Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 1η φαση και ζαχαρη

1η φαση και ζαχαρη 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #669

• karagunis
  • Το Άβαταρ του/της karagunis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα.στην 1η φαση της διαιτας ατκινς μπορω να καταναλωσω ζαχαρη εστω και αν δεν ξεπερασω τα 20 gr υδατανθρακα? αν ειμαι μες το οριο των 20 gr, ποιο ειναι το προβλημα αν φαω λιγη ζαχαρη?.(συγκεκριμενα εφαγα kinder σαν κεικ ειναι 9,4 gr carbs)
και τελειωνωντας,εγω που ειμαι 22 ετων και γυμναζομαι 3-4 φορες την εβδομαδα εχω περιθωριο να αυξησω τους υδατανθρ.??και αν ναι ποσο?
ευχαριστω πολυ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1η φαση και ζαχαρη 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #670

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αγαπητέ Καραγκούνη,

χαίρομαι που μετά την λύση του συμβολαίου σου με την ΑΕΚ βρήκες λίγο χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. :P

Με την ζάχαρη δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά μην ξεπερνάς τους 20. Πρέπει να κάνεις τις φάσεις σωστά για να έχεις αποτέλεσμα, δηλαδή μέχρι 20 για 15 μέρες τουλάχιστον. Και εσύ που γυμνάζεσαι, βάλε και καμιά πρωτεϊνη παραπάνω και θα δεις θαύματα. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 1η φαση και ζαχαρη 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #671

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εισαι ο καραγκουνης της γνωστης οικογενειας των καραγκουναιων; xixi

το προβλημα δεν ειναι το απο που θα παρεις τα 20 γρ, αλλα το οτι αν τα παρεις απο ζαχαρη δεν θα εχεις περιθωρια για τα λαχανικα σου. βεβαια φανταζομαι πως ενα γλυκακι καπου καπου δεν θα σου στερησει και τοσες βιταμινες... το θεμα ειναι πως οταν τρως γλυκα σκαμπανεβαζεις τη γλυκοζη στο αιμα και θες συνεχεια περισσοτερα. δυσκολα σταματαει κανεις στο ενα. γιατι δεν φτιαχνεις ενα γλυκο μονος σου με ζαχαρινη; θα το φας χωρις παρενεργειες και τυψεις.

Re: 1η φαση και ζαχαρη 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #679

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Pragmati to exw paratirisei ki egw oti oso pio polla gluka trww toso pio polla gluka thelw...Dld i zaharini den prokalei ethismo?
Keep it real...

Re: 1η φαση και ζαχαρη 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #681

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οχι, με τη ζαχαρινη δεν συμβαινει αυτο, γιατι δεν ανεβαζει τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα. γι'αυτο το λογο αντικαθιστουν με αυτην τη ζαχαρη οι διαβητικοι. αφου δεν ανεβαινει αποτομα, δεν εκκρινεται και ινσουλινη αποτομα, οποτε δεν ξαναπεφτει το ζαχαρο αποτομα και δεν παθαινουν κρισεις υπογλυκαιμιας...αποτομα. το οτι θα θα θες και με τη ζαχαρινη να φας κι αλλο γλυκο, ειναι αποτελεσμα εγκεφαλικο(το συνηθως αλανθαστο υποσυνειδητο εχει τις μνημες της επιρροης της ζαχαρης) και οχι σωματικο, οποτε και μπορεις να το αντιμετωπισεις πιο ευκολα.

Re: 1η φαση και ζαχαρη 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7650

• nastasava
  • Το Άβαταρ του/της nastasava
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω τοοοσο!!!που κανατε αυτη τη συγκεκριμενη συζητηση!!!!ειμαι στην 4η μερα της 1ης φασης και πραγματικα το ειχα απορια αν μπορω να καταναλωνω ελαχιστη χαζαρη,αν φυσικα δν ξεπερνω τουσ 20 υδατ.την ημερα, η εαν απαγορευεται δια ροπαλου!!οποτε ελαχιστη ζαχαρη και κατ'επεκταση επιτρεπτη,σωστα???
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication