Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καρπούζι αγάπη μου!

Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9077

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας κι από δω!
Είμαι καινούρια στο lifestyle atkins κι έτσι έχω απορίες που μπορεί να είναι λίγο χαζούλες, αλλά δε βαριέσαι!! :)

Εχτές, είχα λάβει όλη την ημέρα περίπου 6 υ/α (βαριά βαριά, προσθέτω πάντα +1 στο σύνολο για ασφάλεια) επειδή ήξερα ότι θα βγω το βράδυ. Πήγαμε σε ψησταριά, έφαγα τη μπριζολίτσα μου, 2-3 φέτες αγγουράκι και 2 κομματάκια ντομάτια. Φέτα, coca light και πολύύύ νερό. Άντε λέω λοιπόν να έφαγα άλλους 3 υ/α εκεί (λίγο το αγγουράκι, λίγο η ντομάτα).

Ήρθε στο τέλος και το καρπυοζάάάκι, στο οποίο έχω ΤΡΕΛΛΗ αδυναμία ανέκαθεν. Έχω περάσει καλοκαίρια που έτρωγα όλη μέρα μόνο καρπούζι.

Έφαγα περίπου 1 φλυτζάνι (δύο κομμάτια κανονικά μιας φέτας). Σύμφωνα με τον υδατανθρακομετρητή της atkins, το ένα φλυτζάνι έχει 10.2 υ/α.

Οπότε, εκατό τοις εκατό δεν ξεπέρασα το ημερήσιο σύνολό μου (είμαι στην τρίτη εβδομάδα αλλά δεν έχω ανεβάσει ορακτικά στους 25. Συνήθως είμαι στους 18-19, σπανιότατα στο 20).

Παρ' όλα αυτά, νιώθω τύύύψεις!!!

Επιτρέπεται να τρώμε λίγο καρπουζάκι πού και πού ή μπορεί να μας κολλήσει επειδή έχει τα σάκχαρα του φρούτου; Αν πχ μια μέρα δε φάω καθόλου υ/α και φάω 2 φλυτζάνια καρπούζι (δηλαδή 20.2 υ/α) θα γίνει κάποια "ζημία" ή εφόσων παραμένω εντός ορίων όλα καλά; Την ίδια απορία έχω και για άλλες τροφές, όπως ψωμί κλπ (τα οποία καθόλου δε μου λείπουν μετά το ρουλόψωμο :D )
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9082

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγω την ιδια απορια εχω.....ειμαι ετοιμη να ανταλλαξω τους υδατ δυο ημερων για ενα συκο η ενα νεκταρινι η λιγα κερασια

Re: Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9102

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια δεν υπάρχει πρόβλημα. Τρώτε ότι θέλετε, αρκεί να μην ξεπερνάτε τους 20, ή τους αντίστοιχους της φάσης που βρίσκεστε. Σημειώστε εδώ ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα σας κάνει τόση αίσθηση η ζάχαρη, οπότε η όρεξη για φρούτα θα μειωθεί...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9116

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μωρέ η ζάχαρη και τώρα δεν μου κάνει αίσθηση πλέον....Αλλά τα φρουτάκια....κλαψ!!!

Re: Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9122

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ναι η αληθεια ειναι οτι το καρπουζακι κ το πεπονακι το τιμαω κι εγω τωρα το καλοκαιρι παρολο που δεν ειμαι φαν των φρουτων!! κ επισης παρολο που δεν βρησκω πια ενα καρπουζι με αρωμα καρπουζιου βρε παιδι μου ολα τα εχουν καταστρεψει με τις ορμονες! :evil:

Re: Καρπούζι αγάπη μου! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9201

• Desdemona
  • Το Άβαταρ του/της Desdemona
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σημερα που βρηκα καρπουζι καρπουζενιο ;)
[url=http://www.diaet-ticker.de:2dvhzwj5]
[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.159 δευτερόλεπτα

Syndication