Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μακαρι να ηξερα..

Μακαρι να ηξερα.. 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14498

• Υακινθη37
  • Το Άβαταρ του/της Υακινθη37
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους....

Αναθεμα κι αν ξερω τι εχω στο μυαλο μου ξεκινοντας αυτες τις γραμμες....
επιχειρησα να ξανα κανω Αττκινς πριν καμποσο διαστημα ομως με σταματησε η εγκυμοσυνη μου..
τωρα ειμαι παλι στον αγωνα...11 μερα σημερα εχω μπει για τα καλα στο πετσι της διατροφης...
μονο που εχω ριμαξει την μορταδελα και τα σαλαμια Λευκαδος...
δεν πολυ μπαινω και στην διαδικασια να κοιταω τον καταλογο γιατι σιγουρα δεν μπορει απολυτα να μας καλυψει μιας και μαρκα απο μαρκα αλλαντικων παιζει με διαφορες....
εχω απωλεια 2 κιλων και 200 γραμμαριων στις 11 μερες...ΟΧΙ δεν ειμαι ικανοποιημενη..
Πιστευω οτι ειναι πολυ λιγα
ζυγιζω 106, 5 και ξεκινησα 108.7
Πολλα κιλα για τοσο λιγη απωλεια...

Να περιμενω καλυτερες μερες???
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Μακαρι να ηξερα.. 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14499

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Συγχαρητηρια για το μωρακι σου.Ξερεις ποσες αγωνιζονται και δεν τα μπορουν να εχουν?Εισαι ευλογημενη.Μελετησες καλα το θεμα ΑΤΚΙΝΣ?Δεν ειμαστε ολοι οι οργανισμοι το ιδιο αλλοι θα χασουν 8 σε 15 και αλλοι με μεταβολικο προβλημα 2.Μετρας καλα τους υδατανθρακες?Γιατι μπορει να πεφτεις εξω και γιαυτο η λιγη απωλεια.Επισης γιατι τρως σαλαμια και επεξεργασμενα φιλη μου ενω μπορεις να εχεις μια μια μπριζολα και σαλατουλλα?Εγω ξεκινησα με 110.200 και τωρα μετα απο 5 μηνες περιπου εχω διωξει 16 κιλακια και πολλους ποντους με την Ατκινς.Ειμαι και απο τους δυσκολους οργανισμους στο χασιμο βαρους με χαλια μεταβολισμο.Τωρα το μονο που μετρω ειναι υδατανθρακες .5μηνες δεν αγγιξα απαγορευμενο ουτε και στις διακοπες (μονο 2 φορες φρουτα κ την επαθα).Μην νομιζεις οτι ολοι χαννουν ευκολα.Οι αντρες μπορει εμεις οι κοπελλες δυσκολα σχεδον ολες λογω και των ορμονων.Θελει υπομονη κ επιμονη και πανω απολα να ηρεμησεις να πιστεψεις στην διατροφη και να την υπηρετεις πιστα.Αν κανεις διατροφη 15 μερες και τρως 2 πχ δεν κανεις τιποτα δυστυχως το βλεπω απο τις φιλες μου που δοκιμασαν.Αν βαλεις και λιγη ασκηση ακομα καλυτερα.Σιγουρα θαρθουν καλυτερες μερες θα το δεις.Τιποτε δεν ειναι ευκολο ομως....μακαρι να ηταν....καλη συνεχεια

Re: Απ: Μακαρι να ηξερα.. 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14508

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μπες στις ιστοριες επιτυχιας και διαβασε τα ολα !θα παρεις κουραγιο και θα μαθεις πολλα!καλη συνεχεια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication