καλά νόμιζες! Στην πρώτη φάση κάνουμε αποτοξίνωση από αλεύρια, ζάχαρες, πατάτες κλπ!
άσε που για να βγάλεις την υπόλοιπη μέρα με μόνο 3 υδατάνθρακες θα πρέπει να τρως μόνο μπριζόλες χωρίς ίχνος σαλάτας και ποιος το κάνει αυτό;
ρουλόψωμο μπορείς να φας, αλλά με μέτρο, γιατί έχει πολλές θερμίδες. και ψωμάκι λιναρόσπορου επίσης!
προσπαθήστε οι καινούριες να είστε τυπικές στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να πάρετε μπρος. την κάνετε που την κάνετε την προσπάθεια, κρίμα δεν είναι να μην έχει αποτέλεσμα; έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό λιχουδιές που μπορούμε να φάμε κανονικά και με το νόμο. εγώ αυτές τις μέρες που έφυγε ο άντρας μου ταξίδι και δεν έχω πειρασμούς στο σπίτι, ούτε άλλον έναν να ταίζω, την έχω καταβρεί που μπορώ να κάνω τα δικά μου εκκεντρικά γεύματα. Σήμερα ας πούμε τρώω απ' το πρωί κεφτεδάκια, που έφτιαξα με λιναρόσπορο αντί για φρυγανιά (έχει συνταγή στο φόρουμ) βουτηγμένα σε μαγιονέζα. χτες την έβγαλα με μαγειρεμένο κιμά ανακατεμένο με αυγό βραστό σε φετούλες και λιωμένο τυρί! θέλει μαγείρεμα η φάση, αλλά αν έχεις αυτά, που χρειάζεσαι ούτε πεινάς ούτε νιώθεις στέρηση.
καλή αρχή και να μας λες πώς τα πας!!!