Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μοσχάρι από το γιουβέτσι???

μοσχάρι από το γιουβέτσι??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9700

• mariza.nif
  • Το Άβαταρ του/της mariza.nif
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
...γιατι μαγειρευω για την οικογένεια μοσχαράκι γιουβέτσι και αναρωτιέμαι, καθαρό κρέας από αυτό μπορώ να φάω? έχει μαγειρευτεί σε σάλτσα ντομάτας με λίιιιγη ζαχαρίτσα και μετά μπηκε στο ταψι με το κριθαράκι....να φάω ή να μην φάω? hungry ngry
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μοσχάρι από το γιουβέτσι??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9701

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να φας καλέ, εννοείται... απλά υπολόγισε κάτι παραπάνω στους υδατάνθρακες λόγω ντομάτας και ζάχαρης, αν και απο οτι λες ήταν πολύ λίγη η ζάχαρη. κι εγώ έχω φάει μόνο το κρέας απο κρέας με κριθαράκι, και απο κοτόπουλο με χιλοπίτες, αντε καλή όρεξη. :)

Re: μοσχάρι από το γιουβέτσι??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9703

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και για να μη νιώθεις οτί τρως ¨ολίγον από γιουβέτσι¨ άκου εγώ τι κάνω. Φτιάχνω το μοσχαράκι κανονικά για το γιουβέτσι και όταν μαγειρευτεί πριν προσθέσω το κριθαράκι ξεχωρίζω σε ένα μικρό φορμάκι τη μερίδα μου με το ζουμάκι της, ρίχνω μέσα μια μελιτσάνα κομμένη σε μεγάλους κύβους ή κουνουπίδι τριμμένο(ωμό) στον τρίφτη (να γίνει σαν κριθαράκι), πασπαλίζω και με τυρί τριμμένο και το βάζω στο φούρνο δίπλα στο ταψί με το γιουβέτσι. Έτσι όλοι έχουμε από ένα πεντανόστιμο φαγητό, μη σου πω ότι πολλές φορές μια πιρουνιά ο ένας μια ο άλλος ( είμαστε 4μελή οικογένεια) τρώνε το δικό μου.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: μοσχάρι από το γιουβέτσι??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9704

• mariza.nif
  • Το Άβαταρ του/της mariza.nif
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
entaxei, tha to fame kai afto!! pirame kai ligo geysi apo kritharaki vevaia sto mageirema alla afta to sporakia einai athoa!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.139 δευτερόλεπτα

Syndication