Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Παγωτο ΕΣΤΙΑ

Παγωτο ΕΣΤΙΑ 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9266

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι γνωριζεται τα ζαχαροπλαστεια ΕΣΤΙΑ.

Σημερα πηγα να παρω μια ποικιλια παγωτου για να την παω στο σπιτι ενος φιλου και με ρωτησε αν θελω να δοκιμασω κλπ, τις ειπα οχι εφοσον εχουν ζαχαρη και μου ειπε οτι εχουν παγωτο κουβερτουρα χωρις ιχνος ζαχαρης και γαλακτος. Πικριζει λιγο αλλα ειναι οτι καλυτερο χωρις ζαχαρη και γαλα, καθαρο κακαο.

Τριτη θα εχουν αποθεματα μιας και καποιος αναλογος low-carber τα πηρε ολα :lol: :lol: :lol:

Γνωριζει κανεις κατι για αυτο? Ειναι οντως ετσι η απλα μου το ειπε για να μου πασαρει κανα παγωτο που δεν παιρνει κανενας :!: :?: :!: :?: :?:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Παγωτο ΕΣΤΙΑ 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9267

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξεχασα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ποσους υδατανθρακες εχει κλπ.

Re: Παγωτο ΕΣΤΙΑ 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9269

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Άγγελε τζιζ. Μια απλή βόλτα από το σάιτ της ίον, μου έδωσε τις εξής πληροφορίες.

Η κουβερτούρα 7000, έχει 72% κακάο.
Η κουβερτούρα γάλακτος, έχει 30,5% κακάο.
Η κουβερτούρα υγείας, έχει 48% κακάο.

Μια σοκολάτα με 72% κακάο έχει περίπου 20 γραμμάρια υδατάνθρακες, αν υποθέσουμε ότι έχουν βάλει στο παγωτό αυτό τον τύπο που το αποκλείω. Οι κοινώς χρησιμοποιούμενες κουβερτούρες είναι είτε οι υγείας είτε με γάλα. Μην σε ξεγελάει η λέξη μαύρη σοκολάτα.

Επίσης, εδώ δεν εμπιστευόμαστε τις ετικέτες ώρες ώρες, τα λόγια της πωλήτριας θα εμπιστευθούμε; Σόρρυ αλλά έχουμε δει όλοι πολλά, οπότε είμαστε κανένα εκατομμύριο φορές πιο επιφυλακτικοί.

Τρίτον και απλό. Αν δεν σε φτιάχνουν τα παγωτά που έχουμε βάλει εδώ -τα οποία είναι μακράν γευστικότερα και με ελάχιστους υδατάνθρακες- αναζήτησε στα σούπερ μάρκετ ξυλάκια μικρότερου μεγέθους που έχουν περίπου 12-15 υδατάνθρακες το ένα. Προσωπικά μου φαίνονται σαν νερό με γάλα -η ζάχαρη πλέον δεν μου κάνει αίσθηση- οπότε δεν αξίζει. Πέραν τούτου βέβαια θα είσαι σίγουρος τι τρώς...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Παγωτο ΕΣΤΙΑ 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9275

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω μαριανα.

Το περιμενα οτι κατι τετοιο θα συνεβαινε.

Θα δοκιμασω να φτιαξω καποιο απο δω ελπιζοντας οτι δεν θα παγωσει και η κουζινα :lol: :lol: :lol:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication