Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!!

Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14203

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καλησπερα σε ολους!!!
Επιτελους τα καταφερα και εφτιαξα ΑΦΡΑΤΑΑΑΑΑ κεφτεδακια! Ειχα ενα θεμα με τα κεφτεδακια...χωρις ψωμι....τα προηγουμενα ηταν πετρουλες....
Τι εκανα????
Εκλεψααααα ολες τις ιδεες απο τις συνταγες του φορουμ!!!
Αρχικα ενσωματωσα το ρουλοψωμο μεσα στην ζυμη !! Δεν βαζαμε ψωμι ?Ε ναι και τωρα!!
Εβαλα και μαγειρικη σοδα + ξυδι !!!
Ολα!!!
Αλλα δεν περιγραφονται...αφρατα και λαχταριστα !!
Σας δινω την συνταγη (με κλεψια ;-) ) μου.
1 κιλο κιμας το πιο πολυ χοιρινο (ειναι λιπαρος και μας βολευει)
1 αυγο
2 κ. σουπας ταχινι
1 κουπα παρμεζανα τριμμα
1 κ. γλυκου μπαικιν
1/2 κ. γλυκου σοδα μαγειρικη
2 κ. σουπας ξυδι
1 κρεμμυδι μεγαλο τριμμενο
σκορδο σκονη
δυοσμος μπολικος
αλατι (προσοχη) - πιπερι
λιγο ελαιολαδο
και πολυ καλο ζυμωμα!!!
Δοκιμαστε τα!!!!!!
Φιλια εβιτα!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14204

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εγω εβιτα μου βαζω και λιγο χαλλουμακι (τα φτιαχνω η ιδια οταν βρισκω γαλα)και λιγο ξυδακι (το ειδα στο φορουμ) και μαλιστα φτιαχνω πολλα ειδη με κοτοπουλλο και ριγανιτσα με βοδινο και κυμινο ,χοιρινα και στη μεση τυρακι πικοιλια δηλαδη εχω και 2 μπιφτεκιερες και βαζω συνεχεια στην καταψυξη για να βρισκονται.Ειναι πολυ μεγαλη ευκολια και με μια σαλατουλλα βολευομαι.Χαιρομαι που συνεχιζεις με ενθουσιασμο.καλη συνεχεια....

Απ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14205

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτα τα εκανα τηγανητα ..τα εβαλα και σε χαρτι κουζινας ..προσεχω ομως πολυ τις υπολοιπες θερμιδες στα υπολοιπα που τρωω ...αλλα σε γενικες γραμμες τρωω ψητα ..2η φορα εφτιαξα τηγανητα..Το επομενο που σκεφτομαι ειναι ρολο κιμα με αυγα βραστα μεσα...αλλα και η ιδεα σου για γεμιστα με τυρακι ...τρεχουν τα σαλια μου ...
Εκανα μια αμαρτια τον 15αυγουστο ηπια μια μπυριτσα ..και τσουπ αμεσως κολλησα!! Το ειχα κανει αλλη μια φορα και παλι ...οποτε ειδα οτι η μπυρα ...δενννννν....και ηπια την λαιτ ...αλλα....κολλησα...
Βεβαια τωρα χανω παλι σε αργους ρυθμους ...αλλα δεν με πειραζει ...αλλωστε πρεπει να πειραματιστω και στο τι με κολλαει και τι οχι..
Σε ευχαριστω παντα για τις απαντησεις σου ..ειναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...οχι απλη συμμετοχη στο φορουμ ,,,
Χαιρομαι που σε γνωρισα και που γνωρισα και θα γνωρισω πολλους ακομη...
Φιλια εβιτα

Απ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14206

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εβιτα μου και εγω χαιρομαι που εισαι μαζι μας.Θα τα κανω τα κεφδεδακια αυτα σιγουρα .Εμεις τα λεμε κεφτεδες και λιγο συγχυστηκα.Να σου πω και εγω την αμαρτια μου χαχα?ΧΘΕς ΕΦΑΓΑ ενα νεκταρινι και τι να δω σημερα η ζυγαρια 1 κιλο πανω .Ειναι η δευτερη φορα που την επαθα αλλα παλι νου δεν βαζω...πουναι οι τηγανιες μας καλε...θα με κτυπουσαν συνεχεια τα κοριτσια χαχα.

Απ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14207

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομιζω οι περισσοτεροι εχουν..κανει αμαρτιες ...και φανταζομαι αυτοι που εφτασαν στον τελικο στοχο και συνεχισαν αυτο σαν τροπο ζωης ..πιθανον να εχουν τις περισσοτερες ..
Για εμενα αυτο εχει σχεση με την αποφαση που πηραμε..οταν ηξερα οτι θα κανω μια δυο εβδομαδες διαιτα ..δεν εκανα αμαρτιες ...δεν ξεφευγα,,,απλα γιατι στο βαθος ηξερα οτι θα την παρατησω και πως συντομα θα ειμαι αγκαλια με τσιπς μπυρες και παγωτα....
Τωρα ομως..ειναι διαφορετικα...ειναι μπροστα μας μια διατροφη που θα γινει τροπος ζωης ..ο δρομος ειναι μακρυς και θελει προσπαθεια ..ειναι δυνατον να μην κανουμε και καποια λαθη???
βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω τα λαθη μου ...
Ομως τωρα γνωριζω την ¨Θεση¨ τους στην αποφαση μου .ναι θα γινουν για να μαθω απο αυτα ...ναι θα γινουν για να προσπαθησω να μην τα ξανακανω ...για να γινομαι καλυτερη ....
Φιλια Εβιτα

Απ: Αφρααααταααα κεφτεδακια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14208

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Βασικα εγω το μελετουσα μηνες πριν αποφασισω να κανω αυτη την διατροφη.Ηταν η μονη μου επιλογη με τοση δυσανεξια στους υδατανθρακεςκαι και με τις πολυκυστικες ολοι οι δρομοι οδηγουσαν στην ασκηση και την ΑΤΚΙΝΣ.Ευτυχως το μονο που πραγματικα στερουμαι ειναι τα φρουτα αλλα μετα ισως με μετρο να μπορω να τα τρωω.χαιρομαι πολυ που υπαρχει και το φορουμ και αλληλοβοηθωμαστε.Ναναι καλα η Μαρινα που το σκεφτηκε.Φιλια Ειρηνη.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication