Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Προεμμηνοριακό σύνδρομο (ΠΜΣ) και Atkins

Προεμμηνοριακό σύνδρομο (ΠΜΣ) και Atkins 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13986

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Πήγα στη γυναικολόγο μου γιατί εδώ και έξι μήνες το ΠΜΣ μου έχει άλλαξει τα φώτα. Κατακράτηση υγρών στο έπακρο, πόνος στο στήθος και πρήξιμο όσο δεν λέγεται (στη δουλειά με ρώτησαν αν κάνω θεραπεία για αύξηση στήθους!!!) και γενικά χάλια. Μου είπε πως το ρπώτο που προτείνουν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα αντισυλληπτικά, αλλά ο οργανισμός μου δεν τα θέλει με τίποτα, οπότε τα αποκλείσαμε. Τα διουρητικά μπορεί να βοηθήσουν λίγο και το τρίτο, που δεν περίμενα να μου πει, μια παραλλαγή της Atkins! Ουσιαστικά, μια πρωτεϊνική δίαιτα με μέτριο λίπος, όχι όσο προτείνει η Atkins γιατί να επιδυνώσει τον πόνο στο στήθος. Μου έκανε εντύπωσει ότι πρότεινε να κόψω τους υδ/κες και να ακολουθήσω έναν τέτοιο τρόπο διατροφής, γιατί δύσκολα ακούς τέτοιες παραδοχές από γιατρούς.

Βέβαια, ούτως ή άλλως, η διατροφή μου είναι βασικά πρωτεϊνική (όχι ακριβώς Atkins), απλά μου έκανε εντύπωση (θετική) και σκέφτηκα να το αναφέρω.

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Προεμμηνοριακό σύνδρομο (ΠΜΣ) και Atkins 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13987

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ναι και μενα ο γυναικολογος μου μου συστησε αποφυγη υδατανθρακων για τις πολυκιστικες μου.Για το ΠΜΣ ναι πρεπει να αποφευγονται τροφιμα που η καταναλωση τους προκαλει αποτομη αυξηση στα επιπεδα του σακχαρου γιατι μα την σειρα τ προκαλει αυξηση στην εκκριση ινσουλινης που μπορει να μειωσει το σακχαρο και να προκαλει τα συμπτωματα του ΠΜΣ.επισης να αποφευγεις την καφεινη, το αλατι ,αλλα πανω απο ολα τα κορεσμενα λιπη.καλα εκανες και το ανεφερες γιατι ο περισσοτερος κοσμος τρωει τα αντιθετα και με παροτρινση μαλιστα των ιατρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication