλα αυτά που με έκαναν να την εγκαταλείψω την προηγούμενη φορά.

Η πρώτη μου εμπειρία δεν ήταν ενθαρρυντική. Έχασα 2 κιλάκια τις πρώτες δυο βδομάδες, πήρα πίσω το 1 και μετά τίποτα. Τίποτα όμως. Ίσως το είχα παρακάνει με τα τυριά, με τη sweet n' balance (την οποία, μια και το έφερε η κουβέντα, δεν ξαναπαίρνω, ειδικά μετά από ένα αρκετά "ατυχές" περιστατικό!), ίσως οι θερμίδες που έπαιρνα παραήταν πολλές για να αφήσουν τον οργανισμό μου να χάσει βάρος ίσως παραείχα φοβηθεί τους υδ/κες και δεν έτρωγα ούτε πράσινη σαλάτα γιανα μπορέσω να τους κρατήσω όσο πιο χαμηλά γινόταν. Ίσως το "δεν πειράζει μια φορά" να το είπα παραπάνω φορές απ' ότι με έπαιρνε. Ίσως όλα αυτά μαζί.

Η κατακράτηση υγρών μου απλά δεν υπάρχει, και βλέποντας την "εξάρτηση" από τους υδ/κες να έχει επιστρέψει, θέλω κάτι να κάνω. Θέλω αυτή τη φορά να δω όλο το θέμα θετικά. Διάβασα την ιστορία της mini m (congratulations by the way!) και πήρα λίγο τα πάνω μου. Θέλω να ξεκινήσω δυνατά. Θέλω αυτή τη φορά να τα καταφέρω. Μια και καλή. Θέλω να φτάσω στην 4η φάση, να δω πόσους υδ/κες σηκώνει ο οργανισμός μου και να μείνω πλέον εκεί. Ξεφουσκωμένη και λεπτούλα. Είναι κρίμα τόση γυμναστική (και είναι πολλή) και τόση προσπάθεια να έχει αποτέλεσμα μόνο εσωτερικά, γιατί εσωτερικά οι κοιλιακοί μου είναι "πέτρα", τα χέρια μου το ίδιο, τα πόδια επίσης. Αλλά από όλα αυτά δεν φαίνεται τίποτα. Γιατί;;;; Γιατί ένα στρώμα λίπους και ένα στρώμα νερού τα κρατάνε κρυφά, μην τα δει κανείς και τα ματιάσει, lol!!!

Anyway, ελπίζω αυτή τη φορά να τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω και εγώ να ανεβάσω τη δική μου ιστορία επιτυχίας στο τέλος.

Καλή μου επιτυχία

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14765

• dwra
  • Το Άβαταρ του/της dwra
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • ...let's get slim and trim!
καλή δύναμη και εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει.......μάθε τη διατροφή, κατανόησέ την, διάβασέ την, ξαναδιάβασέ την,θεώρησε κάθε ΜΗ και κάθε ΠΡΕΠΕΙ της σημαντικό,και μετά απλά κάνε το..... όποτε έχω κάνει "τα δικά μου" σε αυτή τη διατροφή η ζυγαριά κόλλησε! Eιδικά αν όπως λες γυμνάζεσαι.... εγώ όταν πηγαίνω γυμναστήριο μαζί με άτκινς, επιστρέφω ένα κιλό κάτω! good luck!
...let's get slim and trim!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν από dwra.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14766

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έχεις δίκιο dwra μου. όλα αυτά τα "μη" και τα "πρέπει" (σε κάθε διατροφή και δίαιτα) συντάσσονται πάντα για κάποιο λόγο τελικά. τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14767

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ephoebe αν καταλαβα καλα κοριτσι μου εισαι 50 κιλα?Μηπως και αντιστεκετε ο οργανισμος σου ...γιατι το βαρος σου ειναι κανονικο?Γιατι απο οτι διαβασα η μινι ηταν σχεδον 90 κιλα και μετα απο αγωνα εχασε τα κιλακια της....μια χαρα ειναι τα κιλακια σου.....εισαι και γυμνασμενη μια κουκλαρα θα εισαι...

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14768

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χα χα! Σ´ ευχαριστώ κουκλίτσα μου. Ίσως έπρεπε να διευκρινίσω πρώτον πως το τικεράκι είναι παλιό, είμαι 51 κιλά και δεύτερον πως πλέον στόχος μου δεν είναι τα 45 κιλά αλλά η διαφορά που θέλω να δω στο σώμα μου. Ακόμα 1-2 κιλά να είναι αυτά, αν είναι λίπος θα φανεί διαφορά. Άλλωστε είμαι και κοντούλα, 1.58, και δεν μου πάνε τα παραπάνω κιλά. Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η κατακράτηση υγρών (το προσωπάκι μου έχει γίνει σαν φεγγαράκι ολόγιωμο) και η εξάρτηση από τους υδ/κες. Ειδικά σε αυτή την τελευταία είχα δει μεγάλη διαφορά με την Άτκινς. Ο λόγος που δεν δούλεψε, πιστεύω, ήταν οι παρερμηνείες που έκανα (και ήταν αρκετές) και ορισμένα πράγματα που με κολλούσαν είτε γιατί ο οργανισμός μου δεν τα σήκωνε είτε γιατί τελικά παραμαζαεύονταν θερμίδες και μηδέν το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά θέλω να συγκεντρωθώ σε πιο σωστά πράγματα και πλέον βλέπω την όλη έννοια του αδυνατίσματος και της διατροφής διαφορετικά.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14769

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μια χαρα μου φαινεται εμενα προσωπικα το υψος και τα κιλα σου!Γιατι δε το χαιρεσαι και χαλας την ψυχολογια σου?
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν από christinaki1989.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication