Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ?

ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13584

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Επειδη ειμαι λιγο συγχισμενη θαθελα παρακαλω βοηθεια.πηρα μια σοκολατα για την κοπη μου σημερα απο το carrefour.
γραφει οτι ειναι απο new zealand γραφει οτι περιεχει 51 υδατανθρακες των οποιων 9 σακχαρα 37 λιπος και 2 ινες.εχει μεσα για γλυκαντικο μαλτιτολη.Εσεις που εχετε περισσοτερη πειρα παρακαλω δωστε τα φωτα σας γιατι επειδη ειναι στην ενεργοποιηση δεν θελω να χαλασει τη διαιτα της.ευχαριστω πολυ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13586

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλο μηνα, εν αρχη.. κ καλη αρχη για το κοριτσακι σου..
Μια χαρα ειναι η σοκολατα, αλλα.. προσοχη σε 2 πραγματα, 1. η μαλιτολη εχει ιδιοτητες υπακτικου (τουαλετα), οταν την δοκιμασει (μην τη φαει ολη) να μην εχει να φυγει απ το σπιτι, γιατι μπορει να "τρεχει" κ 2. να ελεγχει μηπως οι πολυολες την κολλανε ή τη φρεναρουν.. επειδη οι πολυολες δε μεταβολιζονται απ τον οργανισμο (η εχουν πολυ αργο ρυθμο μεταβολισμου) σε μερικους δεν δημιουργει προβλημα αλλα σε καποιους μπορει να δημιουργησει -ο καθενας μας ειναι διαφορετικος..
Δοκιμασε να της κανεις κανα γλυκακι πιο απλο, απ τα δικα μας (μπισκοτακια, σοκολατακια, ζελε με γιαουρτι ή σοκολατα, με βαση κρεμα γαλακτος, ταχινι κ κακαο, μπεζεδακια κλπ).. κ βεβαια ας κρατα ημερολογιο να ξερει αν καθε τι που προσθετει της "κανει" ή οχι..
Καλη μας συνεχεια.. κ καλη της επιτυχια..

Re: ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13588

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω πολυ.Παντως ειναι υπεροχη σοκολατα!!!Ευτυχως ειμαστε και οι δυο πολυ τυχερες σαυτο το θεμα προς το παρον....κουτες σοκολατες με πολυολες να φαμε δεν μας ενοχλουν στο θεμα τουαλεττας.Φυσικα ολα με μετρο μπορει να κολλησεις με τετοια τεχνητα.Της εκανα πολλα γλυκακια χθες εκανα παγωτο απο τον καφε με την ελενη και ηταν υπεροχο.Το ειδα το πρωι και ετρεξα και το εφτιαξα με γλυκαντικο.Κριμα κ δ ξερω να το βαλω στις συνταγες.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση καλη μας συνεχεια......φιλια απο Κυπρο.

Re: ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13591

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Μπορεις να το προσθεσεις στα σχολια της συνταγης, κ να τ βλεπουμε σαν παραλλαγη..κριμα να χανονται οι επιτυχημενες αποπειρες!!
..κ γω εχω "βαλει" τα 2 μεγαλα κ πανε καλα (ειμαι ευτυχης μαμα)
φιλια απο Πειραια - Κορυδαλλο..
Καλη μας συνεχεια..

Re: ΣΟΚΟΛΑΤΑ GUYLIAN ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13592

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mammajoanna δυστυχως ειμαι ασχετη.....να στο γραψω εδω .κτυπησα 600μλ κρεμα γαλακτος.σε αλλο μπωλ κτυπησα 4 κροκους αυγων οπως ελεγε και ελεγε και 400 γραμμαρια ζαχαρη που παρελειψα και εγω εβαλα σουκραλοζη γιωτη 8 κουταλακια γλυκου.σε αλλο δοχειο κτυπησα τα ασπραδια απο τα τεσσερα αυγα.στην κτυπημενη κρεμα εβαλα τουε κροκους με τη σουκραλοζη κτυπημενους μετα εβαλα και τον χυμο απο ενα λεμονι (η συνταγη ελεγε απο 4)και το ξυσμα απο ενα λεμονι(η συνταγη ελεγε απο 2 λεμονια).Στο τελος προσθεσα την μαρεγκα σε 2 δοσεις και δυπλωσα για να μεινει μεσα ο αερας.Βαζουμε στην καταψυξη ελεγε για 2 ωρες.Στην 1 ωρα ειναι πολυ ωραιο σαν μους,στις 2 σαν παγωτο και την επομενη τοσο σφικτο που πρεπει να το βγαλεις νωρις απο την καταψυξη για να το φας.βγαζει περιπου 10 μ 12 μεριδες.Δεν εβαλα πολυ γλυκαντικο μεσα αλλα ο καθενας το φερνει στα μετρα του.Θα ηθελα να βαλω και καμια βανιλια αλλα δεν ηξερα αν εχει μεσα υδατανθρακες.Το λεμονι επισης το προσεξα γιατι εχει και αυτο αλλα νομιζω τοσο του ταιριαζει για να μην ειναι κ ξυνο.Αν το φτιαξεις και σου αρεσει γραψε το .Η ιδια ωφελεια ειναι για το σαιτ.Για να ειμαι ειλικρινης με προβληματισε το γεγονος που τα αυγα ειναι ωμα αλλα επειδη εχουμε δικα μας ετσι δεν το πολυσκεφτηκα.αντε και καλη συνεχεια......
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication