Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: πρωινα και προτασεις

πρωινα και προτασεις 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #675

• karagunis
  • Το Άβαταρ του/της karagunis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ολο απορειες αυτος ο καραγκουνης...
λοιπον...
η διατροφη αυτη μου παει πολυ, ολα καλα και αγια αλλα αυτα τα πρωινα με σακατευουν.
θελω κατι γλυκο οταν ξυπναω.....και επισης οταν ξυπναω πειναω πολυ..θελω ποσοτητα..(καφεδες δεν πινω.)
μπορειτε να μου πειτε καμια προταση για πρωινο??(γιατι σαλαμια κτλ πρωι πρωι,μπλιαχ)
ενα kinder γαλακτοφετα (9,4 gr) που το τρωω λογω γλυκιτητας το κραταω ετσι?
Υ.Γ΄΄΄η μονη σχεση με τον ποδοσφαιριστη ειναι το επιθετο..ασε που εγω ειμαι πολυ πιο ομορφος
ευχαριστω εκ των πρωτερων
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: πρωινα και προτασεις 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #677

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον, ομορφε...

μπορεις να χτυπησεις το πρωι μια γλυκια και μπολικη ομελετα. θα ανακατεψεις τα αυγα με ζαχαρινη και θα τα ριξεις στο τηγανι με βουτυρο, η σκετα σε αντικολλητικο σκευος. θα κλεισεις το καπακι για να ψηθουν κι απο πανω αν δεν εισαι μαστορας στις αεροτουμπες της ομελετας. θα περιμενεις λιγο να κρυωσει για να μη σου διαλυθει στο βγαλσιμο και θα χρησιμοποιησεις την ομελετα σαν κρεπα για να τυλιξεις μεσα μοτσαρελα που δεν ειναι και αλμυρη.

Re: πρωινα και προτασεις 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2580

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα guys!!!! :mrgreen:
mamamaria,έχω μια απορία!!(έκανε και ρίμα!)
Μπορείς να μου πεις τη δοσολογία για την παραπάνω ομελέτα??
Δλδ,πόσα αυγά ,πόση ζαχαρίνη πόσο βούτυρο βάζεις ώστε να βγει γιαμ-γιαμ πεντανόστιμη!!!???
Την έχεις δοκιμάσει και με άλλο τυρί???
Βαρέθηκα να τρώω τυρί και κανά αβγό βραστό με καφέ το πρωι!..Θέλω κάτι πιο σύνθετο αλλά να γίνεται εύκολα ! :D D D D
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: πρωινα και προτασεις 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2581

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αγαπητη lamare!
τη δοσολογια της ζαχαρινης θα τη βρεις σε αναλογια με τα γουστα σου και φυσικα με τον αριθμο των αυγων που θα χτυπησεις. επειδη τα αυγα οταν χτυπιουνται σε ομελετα ειναι πολυ πιο μπολικα και χορταστικα απο οταν τα τρως ολοκληρα, νομιζω πως δυο ειναι αρκετα. εμενα τουλαχιστον μου φτανουν και μου περισσευουν, που αν πω να τα φαω βραστα και κυριως τηγανητα, ειμαι ικανη να ξεπερασω τα 5! :lol:
ξεκινα απο μια κουταλιτσα και αν δε σου βγει αρκετα γλυκια, προσθεσε απο πανω κι αλλη. οσον αφορα το βουτυρο, το χρησιμοποιω οταν προκειται να φαω την ομελετα ζεστη γιατι παγωνει και γινεται μπλιαξ. δοσολογια ακριβως δεν ξερω. με το ματι το βαζω. αν ειναι να παρω την ομελετα... πακετο, την τηγανιζω με σπορελαιο, οσο να καλυψει τον πατο του τηγανιου. την αφηνω να κρυωσει και την γεμιζω σε ρολο οπως κανουν τις τορτιγιες με φιλαδελφεια, φραουλες, κανα ξηροκαρπιο με προτιμηση στα κουκουναρια και εξτρα ζαχαρινη. λιγο παγωμα ακομα στο ψυγειο και βουρ!

Re: πρωινα και προτασεις 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2582

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αχ ,εσένα έπρεπε να έχω εδώ πάνω στα σύνορα που σπουδάζω..
να έχω όλες τις ώρες πεντανόστιμες και πρωτότυπες γευστικές εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτιμώ να την κάνω με βούτυρο..Πήρα το Soft της minerva που είναι με γιαούρτι και τρώω καμιά κουταλίτσα σκέτο !!!Μ αρέσει πολύ !! Αλλά θα τη φάω αμέσως αν είναι για να μη μου γίνει μπλιαξ όπως λες και εσύ!!! :lol: :lol: :lol:
Θα τη δοκιμάσω αύριο το πρωϊ κιόλας!!Ανυπομονώ!!!!!!

ΥΓ: Δίκιο εχεις με τα βραστά αυγά!!Δε μου φτάνουν ένα -δύο!Πάλι πεινάω μετά !!!!
Θα καθιερώσω την ομελετίτσα!!Πότε με ηλιέλαιο..πότε με βούτυρο και πότε σκέτη σε αντικολλητικό (να ναι καλά η μανουλίτσα που με έχει προμηθεύσει :!: :!: με διάφορα κατσαρολικά!!!)
Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ για την αμεσότητα!!! :D P P
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.159 δευτερόλεπτα

Syndication